Гаденето отшумя, СЕПТЕМВРИйска мама разцъфтя

• 12 132
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
Gala, честито за позитивните резултати и, че ще си имаш момченце   bouquet Да е живо и здраво и много да ви радва  Hug

Аууу, Атракция, каква прелест.. То каквато съм вързана в ръцете, дори с омесено тесто незнам дали ще мога да направя такива засукани козунаци Simple Smile

Валка и аз още се чудя дали да купувам такава пекарна, защото много се притеснявам за килограмите. По- добре да нямам изкушения, с които да се боря, отколкото да са пред очите ми и да се тормозя;) Нооооооо пък си е удобство, особено за мързеливи домакини като мен Simple Smile

мимчето,
хич не е лесна твоята. аз се чудя с едно чаве как ще се оправям, а ти с цели 3- направо си майка героиня.

# 106
  • София
Здравейте и от мен !

Днес времет наистина е ужасно!!

Gala честито ти момченце.

А относно боядисването на яйцата, ние много се чудехме дали изобщо да боядисваме, защото няма да сме нито със свкырва ми, нито с моите родители, но в крайна сметка решихме да боядисваме в четъртък,защото в събота заминаваме. Много се надявам на прегледа в сряда всичко с ббо да е наред и а се види пола  Embarassed

# 107
anita29, благодаря за съвета. Ще проверя в тези магазини, дано открия.

Gala79 честити сини гащи. Много се радвам за теб, знам какво е, и аз се разплаках когато разбрах, че ще имам момче, въпреки че докато не отида на ФМ не мога да съм 100% сигурна.

Atrakcia, поздравления за страхотните козунаци. Аз мога само да мечтая за нещо подобно. Много съм спъната в ръцете.

Момичета, не исках с моята история да ви карам да размисляте за детската градина. Повярвайте ми, има толкова много предимства, че просто не мога да ви опиша. При мен стана така, заради дългото прекъсване, сега се надявам, че ще плаче само няколко дни и ще свикне, защото там наистина е хубаво. Толкова много неща правят там, учат се на песнички и стихчета, рисуват, играят, стават самостоятелни. За нищо не света не бих й го спестила. Но всяко дете се адпатира по различен начин. Сега ми е мъчно и ме стяга сърцето и само гледам часовника, кога ще стане време да я взема, за да разбера как е минал деня. Но когато свикне отново, ще ми е спокойно че не е по цял ден пред телевизора или компютъра и че контактува с нейни връстници.

# 108
Здравейте,
и аз да се запиша в тази темичка. Аз съм една от септемврийските мами. Много съм притеснена защото ми е първо бебче и нищо не знам. Аз съм в 16 седмица а още не съм усетила бебо да рита, дали това е проблем?

# 109
Не е проблем - за 1-ва бременност след 20 седмица е нормално да усетиш бебето,та дори и 22ра

# 110
здравей деси_к84, добре дошла при нас Simple Smile Кога ти е термина? Предполагам всяка майка се притеснява за бебчето си, особено ако й е за първи път, но по- добре се постарай да бъдеш спокойна, защото твоите притеснения се предават и на бебчето. И аз от време на време имам моменти на умопомрачителна параноя, но гледам да ги разкарам сравнително бързо Simple Smile
Аз също още не съм усетила моето бебче, въпреки че съм в 17 седмица и 1-2 ден. Като говорих с доктора и той ми каза, че тъй като ми е първа бременност, ще го усетя най- рано след седмица, но по- вероятно към 20-та, както и Атракция ти е споделила.
Всичко е много индивидуално- някои майки ги усещат бебетата си по- рано, а други- не толкова. Важно е, че като го гледаш на ехографа, то е добре Simple Smile  Hug
Просто си мисли, че всичко с бебчо е наред, че той е добре Simple Smile

# 111
desi_k84  не се притеснявай изобщо, втора бременност ми е и виж коя седмица съм не съм усетила изобщо признаци на бебе в корема ми.

