КГБ = Клуб на Готините Баби - 69

• 31 137
  • 408
  •   1
Отговори
# 120
                          Здравейте,девойки и от мен!
                           Шпунц,къде спи бебката?Защото моята Цвети много плака първата нощ и след това разбрахме,че не е гладна,а и е студено.Нищо ,че бяхме нагласили чаршафчета,одеалца и какво ли не.То не можеше да си затопли завивките! Laughing И като я вземеше баща и  /той е много топъл/ и заспиваше и хич не се будеше.Така,че след като я накърми Олчето пробвайте тати да я приспива.Е,ще я научите на ръце,ама аз моите не съм ги оставяла да реват та да не са глезени.Всичките вкл и внуците са приспивани на ръце  Laughing пък сега си спят сами! Laughing

# 121
  • Пловдив
ЕТО МЕ ПРИБРАХ СЕ ОТ ДОКТОРИТЕ Hug ДОБРЕ ЧЕ МИШИ МЕ ВОДИ ВЪВ ВОЕННА ПРИ КОЛЕЖКИ ТА МИНАВАХ ПРЕЗ КАБИНЕТИТЕ БЕЗ ДА ЧАКАМ ...
ПРАВИХА МИ ЕХОГРАФИЯ НА БЪБРЕЦИТЕ казаха след един месец пак да ида  Mr. Greenче нещо единия бъбрек ми е двоен и да проследят нещо си ..после на хирург правих и иследвания кръвта ми е добре но имам 7-8 електроцита и се установи че вчера силнита болки които имах са били бъбречна криза... ама важното че ми мина ,че вчера до обяд едвам се движех и едвам си посрещнах гостите от болки ,та така няма страшно казаха че ще живея  newsm62 newsm62 newsm62 newsm62

ШПУНЦ АЗ ЗНАМ ,ЧЕ НОВОРОДЕНО РЕВЕ ОТ ГЛАД ...98% ОТ СЛУЧАИТЕ Е ТАКА .Спомням си ,Миши как уж ядеше а и имах кърма бол но се установи че тя само се лигавила а не дърпала ,каквото и влезнало ей така от стичането на кърмата това  Hug Hug И рев това дете в чудо се видях  ooooh!  На моята приятелка пък и рядка кармата и детето не може да се засити ,врата до врата бяхме и накрая стана така че за моето се изцеждах и и давах с шише а на приятелката ми го кърмих и спеше като заклано ..

Последна редакция: пн, 13 апр 2009, 13:20 от zi4e

# 122
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Зиче , добри новини що годе.  Hug
Ще се оправиш , това да е само проблема.  Peace
То без болежки не става , все нещо трябва да ни подсказва ,
че сме живи.  Laughing
И аз съм на това мнение за кърмата , писах вече по-горе.  Thinking
Плаче , че е гладна момата. Peace
Шпунц , давайте АМ и това е положението.  Hug
Като не се кърми нЕма да свърши света.  Crazy
 Е Краско въобще не знае що е то кърма , щерката с хапове се оправи
за да не й идва и незнае що то болест , та това са бабешки дивитини за
кърмата , че е най-добро за бебето и тем подобни. Та дори и колики не е имал.  Peace
То вие си решавате де , ние съветваме за спокоен сън на къщата.  Laughing

# 123

Абе ако кърмиш е по-лесно в смисъл няма  шишета ,топли млека и т.н. ,но като е гладно детето - ще го храниш - де ще ходиш
Не ,че аз съм кърмила моите- колкото да не е без хич.
Едно време като се роди голямата щерка и реве ,реве - а аз нямам мляко баба ми викаше - мязаш някоя ялова коза - голеееми бозки - пък празни Joy Joy Joy а  аз съм си с голям бюст - та в тази връзка и беше приказката.
Все ми викаше   ,когато бях още елегантна - едни очи и цици у тебе само Joy Joy Joy hahaha hahaha

Зиче- радвам се,че новините при тебе са добри! Hug Hug

# 124
Гъбка , аз също не съм кърмила и пак по мое желание.  Peace
Едно време си имах една позната акушерка и ми биеше инжекции и до там.
Сега е много по лесно с тез млека , а едно време мляко "бебе" само и то нЕмаше разтваряне ,
та купувахме долари и в Корекома Хумани взимахме. Пък е на , те също израснаха и незнаеха до преди 2-3 г. кво е и аспирин. Но , това си го решава мамчето , кво да прави бебка.  Hug

# 125
Привет, момичета!

Първо да си кажа - мойто мило май до две седмици ще замине  Sad
Утре трябва да си занесе всички документи и да се стяга...
От една страна - добре, че трябва да се работи, особено на този етап колкото е несигурно всичко -
щом го викат и му прекъсват отпуската - хубаво.
Но от друга - много мъчно бей, няма свикване с тез раздели.....

Мастърче, поздравления за концерта! Не съм се и съмнявала в успеха! Искам фотооооо!

Зиче, пожелавам ти оздравяване и ник`ви болежки повече!

Яжка, Вики там сама ли е или със майка си? И като си дойде да можеш да я нагушкаш и нацелуваш!

