"През облаците слънцето наднича, ДЕКЕМВРИйчето в парковете тича!"

• 15 753
  • 243
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря за поздравите, момичета! Много, много ми е мъчно за вас вече! Крайно време е да се видим!
Сандали купихме, с парче отпред на пръстчетата. То и за баткото такива търсих, че да може да си рита топка с тях!  Joy
Лили, при моите разликата е 3г8мес. За мен беше идеална. Баткото достатъчно голям и разбираше много, помагаше ми, опитваше се да пази тишина и изобщо не ревнуваше. Сега си играят много добре двамата. Е, понякога се карат, ама няма начин. Иначе много се обичат. Все се търсят и ако им купуваме нещо искат и за другия да се купи! Wink  Вчера бяха на рожден ден в едно клубче - Венета нещо я притеснявали едни деца и баткото раздавал шамари!  Shocked  Момичето там даже ми каза, че много я пази и е грижовен! А пък тя да знаете как се грижи за него - дрехите му носи и му подава, обувките, храна, изобщо.... абе момиченце! Дано винаги си останат така близки! Praynig

# 151
Ах, че мило, Бети...

# 152
Здрасти и от мен.
Лили на мен хич не ми е трудно (е има моменти когат ми идва да избягам нанякъде Whistling).Алекс ходи на ясла,а ние с бебка сме си у дома.Хубавото,че тя е кротушана,но той и Алекс не е много палав.Ама ти не се чуди,а действай-ще се оправиш Hug Hug Hug

# 153
С това мойто диване, незнам кога ще реша на второ! Whistling. То не върви, то бяга - то не говори, то вика, то не си играе, а удря децата, и сега е манията "Всичко е мое", няма значение дали наистина е негово или на другите деца, неговото е това е  #Crazy. С това променливото време направо незнам как да го облека, все още си влачи сополите и не е на ясла, редуваме се кой да го гледа, де татито до обед, през това време аз съм на работа , после се завъртаме, свеки и тя много ни помага. Ако е по-облечен веднага се изпотява / то той и кротко да стои пак е потен/, ако е по-разсъблечен, ще го лъхне нейде вятъра и айде сополите са на лице.
Сандалки тази година взех с окрепена пета, и с отворени пръсти, защо ли да ме пита някой, просто този модел ми хареса.
 ooooh! Все по-трудно го слагаме на обед да спи- някакъв ужас настъпва щом кажа айде да лягаме, една гонка, едно викане, мали-мали. И не мога вече да го залъжа, не се лъже newsm78
Сега ходи подире ми и почва: "мамо, ще се къпеш ли?", "мамоо, ще ядеш ли?" и още куп неща, всеки ден чувам нови изреченията от неговата уста, даже се научило да тегли майни "ааааа мама му стала" Thinking
Та така, малко дълго стана, ама ко да направя  Whistling лек ден Ви желая!

# 154
  • Варна
мойта от няколко дена здраво ми опъва нервите! не знам какво и става , някакъв мензис я е подгонил - постоянно мрънка,тръшка се и реве, не мога да я позная Shocked още докато отвори очите и започва да хленчи и скимти за нещо  #Crazy
е онзи ден се разрева защото отказах да се изакам вместо нея на гърнето smile3538
направо регресира в емоционално отношение, в чудо съм се видяла newsm78
а какво ще правим като се роди бебето не знам....сигурно ще иска да суче Crazy

# 155
Верджи, Соня прави така, като и прорязват зъби.Не мога да си позная детето.И сега е такава-от около две седмици...направо ми гръмва главата от време на време от тоя нейния хленч.А, иначе, е толкова лъчезарно и спокойно детенце.
А за сученето-ще иска, да. baby_neutral

