Споделете 103

• 25 986
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Знаток, на всяка цена прочети някоя от "Прокълнаните крале", поредица с ужасно увлекателни френски исторически романи. Във "Френската вълчица" финалната сцена ми причиняваше кошмари дълго време, щот във впечатлителна възраст я прочетох. Инак са приятни, нетрудни за четене книжки.

А Виктор Пасков започнах по задължение, довърших с удоволствие, търсех и допълнително. Германия-мръсна приказка май най-харесах. Невръстните убийства тоже.

Жалко. Достойно извървени пътища.

# 601
Разбрах защо се бавят преводите.
Нарочно.
Банките са ги забавили. Преводите се получиха в 16.55 часа. Изтеглете си ги, ако можете.
Е - лошо няма. Банките ще оперират с една камара чужди пари 3 дни.

Искам собственоръчно да накажа всички народни крадци.
Да издъхват по моя вина.
За сега издъхна само една хубава стена, а дясната ми ръка прилича на сгазена. Така и боли.

# 602
Сестра ми днес ходила до п-ката в Обеля, но не могла да влезе, ограбили са двете аптеки и банкомата. Но на коя банка беше банкомата не помня.

# 603
# 604
Хахах, поликлиниката.

# 605
Дуциии, как можеш да съкращаваш п-ката.
Лека вечер на всички. Чао!  Бухнали козунаци, дъхави, корави яйца и всичко най-хубаво.

# 606
Аз си купих страхотни козунаци от една фурна в центъра. Имаше опашка от 30 човека и купуваха като за последно.

# 607
Ям почти само домашно приготвени и то в къщи, че  като намеря някой косъм, да знам че е мой. Rolling Eyes

# 608
  • Варна
Хъ, косми. Тъкмо четох тема в майките:"Имаме два срамни косъма....". Тая година май няма да бухам козунаци. Без друго само дебелея от тях. А пък ми се правят.

# 609
Ям почти само домашно приготвени и то в къщи, че  като намеря някой косъм, да знам че е мой. Rolling Eyes
И аз като теб·Миналата седмица правих козунаци и станаха страхотни, обаче доста време ми отнеха·

# 610
Аз пък май ще се откажа да меся козунак на милото. Че може и нищо да не му занеса, въпреки че имах намерение да се размеся утре вечер. Rolling Eyes
На път съм да го овикам предпразнично.  Той се държа се зле! #Cussing out

# 611
Утре сестра ми идва с нейната машина за хляб, да имаме две за по-бързо месене и яко козунакооформяне и печене ни чака.

# 612
  • Кацнала на едно дърво.
Споделям чудесен ден - днес срещнах доня Секстинда (известна като Секстет). Като ми е тръгнало на поети цял ден... Joy А донята е прекрасна поетеса, аз съм й почитателка.  Heart Eyes
П.П. И що така писателите мрат като мухи? Защо! И аз съм сред почитателите на Морис Дрюон. Като дете си умирах за онази поредица, с френските крале. Но най-любимата ми негова книга ще остане "Тисту със зелените пръстчета".

# 613
Привет на всички! Имах ужасна седмица - струпаха ми се безброй неприятности и ангажименти. Болна майка, болно дете, проверка по проект, проверка от Инспектората... Чувствам се ужасно виновна, че не си взех болничен, за да си гледам детето - имаха нужда от мен в училище, нямаше как... А уж семейството, детето са най-важни...

# 614
..П.П. И що така писателите мрат като мухи? Защо! ..
Не само , и доктори също .... за д-р Шойлев казаха тези дни. Гадно ...помня го този човек . Лека му пръст  Flowers Rose

Прочетох за козунаци говорите и за коли ...
Личният ми таргет за Великден е да боядисам 20 яйца и да опеча една плешка ...
От мен толкоз ... козунаци ям,но не меся  Simple Smile
Кола лична никога не съм имала /всъщност сега се замислих /,
което не ми пречи почти винаги да търкалям нещо, но предпочитам да ме возят  Hug

Общи условия

Активация на акаунт