Киара абсолютно те подкрепям и яслата не бих спестила и градината в никакъв случай, по - голяма школа за децата няма, е ако болестите можех, но и те се преживяват.

# 112
Горска,така е и аз не знам как ще се оправям,но като му дойде времето и няма на къде-ще се справям! PeaceКогато Господ дава-дал на мен много,но и аз не отказвам-вземам с пълни шепи! Wink Парадокса при нас със съпруга ми е,че той не е могъл да има деца 12 години,лекарите дори са му казвали,че няма и надежда,че ще има.Но ето я и иронията на съдбата-с втората му жена-тоест аз,човекът има син и чака и близнаци-е това ако не е Божии подарък..................
Деси,добре дошла при нас! Hug Колкото до осещането на бебето-аз съм с 2 в същата седмица и все още не съм сигурна дали ги осещам?При това ми е 2-ра бременност!

# 113
уф,прибрах си я в 13:30.Плакала като я оставихме доста,ама за не повече от 20минути.После си играла с конструктор,играла и с децата.Изяла си супата и хляба,ама ябълката не.Може би защото била нарязана,а тя си яде ябълките цели,гризка ги.После поспала малко,ама едно от дечицата се събудило и разплакало и тя се събудила и се разплакала,та ми се обадиха.Като отидох си седеше кротко на столчето,дори и не реагира като ме видя.Нямаше гушкане,плачене целувки.Седи си и ми обяснява как нямала да плаче повече в леглото.2те учителки бяха там,едната е мой набор,ама другата е около 45 годишна,та мойта щерка и бика:БАБО.  ooooh!Малее,как ме хвана срам. EmbarassedКато си тръгваше и каза:''чао бабо''  Sick.Та утре предполагам рева ще е още повече,ама дано докато я оставим да е.Малко са децата в групата,смесена група са.Днес бяха 8 деца,иначе са 10-12 някъде.
Съгласна съм с Киара,предимствата са повече от недостатъците.Аз много дръжа да ходи на градина.Най-вече заради контактите с децата и за всичко ново,коетоще я научат.Ама си е трудно в началото докато свикнат и за тях е трудно и за нас Confused

Добре дошла Деси. HugНе се притеснявай,някой момичета усещат по-рано,други по-късно.

Гала:честит ти мъж. Hug

Атракция:много апетитни бреееее!На мен от седмица някъде така ми се хапват козунациии,няма търпение вече.
Аз машина за хляб нямам,нарочно не си взимаме,че съвсем квадратна ще стана.Ама подарихме на свеки миналата година и тя си я ползва.Много хубав става хляба.Козунак не зная да е правила.

# 114
Привет мами! Hug
Като ви чета за детската градина направо мъка ми става.Малкия вчера направи годинка и половина и август месец съм го записала на детска,но още се чудя дали да го давам? newsm78 Така или иначе и аз ще съм си в къщи-незнам!Въобще не ми се иска,но от друга страна не се виждам с две ревящи бебета и един малък разбойник! Laughing
Гала,честито stork-boy,а каде прави ФМ?
ФМ морфология правих  в кабинета на Хубчев, там има 4Д. ФМ с БХС струва 110 лв. общо.

# 115
леле мимчето, твоя случай показва, че лекарите често грешат и че в крайна сметка всичко е Божа работа.
Много се радвам за вашите дечица. Явно ти си била подходящата жена за твоя съпруг и с тебе е трябвало да създаде потомство.  Hug

Арлина, децата понякога са толкова искрени в думите си. Дори и на моменти да са прекалено прями, все пак е много сладко.

# 116
А във Фемина колко е ФМ - знае ли някой?

# 117
  • София
На мен ми казаха като си записвах час,че ще ми струва 60лв!

# 118
# 119
  • София
60 лв + 30 лв ако искаш и диск

Общи условия

Активация на акаунт