Отговори
# 255
Добър ден!

Реянче и ние с Наско ще ти стискаме палци! newsm10 И аз съм студентка-задочно обучение и пиша Реферат в момента.

Честити краченца на Лили и Микаела! smile3539

Маринела, Сисе и моят син ще е като вашите! Weary

# 256
Здравейте на всички !!!

Маринела , много добре те разбирам. И моя син  е същия - контактите са обезопасени отдавна , но сега има 2 любими занимания - едното е да се качва на неговото столче от предната страна- първо стъпва на мястото ,където му стоят краката в седнало положение , изправя се , после се хваща за облегалката , набира се на ръце и скача вътре. А другого любимо е да виси като на лост на плота , на парното , на печката и т.н. Тичането по дивана също е номер едно.

Ася , пиши как се справяте с Васко.

# 257
Здравейте момичета,аз малко оф топик ще пиша,ама искам да го напиша
 ПО ТЕМАТА за срещата-ако някой иска и има възможност да дойде,за което всички много ще се радват да заповяда,тези дни ГАля трябва да потвърди всичко и все още има възможност да се запишете,може би на някой му се е освободило времето или са му дошли дивиденти или просто сега разбира,каквото и да е друго,в краина сметка има място,така че дерзаите Peace
Милени разбира се че ще се запознаем Hug ти само ела

# 258
Здравейте мои любими априлки,

сигурно ме забравихте мен вече, не съм писала от цяла вечност  Whistling Обаче ако цитирам Маринелка, със сигурност няма да сбъркам, а мога и още да добавя...:
Здравейте моми4ета!
Ах....покрай моя бандит грам временце не ми остава ни за комп ,ни за форум.Тои не само ходи..ами и ти4а ве4е,пуска пералняте и пе4ката..досега на косъм се отарвахме от 2 пожара.Вси4ко що е опасно го привли4а неодаржимо...вади контакти ,дарпа кабели,4упи вси4ко което докопа...цял ден ти4ам след него и викам....ма и тои как ме 4ува LaughingВе4е съм супер изтощена,батериите ми за презареждане и всяка свободна минута  я прекарвам в сън.Незнам вие как сте ама аз такова нещо не съм виждала #Crazy На вси4кото отгоре постояно ме удря и ме хапе ,на ръце 4овек не може да го вземе ...неударжим е.Ма да е жив и здрав ....пък и

Моя хулиган е ужасно палав и не мога да седна на компа за 5 минути, какъв комп, аз до тоалетната не мога да отида - къпя се с него в банята - той заклещен в проходилката до врата, а аз му подчуквам по стъклата на душ кабината. Казвам ви, откачам вече  Laughing

Ама хайде да не се оплаквам - иначе по бързата система гледам да ви попрочитам вечер, много искам да идва вече тая среща - барем на живо да ви видя, като не ми остава време за виртуално общуване  newsm78

Все още не ходи, само пълзи и се държи за мебелите - така обикаля цялата къща, като тръгне не знам - сигурно ще вляза в лудница  Mr. Green

СТИСКАМ МНОГО СИЛНО ПАЛЦИ НА КОКО - ДАНО ВСИчКО Е НАРЕД И СКОРО МАМА ДА ВЛЕЗЕ С ЕДИН ВЕСЕЛ ПОСТ ДА НИ ЗАРАДВА С ХУБАВИ НОВИНИ!!!!!

Бобката вече има богат речник - казва "кака", което означава мляко, "тайте" което означава чайче, "цици" - танци, "баба" - бау-бау т.е. куче и папа - патенце.

Ще опитам да се включвам по-честичко, да не като дойда на срещата и всички да се питат - "абе коя е оная русата  newsm78 "

# 259
  • Варна
Стискам палци за Калоянчо на aleks_love! Дано да има добри новини!

Аз тия дни само попрочитам и не пиша. защото си контузих дясната ръка много нелепо и сега се  мъча с лявата само  Sad Днес вече съм по-добре, май няма счупено или пукнато.  Rolling Eyes

На всички рожденници желая прекрасни празници! Heart Eyes Hug

# 260
  • София
Здравейте момичета, имам едно питане за кръщаването. Решихме да кръстим Рада през май,но от църквата искат само кърпи,сапуни,свещи, на съм виждала за бебенца да се носи и питка.Според вас трябва ли да имаме питка,след като не е записано като задължително? Знаете ли дали има определени подаръци за кръстника или се избира свободно?
Много благодаря предварително!

# 261
  • Временно
Здравейте момичета, имам едно питане за кръщаването. Решихме да кръстим Рада през май,но от църквата искат само кърпи,сапуни,свещи, на съм виждала за бебенца да се носи и питка.Според вас трябва ли да имаме питка,след като не е записано като задължително? Знаете ли дали има определени подаръци за кръстника или се избира свободно?
На кръщенето на Сиана носихме питка,но от църквата ни бяха казали.Аз мисля,че не е проблем да си занесете дори и да не са ви казали.Тя всъщност се носи за почерпка на гостите след кръщенето. Peace
За подарък за кръстника не мога да помогна - аз въобще не знаех,че има такава традиция. Embarassed На Сиана кръстница и стана майка ми.

# 262
Галка, аз лятото станах кръстница и намаше питка изобщо! На детеце се подаряват дрешки и обувчици,а на мен ми подариха едно като куфарче,на което се вадят всички чекмедженца и във всяко се слага снимка! много е ефектно! мисля,че се подарява каквото си искаш Peace
Нели,къде учиш и какво? И как се справяш с ученето за изпити,този въпрос много ме късае #Crazy на мен ми става все по-трудно,преди като беше малка Миленка беше лесно,ама сега newsm78

# 263
Стискам палци на Коко, дано всичко се развие добре и завърши благополучно, чаакаме само добри новини  Praynig Hug

# 264
Добро утро
Галя отговарям ти,как беше на нашето кръщене,трябваше в църквата питка,китка и мед (купичка за меда )и бонбони за почерпка,сапун,това е което носех аз,кръстницата/ка облича детето ,което значи и хавлииката я носи той,аз сега съм кръстница в събота и съм си купила всичко за детето и хавлията и подаръче ,нищо друго,не сме говорили за подарък за нас,но на нашето кръщене се бяхме уговорили и си ги питахме от какво имат нужда и какво искат и те искаха хубави халати,така че уредихме въпроса безболезнено,намерихме им и им подарихме.Надявам се че съм ти била полезна Peace

# 265
Явно на различните места искат различни неща.
Ние правихме кръщене на 18.04 и ни искаха 2 хавлии -едната за детето,другата за църквата, сапун, китка и малко олио.
Сапуна не го ползвана, не знам за какво им беше. Питка не са искали . Ние занесохме почерпка за отчетата и работещите там - бонбони и сладки.
Кръстницата облече малката и и подари златно кръстче на синджирче. Това обаче си е нейно решение.
Ние подарихме подарък на тяхното дете . Това беше  Peace

# 266
Добро утро!

Искам да ви почерпя момичета,днес моето малко джудже днес става на 1 годинка!

newsm38 beer3 Popcorn cheers
И вече е постриган!

reiana уча във Великотърновския университет-Стопанско управление, и с ученето за изпитите ми е много трудно,чета само вечер.На 01.04 бях на изпит и ме скъсаха! Simple Smile

# 267
Привет-мривет! Христос возкресе (отсега до педесетница, май винаги може да се поздравяваме така newsm78)
Аз също не съм писала отдавна, особено съжалявам, че не съм посещавала скоро поздравителната ни тема, което ще поправя, разбира се!

Вече мога да обявя и официалното прохождане на щерката. Вкъщи почти само ходи, а навън си попълзява по малко. Разглежда вече книжки, повтаря думички, които  само аз разбирам: дати (здрасти), ооо (ало), тати (бати, тати) и всякакви други, с изключение на "мама". Новото при нас е, че от юни Софи е на ясла Cry. Направо ми се свива под лъжичката като си помисля, но пък едно време според майка ми, аз съм тръгнала от 11 месеца, така че вярвам че всичко ще е наред.

Моля се, на Калоянче проблема да се оправи бързо, дано тревогата да е била фалшива или преувеличена! Дано и Насето вече се закрепи и да радва мама с малки белички!

Милени, значи в Бургас, а? Супер, един от любимите ми градове (наред с Варна и Пловдив)

Сисе, Маринелче и всички други мами на палави момченца, много търпение ви желая! На нас в неделя ни идва на гости едно ужасно палаво момченце, след което аз обявих дъщеря си за кротко и добро агънце, а пък преди си мислих, че е палава и капризничка.

Ами това от мен, слънчев ден се очертава, днес ще сме навън, че само тогава спим! Хубав ден и положителни емоции!

# 268
Я да кажа и аз дзак!

Да ви се оплача - мойто дете е развило направо патологична зависимост от майка си - само да отклоня поглед или да й обърна гръб и изпада в истерия. Ужас направо, даже и сега докато пиша тя крещи нещастна. Какво да правя направо не знам newsm78 ама хич не ми харесва тая работа. Не се заиграва сама, трябва все с мен, ама то честно казано ми писва по цял ден да я забавлявам. То нищо друго не мога за захвана - аман! То бива любов, ама ....Надявам се да е период, че не ми побира акъла как ще ходя на работа...

Милени, бургазлии, а? Блазе ви! Аз съм Флюбена в Бургас и планирам като се пенсионираме с мъж ми да се местим да живеем там!
Ама ще се съберете чудна компанийка, леле направо ви завиждам!
Реянка, чакаме новини от изпита! Да се похвалиш!

Честита фризура на Наско - Нели, дай една снимка да го видим!
Честито на проходилата градска - и дано бързо свикне на яслата!
После пак ще се мерна, че истерията продължава

# 269
  • Варна
Здравейте!!! Hug

ЧЕСТИТО НА ПРОХОДИЛИТЕ И РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС!!!   bouquet  bouquet  bouquet

За съжаление новините от Alex_love не са добри. Снимката направена в Токуда е показала 1 степен рефлукс на единия бъбрек и 4-та /последна/ на другия. Вчера са били в Пирогов, правили са му още някакво изследване, днес трябва да му пряват уро..... нещо си /изследване с катетър, за да се видят уретрите/ и според нея ще назначат операция за след празниците. Всички изследвания били адски гадни и болезнени за малкия сладур.  Cry Cry Cry Много кофти. Може би утре ще се приберат във Варна, и след празниците да ходят пак за операцията. Надявам се утре като се прибере да каже повече подробности, но според думите й вчера няма да се разминат с ножа  Cry Cry Cry

Каза да предам БЛАГОДАРНОСТИ на всички вас за подкрепата ви!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт