Споделете 103

• 25 983
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Мдааа, и аз предпочитах да ме возят, ама на  Shocked Ако искам да продължавам да бъда возена, трябва да си намеря спешно мъж с кола  Joy За това май ще се измъча с книжката, пак Tired Но поне количка съм си избрала  Grinning

# 616
Студено ти е зная,майко,-там
на тъмната зема в бездушните прегръдки;
Страшно ми е тука,майко,сам:
безсънна мисъл трови дух с горчиви глътки...

# 617
това Джаки усилено опитва да ни каже нещо в тази и други теми, но ...

# 618
 :hahaha:44    bouquet готино ми е Party Joy

# 619
  • Кацнала на едно дърво.
По странен начин го показваш.  Laughing
Споделям смешна дума. Големият трол имал "обелег" на лакътя. След като демонстрира "ужасната" си рана на всички, Малкия трол също показа обелег.  Joy Ами като беснеят толкова, как няма да имат... обелези.  Crossing Arms

# 620
  • Варна
Днес най- накрая приключих с ремонта и съпътстващите го безкрайното чистене и подреждане. Сутринта започна с циститна криза и тя ми осигури цял ден на разположение вкъщи, където на прибежки до тоалетната и контейнерите за боклук, съчетано с прахосукачката и стирката+ шал на кръста и вълни "топло- студено" финиширах успешно. После от "Еконт" ми докараха новата маса и младежът бе пре- любезен освен да я  качи до вкъщи и да я  позиционира в дневната, където докато подписвам товарителницата, направеният само от едната страна пдч-свод на касата на вратата се стовари с помощта на котката върху старата маса с грохот. Младежът подскочи до небето, аз почти се скрих зад хладилника. После се посмяхме, отбелязахме пораженията по слава Богу старата маса и куриера си тръгна. След това два часа търсих яйца из Варна (детето каза, че кокошките се уморили да снасят) и намерих в Пикадили Практикер , след Пикадили Вадиславово, Кауфланд и други магазини. Взех съкровището от детска градина и гордо го въведох в обновеният апартамент. Той се прехласна, ах-ка, ах-ка, целуваме колко хубаво било и след всички инструкции към новите стени, мебели и техника, цъфна с едно "Пронто" да ме пита може ли да се парфюмира. Ми,не може, обясних защо и прибрах "Пронто"-то. След половин час в пристъп на безкрайни целувки ми замириса много на пронто и го питах какво всъщност е правил с него. Заведе ме до чисто-ново-боядисаната стена зад входната врата и гордо я показа- цялата напръскана старателно с препарата- докъдето стигнал- текло за половината час, текло, та засъхващо почти. В новият флакон и грам не останал. Чуха ме да ви кажа и на центъра сигурно. Мих, прах(миеща се е боята), но ще си я боядисам пак утре, след яйцата. Хубаво, че имам още половин бака боя. А  ходенето ми до съседната стая ме сюрпризира с новата маса на печати с "Мечо Пух". Те поне лесно се почистиха.
Извинете ми логореята, но съм бясна и отдавна не съм споделяла.
Кой каза наздраве?

# 621
Наздраве Катюша!
Хубаво ме разсмя , благодаря ти !  ...  Laughing
Опс, не   ...  по-точно така   bouquet

# 622
Катюш, прииска ли ти се градината да е седмична  ooooh!

# 623
  • София
И тази година минах под плащеницата и май не за първа година си ударих главата. Дали не трябва да съм по- смирена...?

# 624
А аз за поредна година не минах...може би от страх да не се върна и без глава ...  Rolling Eyes

# 625
Свекърва ми одеве ми разправя как Станислав се "кръстил" днес и колко му се радвало отчето.
Днес най-сетне вземах някои решения и разбрах едно-когато между различните членове на една фамилия цари взаимно разбирателство и отстъпване, проблеми просто НЯМА.
Реших сама да се "пожертвам" и да не ходя на Германия със свекървата, защото гледането на Станислав става....сложно. Ще си изляза отпуск, ще си отидем при другата баба, наесен-живи здрави-ще отида сама до Берлин.

И.....се успокоих. А иначе правех комбини всевъзможни и най-невероятни.

# 626
  • Варна
Почти тити Mr. Green. А аз за първа година не минах, но то нямаше и как- идея си нямам къде са им тоалетните в църквите...

# 627
Добро утро!

Надничам само, следя ви изкъсо, не съм ви забравила Simple Smile . Прегръщам силно Ео  Hug .

Идвам да ви почерпя с най-хубавия козунак, който съм правила, дето от него остана само парченце. Останалите не успях да ги изпека, защото фурната се развали, тестото превтаса и отиде в кофата...

http://farm4.static.flickr.com/3363/3451299643_1fb85f3928_b.jpg

# 628
Umbra, страхотен е козунакът  #Crazy
Ох, защо нямам такъв фотоапарат  Rolling Eyes

# 629
ДУ!
За тези които не са от село София, ще предскажа какво ще се случи довечера около манастирите.
Наблюденията са ми дългогодишни и най-вече върху Драгалевския манастир.

Хората ще отидат да се повеселят.
После ще отидат да си допият в къщи, да се наебат и да си лягат.
След тях ще остане море от черупки, салфетки, капачки, боклуци и презервативи. Море!
Как София привлече цялата сволоч на БГ, не знам.

Общи условия

Активация на акаунт