Шпунц, дано малкото човече само снощи да е било неспокойно. И дано Оля има достатъчно кърма, че да не се налага дохранване - аз от рационална гледна точка - че то шишета, изваряване, с кърмата е по-лесно.

Жабка, голямо слугуване се задава, ама като трябва да се свърши...
Еххх, защо не е на 10 год. примерно това чистене и лъскане Joy Joy Joy

На всички ви много  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 126
  • София
Да видите малко снимки на беба:  http://media.snimka.bg/2654/011563718-big.jpg
                                                         http://media.snimka.bg/2654/011563692-big.jpg само тази успях да направя,че Вели рева в Шейново за апарата Laughing а тази е часове след раждането  http://media.snimka.bg/2654/011563668-big.jpg

# 127
Какво красиво бебе...ПУ-ПУ-ПУ!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

мНОГО БЪРЗО СА ГИ ИЗСТРЕЛЯЛИ ОТ БОЛНИЦАТА БЕ ooooh! Кога роди,кога ги изписаха... Laughing Laughing Laughing

# 128
                      Шпунц,много е сладурска малката красавица Елина!Пу,пу...Чак ти се приисква още едно бебоче  Laughing...дано тази нощ вече е свикнала с новата обстановка и да цока повече за да даде на мама и тате да се наспят! Laughing
                       Мастърче,забравих да те поздравя с успеха на концерта! Hug Hug Hug Хайде,давай снимков материал!
                       Неда от петък е на баба си в групата и повече няма да ходи на ясла.Ама и аз не успях да я сложа в креватчето  Embarassed за това пък на открития урок на големите пред студентите и тя поиска да излезе до таблото и подреди едно зайче и за най-голяма изненада постави цифрата 1 до зайчето.Изпопадаха от изумление,а доцента/наш приятел/ се гръмна когато тя обсеби на баба си служебния комп и сама си намери игра с Барби!Пу,пу.....похвалих си бабиното! Embarassed Embarassed Embarassed

# 129
  • Видин
Шпунц, невероятна е! Пу-пу, слънчице малко сладко! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз Дени го кърмих до 8 месеца.Няма по- голям рахат от това да не дрънкаш шишетата, пък и винаги съм била за това да се кърмят децата. PeaceМой избор Peace
И също съм го носила на ръце и съм го взимала в леглото при нас.Децата трябва да усещат близостта на родителите, пък и как сладко миришат... Hug

Зиче, оправяй се, пиле.И аз бях на същият хал наскоро, ама отминаха нещата Peace

# 130
Да видите малко снимки на беба:  http://media.snimka.bg/2654/011563718-big.jpg
                                                         http://media.snimka.bg/2654/011563692-big.jpg само тази успях да направя,че Вели рева в Шейново за апарата Laughing а тази е часове след раждането  http://media.snimka.bg/2654/011563668-big.jpg

Айяйяй, каква е кукличкаааа, пу-пу-пу да не и уроки!

Шпунц, благодаря че ни я показа  Hug
Да ви е жива и здрава и много да ви радва!!!

# 131
Пу пу пу да не са й уроки на бебка.  Heart Eyes
Голяма бонбонка е , да я схрускаш с опаковката.  Hug

# 132
Здравейте дружки!

Шпунц, бебка е много сладичка - пу-пу! Дано се успокои и спи! Аз Веско го кърмих до 6м. и половина, имах много кърма, за цяло отделение, при това много гъста и мазна, наддаваше над килограм на месец, ревеше само като му дойдеше часа за хранене. Като почна да хапва и други храни сам се отказа. При всяко дете е различно, някои са по ревливи.
Мастерче, поздравления за концерта, пращай снимки да ти се радваме, че си нашата звезда! Hug

Днес имам празник - годишнина от сватбата /18 г./, та реших да ви почерпя, ако не вас - кой друг! Върнах се от работа изморена, но нямам време да си почина. Ще ходя на зъболекар, след това ще взема такси до майкини. Те в момента са в гр. Етрополе двамата с баща ми, защото на баща ми му предстои операция на ставата, така че трябва да се видя с леля ми и мъжа и, които са у тях,  дали нямат нужда от нещо.
Чао за сега, приятен, макар и хладен ден на всички! Hug В деня на сватбата ми беше още по-студен и мъглив! Grinning

# 133
Дидка ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА! дА СТЕ ЗДРАВИ,ДА СЕ ОБИЧАТЕ И ДА СЕ ДЪРЖИТЕ ЕДИН ЗА ДРУГ! дА ОСТАРЕЕТЕ ЗАЕДНО!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 134
  • София

Честита годишнина диди!
 Да илядите,да се обичате и да дочакате пра-пра-внуци...

Беба свиква ,на майка и кърмата идва и всичко е спокойно,тя и нощес не е ревала,ама майка и е  не е свикнала с нея и и се шашка,което е нормално. Вели е кърмен почти до годинката и си е по лесно, а и вече световната тенденция е КЪРМЕНЕ достатъчно изкуственяци ядем

Общи условия

Активация на акаунт