# 156
  • сто акровата гора
Верджи, Соня прави така, като и прорязват зъби.Не мога да си позная детето.И сега е такава-от около две седмици...направо ми гръмва главата от време на време от тоя нейния хленч.А, иначе, е толкова лъчезарно и спокойно детенце.
Все едно аз съм го писала, обичайната игривост и лъчезарност се замества от нервене и сърдене, че преди и посягаше да удря деца, сега поне разбира че не е редно така. Сега прорязва вторият долен кътник, този в ляво излезе, и горе в ляво е много надут та сме точно в такава фаза, мрънкане и хленч.
Иначе конюнктивита мина буквално на второто капене на капки, но слагахме до неделя де, важното е, петък събота и неделя вече можеше с деца да играе. Кара колелото в НСА с приятелчето й  Кико на когото купиха същото и сега споделената радост от колелата е огромна. Вчера след дъжда се оказа че е най-готино, да се минава през локвите с колелото и да се кара на зиг заг в тях и после да оставя следи по сухото  Mr. Green

# 157
И аз щях да питам за зъбите, дали ви мъчат...Нашите станаха 18, но последните два с много хистерии и мрънкане. Надявам се да получа лека почивка преди да тръгнат последните два, щото в комплект с всичко останало ми идва малко повечко!
Днес ходихме да вадим Профилактично-здравния картон за ДГ и използвахме случая да се консултираме с педиатърката... 93 (+8) см. и ...12.300 (+100гр) кг.  #Crazy ми то не се спира на едно място, де, ама чак пък само 100гр....и то при положение, че зимата като я теглихме беше само с боди, а сега - с клин и тениска....май и толкова не е наддала....
Изобщо никаква агресия няма в нея, много се притеснявам, че в детската ще я млатят като тупан. Не само, че ще е най малката, ами и никакво чувство за самосъхранение няма!

# 158
  • Варна
ами то хубаво ама ние сме с 20 зъба много отдавна Rolling Eyes аз затова съм в чуденка newsm78
ама може мъдреци да и излизат знам ли я Joy
постоянно ми се вре да ме гушка,а до вчера дето се вика не мога да я спра да я облека newsm78
може би й е мъчно, че вече не мога да и обръщам толкова внимание, като преди и постоянно я режа за нещо.... не я нося, не я вдигам, не мога да я гушна (коремището пречи) и като легнем заспивам преди нея Laughing явно се опитва да привлече внимание, ама само ме изнервя горкото Rolling Eyes

а да се похваля! снощи спахме за сефте в детската на две отделни легла! без никакви проблеми
(защото леглата са на ъгъл и я държах за ръката,но все пак Mr. Green) и така хубаво се наспах! че и тя. напика се и даже не се събуди докато и слагах памперс и хавлии под дупето Shocked
нито се е въртяла,нито е мрънкала на сън, просто беше супер!
е мен майчината параноя ме разсъни на няколко пъти естествено  Rolling Eyes проверявах дали всичко си е на мястото Crazy и таткото се наспа като бял човек - размазал се на спалнята и каза хич да не бързам да се връщам там  Joy

# 159
То Владко е отделен още беше на месеци в отделна стая, но да спим почнахме, като махнахме шишетата, после и памперса докато махнахме и сега вече спим по цяла нощ. Изключвам, че поне веднъж ставам нощем да го изпишам, понякога и сам се оправя, разбирам като му видя сутринта гащите навити, като се мъчел да се обуе  Joy. От време на време, когато мъжо е нощна смяна спи при мене. Случва се и когато мъжото е в къщи да си легнем да заспим и сутринта да намерим Владимир м/у нас настанен та даже и завит  hahaha. Много по добре е когато всеки си знае мястото, то иначе ритане блъскане  #Crazy
Владито  е с 20 зъба в устата си, повече не очаквам, крив е винаги, но още по крив когато е болнав. Днес ходих до градината приет е на 7мо място, потвърдих, че ще е там, но докато пиша надникнах в монитора и какво да видя, 6 прозорчета и се виждя цялата градина, има камери навсякъде из градината, на всеки вход, на площадката, това ми хареса Peace
На 15.09 казаха с бодра крачка идваш, смотоляваш положението и бързаш да се махнеш. Е аз ще го подготвя пък да видим дали ще има рев, както в яслата. Те учителките казаха едно да идва дете от ясла, друго е от гледани от баби и дядовци, но не всеки иска да си прати детето на ясла или не може да се уреди.
в този ред на мисли, Вержи как е във Варна положението, а Сифийските мами?

