КГБ = Клуб на Готините Баби - 69

• 31 127
  • 408
  •   1
Отговори
# 180
                    Яжке,за промяна на размера трябва да ти инсталират програма на компа.Има много и различни,но това трябва да го направи човека ,който ти е инсталирал уиндоуса и другите програми.И аз за това искам сега да отида на един курс за да мога всичко да си инсталирам,а не да чакам този или онзи! Laughing

# 181
  • Пловдив
КАТО кликнеш върху картинката и се появява на нова страница горе в ляво ,отстрани пише ВИЖТЕ  ИЗОБРАЖЕНИЕТО  В ПЪЛЕН РАЗМЕР КЛИКАТЕ НА НЕГО И СЕ ПОКАЗВА КОЛКОТО Е ГОЛЯМА КАРТИНАТА  върху нея с десен бутон ,свойства ,и като се появи новото прозорче с адреси копираш Address:

оффф май това не питаш  newsm78 newsm78 newsm78  ама айде да го пусна  

# 182
Уголемяване на картинки става с програмката ACDSee напр., но в интернет има много картинки с различни размери и уголемяване почти не се налага.

В този случай

Ето виж като тук:http://images.google.bg/images?gbv=2&hl=bg&sa=1&q=%D … &aq=f&oq= На мястото на море можеш да напишеш нещо друго и натискаш пак изображение и излиза картинката.

като се кликне върху всяка една картинка, се отваря сайта където тя е в голям размер.

И много често се налага да се намалява размера.
Има различни програмки, напр. тази която е дала Жаки, аз отново ползвам ACDSee

# 183
  • Пловдив
ето от голяма на малка стана с на ЖАКИ ЛИНКА много е лесен  Peace Peace

# 184
  • Видин
Малеее, кви се специалистки Mr. Green
Нищо не ни се опира newsm10

# 185
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Жаки , специалист по всичко ,
нищо не ни убягва , нищо не ни се опира.  Laughing
Всестранно развити личности сме , коя от коя по-по-най....  Hug

# 186
  • Пловдив
Това са любимите ми полски цветя  Hug
Можете също и да копирате кода BBCode, строчные буквы: превью - увеличение по клику
  за да ви се увеличава картината

# 187
А да ви се оплача , че бях пенясала до преди малко.  Mr. Green
Зиче знае гаража дето прибирахме колата.  Peace
Та ВиК разкопали точно пред него , а довечера няма как да приберем Краско от градина.
И се разтарашувах в нета , намерих фирмата , от там и тел. на техническия и звъня и му
обяснявам като човек , той ми отговаря да не му разпределям работата и те не били длъжни да ме уведомяват , а като съм видяла , че копаят да съм отишла да спрат работа и да
изкарам колата , сега да чакам до довечера , като чели съм длъжна да седя на прозореца и да ги дебна.... Айййй ми кат ми кипнаха лайната и директно на шефа на фирмата , от там пък секретарката , разказах й всичко и й казах , че имам уговорка с НоваТВ и БТВ и Господари на ефира ако до 15:30ч. не си изкарам колата да дойдат да правят репортаж и след около 40-50 мин. ми се обаждат да отида да изкарам колата. Излязох , изкараха я и с цялото си нахалство ми казва да не съм си мислела , че шефовете са му се обаждали , било на добра воля. Смешник , а аз го попитах той от де знае , че съм се обаждала .... глас в пустиня , милчи кат пукъл.
Казах на секретарката и за дупката в двора , изкопана 1м.х1м.х0.50м. за шахта , как след ден щяха да я отливат пък седи 4 дена яма. Казах и за чутия разговор как ще надпишат на копачите по още метри който не са копали , ма всичко си излях.....  Thinking
А бе , големи гамени бе , нЕмат грам мозък в главите си , технически ми станал , дришльо на нЕма и 30 год.  ooooh! Все трябва да набъркаш медии и преса та да постигнеш нещо.
Сега ми размина , ма одеве бЕх като разярен бик.  Laughing
Уф , оплаках се , олекна ми.  Hug

Чакам да ми звъннат и да ходя да си взема бели яйца.  Peace
Една позната ми вика , ма били полски , много важно като са полски ,
а бълг. знае ли , че са български. Та ще си взема две кори , па ако ще и
пакистански да са , яйца като яйца.  Crazy

П.П. Отказали поръчката за яйца , че били вносни.  Laughing
Луда работа , сега трябва да обикола големите вериги магазини , та да купя яйца.  Simple Smile

Последна редакция: вт, 14 апр 2009, 14:11 от ♥ ЖаБкА ♥

# 188
  • Видин
Малеее, Жабче, ама си им свила съмите на всички HugБраво на теб!
В нашата мила родина всяка работа ни е така- започната и недовършена Crazy
Добре, че от време на време има хора като теб, та да се стреснат малко Peace

Кви яйца викаш- пакстански...? Joy Joy Joy

# 189
  • Пловдив
  Абе ЖАБЧЕ тези са за такива като тебе да ги стреснат, но е до време при тях ,утре пак си са същите но важното е ,че ти своето си си постигнала  Peace

Ама тез хора с тез яйца наистина полудяха брееееее  ooooh! ooooh! полски пакистански все тая  Joy Joy Joy Joy   то и без туй не знаем какво ядем тъй чееееее Thinking Thinking

# 190
Зиче , нали знаеш като надделее злия близнак .... полудела бЕх.  Mr. Green
Но , целта е сразена , постигнах мойто си.  Peace
НЕма на дъжда да ходя да взимам Краско при положение , че има кола.  Simple Smile

Жаки , знам ли кви са , така е думата. Яйца , все са от кокошка , ако има
от петел и от него бих взела.  Joy

# 191
Браво Жабче - само така ! Hug Hug
Като чета,че и аз се ядосвам

То ВиК и Енерго - с тях управия няма !
Нали знаете онзи стария виц - Ало Енергото ли сте? Не - ВиК-то ! Ами и на вас да ви е...а мамата Joy Joy Joy

И аз не съм купувала яйца.Каквито има ще да са .Бели,червени. Grinning
Е - белите по-красиви шарки стават амааа....
Купих си седефени бои тази година - та ще видим  какви яйца ще сътворим с щерките. Grinning :

# 192
Гъбка с енергото ядове никакви нямаме , ма с
тая пущина ВиК нЕмам думи.  ooooh!
И аз взех плюс другите бои и седефена , да видим , дано са хубави.

Я софиянките да споделът бели яйца къде може да има? newsm78

# 193
  • Пловдив
ЖАБЧЕ тука в БИЛА има винаги бели яйца тъй че те са верига може би и при вас ще са бели ,ако не ги варосай и ейй ти на бели  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

А седефената е страхотна нали ви казах че с нея бойдисвах и станаха супер но не можах да ги снимам ,че лудньо здравун изгяка фотоапарата и се счупи там едно капаче за батериите и не снима  ooooh! ooooh!

# 194
Мерси , Зиче.   bouquet
Аз завъртех една , две шайби и разбрах , че и в Метро има , та утре ми е на път
и ще мина да си купя.  Peace
Сега преди да взема Краско ще мине през Фантастико , ако има още по-добре.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт