КГБ = Клуб на Готините Баби - 69

• 31 131
  • 408
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, милички!
Габке, Дидия, мерси за закуската и кафето! Много харесвам на карирана покривчица да си пия безкофеиновото! Дядо Стефчо замина да води Бори на у-ще, за кого ли е другата чаша и закуската, на карираната покривка, седнал на  този ратанов стол?
Ха, ха, хааа, защо да не си помечтая, в това поне няма нищо неморално!

Урааааааа, донякъде успях, благодарение на Яжка, Добито и Габка, ама защо не се вижда нормално люляка?
Боже, дали ще мога да го повторя???????

Последна редакция: вт, 14 апр 2009, 09:49 от Танита60

# 166
  • Пловдив
Здравейте, милички!
Габке, Дидия, мерси за закуската и кафето! Много харесвам на карирана покривчица да си пия безкофеиновото! Дядо Стефчо замина да води Бори на у-ще, за кого ли е другата чаша и закуската, на карираната покривка, седнал на  този ратанов стол?
Ха, ха, хааа, защо да не си помечтая, в това поне няма нищо неморално!

Урааааааа, донякъде успях, благодарение на Яжка, Добито и Габка, ама защо не се вижда нормално люляка?
Боже, дали ще мога да го повторя???????

Танче  не беше сложен линка между   [img]   за това ти излиза на линка:hug: Hug Hug влез в редакция и си го копни линка и го постави между двете  [img]

Последна редакция: вт, 14 апр 2009, 09:39 от zi4e

# 167
Зиче, хей това исках да се появи!
Ще опитам пак!

Яжка, Доби, Габке, Зиче, успяяяяяях!
Целувки и благодарности за вас!

# 168
# 169
  • Пловдив
ДОБРО УТРО МОМИЧЕТА .
БРАВО ТАНЧЕ ЩЕ СЕ НАУЧИШ МИЛА ТИ СИ ПЕКАНА И УПОРИТА  Hug Hug Hug Hug Тука всички почти сме се учили една на друга за тези неща .На мен учителка ми беше Жабче  Hug

БРАВОООООООООООО ТАНЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Hug Hug Hug Hug

# 170
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Браво , Танче.   bouquet

Е Зиче , ти пък сЯ , ти се ровиш и си знаеш бре.  Heart Eyes

Мен па никой не ме учи , отварях на цитат и от там наблюдавах и копирах ,
ма с времето схванах , а и Ани ми беше даскалица за темите.  Blush
Никой не се е родил научен , нали затова сме дружки-теменужки да си помагаме.  Hug

# 171
  • Пловдив
ааааа знаех си аз  newsm78 и аз бях като пате в калчища  Joy Joy Joy  недей да скромничиш така си беше ти ме научи на много неща  Hug Hug Hug Hug Hug

ЧЕСТИТ ТИ НОВ АВАТАР рано рано се излюпваш  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 172
Яжка, благодаря за цветята и музиката, възнаградих се за труда си, и изгледах и излушах клипчето до края!
Разкошно е, нямаше кой да ме покани, че да го изиграем валса, макар и по пижами!

# 173
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Танче , ма ти още по пижама ли се развяваш.  Joy

Зиче , излюпих сЪ аз , трябваше да го сменя , е бил малко по голям от допустимото ,
та сега ще се мъча да го смаля и ще си го върна.  Peace Тоя поне сега до Великден е
актуален , после ще се връщам на шезлонга.  Mr. Green

# 174
  • Varna
ДобрЮтрУУУУ Компаниятаааа Hug
Аз нещо ви изгубих дирите, че не съм влизала Embarassed
Благодаря за закуста убавици мои. Все така да ни я поднасяте.
На момите със придобивките-да им се радват, да си ги носят със кеф и да им носят късмет Hug
Диди, мила извинявай, че сега виждам за годишнината ти но от  2 дена не съм влизала.
Много любов ти пожелавам, много емоциии абе от всичко хубаво по много ти пожелавам Hug

Хайде да бягам аз, че както не съм на работа така имам много работа за вършене.
Лек и усмихнат ден мои дружки newsm51

# 175
Жабче, още съм по пижама, сложих на майка ми да закуса, аз закусах пр.мляко с козунак, вчера го купих топъл-топъл и почти свърши.
Измих съдовете и пак ще легна да гледам малко ТВ, после ще ходя да напазаря, че сестра ми ще идва да къпем майка ни, трябва да приготвя разни вкусотийки, нещо полуготово де.
Така че след обяда ми ще е препълнен със стоене около котлона, печката и фритюрника, сега като съм сама да се поизлежавам.
То и времето едно дъждовно, мрачно, само към възглавницата те тегли, без да искаш!
Кажи моля те, какво да натисна за да стават маааааалко по големи картинките?

Последна редакция: вт, 14 апр 2009, 10:48 от Танита60

# 176
  • София
    Танче,това не ми е ясно.На мен ми излизат толкова големи,колкото съм ги намерила.Но не зная как да променям размера. 
    http://www.vbox7.com/play:e9c231af

# 177
  • Видин
Привет, МАдами! Hug

Аз тази сутрин водих Дени при нашата лекарка, че цяла нощ е кашлял.
Сега ще постои 2-3 дни вкъщи и ще пие сиропи Flutter

Танче, браво на теб!Знаем ние, че си ни оправна дама Hug
Иди в Гугъл и напиши някоя думичка на нещо, което искаш да видиш.После кликни на изображения и ще ти се появят много картинки с най-различни размери.Копираш адреса и слагаш тук Wink

Ето виж като тук:http://images.google.bg/images?gbv=2&hl=bg&sa=1&q=%D … &aq=f&oq= На мястото на море можеш да напишеш нещо друго и натискаш пак изображение и излиза картинката.

Тук е мрачно и вали, но дано от утре се оправи, че колко хубаво ни беше със слънцетоооо Party

Хубав ден на всички!

Последна редакция: вт, 14 апр 2009, 11:05 от ♥~Жаклин~♥

# 178
  • София
    Жаки,а ако искам да се уголеми размера-как става?http://www.vbox7.com/play:85829fdd

# 179
  • Видин
    Жаки,а ако искам да се уголеми размера-как става?http://www.vbox7.com/play:85829fdd
Яге, това и аз незнам как става Blush
За намаляване знам  аз намалявам с една програма http://www.radikal.ru/
но уголемяването незнам как става ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт