Диди, 2 опита имам с изкуствена става. При баща ми - тръгна да се движи веднага. Но беше като твоя - с висок дух. Още във Военна болница - изва рехабилитаторка да го вдигне от леглото и го намерила в банята да се бръсне. Не можел да ходи брадясал/на 80 г. беше/. Изписаха го и на другата сутрин с Ани го намираме да чисти с пархосмукачка. Изобщо от начало започна движение и докторите казаха, че така трябва. 2 г. след това никой не забелязваше, че я има стават. Пожелавам ти и при вас да е така възстановяването.
Аз купих днес 3 кутии х 6 яйца . За боядисването - утре вечер трябва да се справя. Колкото - толкова, нали ще са цветни за обичая. Ако Ани се прибере по-рано и помогне - добре, ако не - ще мацам сама.
Сега друг въпрос - ако може да помогнете. Купих задно агнешко бутче. Винаги си го пека с пресен лук, знам как и става хубаво. И комплект за дробсърма имам да сваря. Мисля си да го направя в петък вечер и да си хапнем и в събота. Щото Пламен тогава е почивка, а неделя и понеделник на работа. Много ли ще съгрешим? Ние не сме постили, не ходим в църква, а и не сме кръщавани с Ани. За Пламен - няма сведения.
За срещата - за сега мисля да дойда, ако не стане някакъв проблем.
Щом е далече Русе и за Мастерчето, и за Жаклин - ако искате братовчеда да пита за нещо в Тъново. То май е по в средата на България. Решавайте вие.