Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да откажа час за лекар на 30 април?
Как да се справя с болки в гърба по време на бременност?
Какви са ранните симптоми на мастит по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да откажа час за лекар на 30 април?
-
Как да се справя с болки в гърба по време на бременност?
-
Какви са ранните симптоми на мастит по време на бременност?
-
Къде мога да намеря евтини дрехи за бременни?
-
Как да се справя с гаденето по време на бременност?
А защо са ти увеличили дозата, ок си , нали?

Нашата счетоводителка не си дава много зор, все още не е внесла болничния лист в НОи или там, където се внася
А аз чакам над 200 лв, което не е малко, а имаме и жилищен кредит да плащаме...банката не чака...ами какво да ти разправям, не мога да си позволявам да остана вкъщи, трябва да съм на път да умирам, за да го направя
То близо до акъла,ама трябва някой да помисли първо

Дава ми тя и се почва отново ходене по етажите. Първо ходиш да си записваш час за лабораторията. Не можеш да платиш веднага, а трябва на другия ден отново да се наредиш на опашката за да дадеш 2 лева. Хубаво - най-накрая стигам вчера до опашката пред лабораторията и там разбира се митинг. Чаках, чаках /права, защото всички диванечета са заети и никой не прави място/ и по едно време сестрата казва Абе пуснете бременната да мине, какво виси тука? Както го каза точно три жени и то не баби, станаха се впуснаха към вретата да не би да ги предредя и започнаха да нареждат, че и те чакали...абе българска работа 
и моите изследвания са добри . чакам си с нетърпение ФМ.