# 160
Катя, във Варна още сме в очакване  Whistling Резултати ще излязат на 31ви  Praynig
Моята мома се опитва да става послушна Flutter Дано да не е временно отклонение  Joy

# 161
  • Варна
аз не крепя никакви надежди за класиране , макар че сме 7 номер, защото не можахме да си платим данъците с тая факана криза  #2gunfire

# 162

Изобщо никаква агресия няма в нея, много се притеснявам, че в детската ще я млатят като тупан. Не само, че ще е най малката, ами и никакво чувство за самосъхранение няма!
Същата история  Peace. В случаите когато е удрял някой, е било от неконтролируема радост  Whistling. Онзи ден една девойка му светна едно шамарче, нашият човек седя спокойно и прецени ситуацията  Thinking, и както мама го е учила, а и най-вероятно както му е заложено, просто реши, че няма какво да си играе с тази точно другарка  Grinning.
Лили, тука имо по-вещи от мен по въпроса, но скромното ми мнение е, че масовото верую - по-голяма разлика, по-лесно за майката, не е съвсем вярно. Първо, най-важното е децата да са си близки, то е ясно, че като сме се хвърлили в боя, на нас няма да ни е съвсем леко  Mr. Green. Второ, около мен майките са все с деца с по-голяма разлика, пет и нагоре, и доста се оплакват, че децата нямат нито едно общо занимание и съотвтено само се дразнят. Особено по-големите деца, горките не им е останала една здрава тетрадка  Laughing. Третото, което не е никак без значение е, че забременяването много рядко става от раз и е твърде вероятно да мине много време преди да се усмихне щастието за втори път.....така че....ти още ли се чудиш Laughing
Вержи, браво на вас  Hug. На мен отсега ме е криво как и дали изобщо самата аз ще мога да се разделя от Кристиян за нощния сън ooooh!, хич не ми се иска, дано малката умее да спи в кошарка  Mr. Green

# 163
  • Варна
Третото, което не е никак без значение е, че забременяването много рядко става от раз и е твърде вероятно да мине много време преди да се усмихне щастието за втори път.....така че....ти още ли се чудиш Laughing
недей така че мъжа ми вече го е страх да кихне покрай мене Crazy  Laughing след раждането ще слагам спирала, че ... Crazy

# 164
  • сто акровата гора
Ние сме приети, сега оправям документите, за да се запишем и ... наесен с песен  Crazy Дано този път е по лека адаптацията, че ми се свива душата. Отделно, че от яслата съм страшно доволна, много добре ги гледат и сега се треса дали как ще е в градината и т.н. простотии  #Crazy То все има за какво ...
За спането спи на нейното ли си легло, от както се е родила, но то е залепено за моето и при внезапна нужда от мама само се протяга и като ме намери че не съм избягала се обръща на другата страна и заспива   Heart Eyes Само че от както е станала на 5 месеца не е спала без прекъсване цяла нощ, ту зъби, ту АМ иска, ту вода в жегите, ту сънува нещо и бърбори и ме вика... Напоследък се разреждат тези неща де, но пък  сега пиш правим нощем (сигурно съм единствената майка която води спор с детето си да е нощем с пампа, обаче умирам за сън  Tired), абе...каквото е такова, важното е да сме здрави.  Peace
Ето тук да видите какво пее моето гардже, докато кара колело,
аз още не мога да разбера  Crazy песен за каране
Приятен ден  Hug

Последна редакция: вт, 26 май 2009, 14:24 от soceress

Общи условия

Активация на акаунт