КГБ = Клуб на Готините Баби - 69

• 31 135
  • 408
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
ШПУНЦЦЦЦЦЦ ПРИНЦЕСКАТА МАЛКА МНОГО КРАСИВА БЕЕЕЕЕЕ ПУ-ПУ ДА Я ПАСЕРАТ КОКОШКИТЕ ДАНО ...
Ама тя не прилича че е малка на килограми и бузки си има и всичко ... пу пу пу ....
Аз също съм за кърменето кой до когато може и има кърма Peace То това си е дадено от бога и си е най добро за детето .Ама всеки си приценява според ситуацията .

ДОБИ така е мила и знам за какво говориш за раздялата ,защото и при нас е така но важното е ,че има работа ,че виж какво става фалират фирми ,съкращават работници ,пари нямат да им дадат заплати ,сега е най голямата криза май . newsm78 Тъй че  по добре да има работа пък разделите са трудни но поносими ,като знаеш ,че е жив и здрав . Hug Hug

ДИДИ ЧЕСТИТА ВИ ГОДИШНИНА !
ОБИЧАЙТЕ СЕ ВСЕ ТАКА ОЩЕ 100 год

# 136
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Диди , честита годишнина!
Да сте живи и здрави и много щастливи.
Нека любовта , обичта и уважението са ваши
спътници в живота ви още дълги години.

Доби , ти толкова време не свикна ли бе?  Rolling Eyes
Първите 2-3 год. ми беше тегаво , сега не ми прави впечатление ,
вече е навик да си без мъж.  Peace Водим телефонна или скайп
лИбов , там си решаваме проблемите , ма така сме си избрали.  Peace

# 137
Диди, честита годишнина!
Любов и разбирателство до сто години!

Жабче, какво ти свикване - като заминава - свиквай - ти мъж, ти жена в къщата, ти баща, ти майка...Като се върне - пак свиквай - щот си отвикнал от присъствието, реда и правилата в къщи пак подлежат на корекция...Цял живот все свиквай... Joy Joy Joy
Туй на шега уж, ама истината е че винаги преживявам разделите /е друг е въпроса че все гледам да се скрия като ми е ревливо и да не натрапвам на никого емоциите си/. Няма свикване с това - поне за мен  Sad

# 138
Диди,
Честита годишнина и от мен.!18 са като 8 ,а аз ще правя 23.Желая ви разбирателство и щастлив и с разбиране семеен живот.
Шпунц ,малката е голяма красавица(пу да не е уроки).Да ви радва и носи радост,но на първо място да е здрава.
Аз момичета,ако не се вясвам много ,не се тревожете.Първо до средата на май ще бъда много заета с изпитите,а и днес ми поставиха ребром въпроса :
Да кажа до утре дали искам да изкарам едногодишен курс по английски език с право да преподавам в начална степен и сега съм в голям размисъл.

# 139
  • Видин
Диди, честита годишнина!
Бъдете  живи и здрави и
празнувайте още много годишнини заедно!
Весел празник!

Последна редакция: пн, 13 апр 2009, 17:11 от ♥~Жаклин~♥

# 140
didi, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, С МНОГО ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ ДА ПРЕМИНАТ И СЛЕДВАЩИТЕ 100 ГОДИНИ - ДВАМАТА ДА СЕ РАДВАТЕ НА ВНУЦИ И ПРАВНУЦИ! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И НАЗДРАВЕ

Шпунц, Елинка е едно съкровище! Бонбон! Много красиво и оформено бебе! Да му мислят кавалерите след време и тати как ще я опазва от тях Hug!
От мен лека и спокойна вечер!

# 141
Шпунц - пу пу пу да не са и уроки на малката беб Hug Hug Hugка.
С тези размери ще е май от харесваните джобни гаджета ! Hug Hug Grinning

ДИДИ- ЧЕСТИТА ВИ ГОДИШНИНА!ДЪЛГИ ГОДИНИ В СГОВОР И ЛЮБОВ! Hug Hug Hug

Ето ви снимки за занимавка - пресни ,пресни от вчера на село - цветя и част от котките ни Grinning Grinning Grinning

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=364369

Тази години мама пося сума ти и семена,които аз и сестра ми накупихме ,та ще видим какво ще се покаже. Grinning Grinning

# 142
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Гъбка , личи си , че е топличко по вашия край.  Peace
При нас лалетата са още на пъпки , нарцисите и зюмбюлите току първа
почват да цъфтят , бе назад сме с цъфтежа.  Laughing
Много е хубава градинката с китките , а котките са прекрасни и
аз обичам животинки и вътре си гледам котка Сузи , морски
свинчета-розетки две бройки , декоративен заек и навън два броя кучета. Crazy
Зоопарка е пълен у нас.  Peace

# 143
ДИДИ,ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!!!ЖЕЛАЯ ВИ ЛЮБОВ - ВЕЧНА КАТО ЗЕМЯТА И СИЛНА КАТО ОГЪНЯ И ДЪЛГИ ГОДИНИ СЪВМЕСТЕН ЖИВОТ МЪДЪР  И СПОКОЕН КАТО ВЕЧНОСТТА !!!

# 144
ДИДИ, ЧЕСТИТО ГОДИШНИНА ОТ ВАШАТА СВАТБА,
НЕКА ВСЕКИ ДЕН ЗАЕДНО, ИСТИНСКИ ДА ВИ РАДВА,
ДА СТЕ ВЛЮБЕНИ,  УСМИХНАТИ, ЗДРАВИ-ЖИВИ,
ДО КОРОННАТА СИ СВАТБА, ВСЕ ДА СТЕ ЩАСТЛИВИ,
МНОГО КЪСМЕТ И УСПЕХИ НА ВАС, И ВАШИЯ СИН,
КОМПЮТЪРНИЯ ГЕНИЙ, КРАСАВЕЦА ВЕСЕЛИН!
                                НАЗДРАВЕ, МИЛИЧКА!

newsm51 Two Hearts Flowers Four Leaf Clover  remybussi

# 145
  • София
Тук съм и изчетох всичко.
Шпунц, много красива Ели, като кукла направо. Да расте здрава и весела.
Диди, честита годишнина, да докарате до диамантена сватба, са се слушате и да гледате правнуци.
Габке, много красиво при вас на селото. Направо като картина с толкова цветя. Ама сигурно и работата е много да стане толкова хубаво.

# 146
Шпунц, много  е хубава кукла Елина, пу, пу пу! НАШЕ ЛОШО НЕМААААА!
Чак ти идва да я щипнеш по бузките! А как хубаво позирааааа, като фотомодел!

Последна редакция: пн, 13 апр 2009, 20:18 от Танита60

# 147
  • Кубрат/ Пишурка

Диди,честита ви годишнина!Дано остареете заедно!Желая ви вечно разбирателство!

# 148
Здравейте приятелки!
Леле, мале колко пожелания сте ми изписали докато ме няма. Аз се върнах преди час и докато спретна вечерята, докато се чуем с милото по телефона, нямах време да се добера днес от задачи до компютъра. Благодаря на всички Ви от сърце за чудесните и мили пожелания! Дано се сбъднат!
Поставиха ми днес коронката на зъба и в момента ме боли ужасно, дали от упойките, дали от това, че ми го стъргаха пак и венеца ми се раздразни - незнам. Сега отивам да хвърля едно око и на уроците, че до тях още не съм стигнала и ще стане време накрая и да си лягам..
Лека вечер на всички!

За всички вас букет от съце!

# 149
  • София
Диди, направи си чай от лайка. Венеца е раздразнен, а и упойката вече е минала,  постепенно ще те отболи. Преди да заспиш може и 1/2 обезболяващо да изпиеш за да спиш добре. Утре ще е минало.
/а може и с  гроздомицин да го дезинфекцираш/

Общи условия

Активация на акаунт