Отговори
# 195
  • Разград
Как да разбера кога маята е втасала?
Вече удвои обема си, дали е готова?

Щом два пъти се е удвоила,според мен,е готова.

# 196
  • Пазарджик/Лондон
max-mama , благодаря ти, сега чакам тестото да втаса  Heart Eyes.

# 197
Здравейте
 трябва ми рецепта за ягодово парфе и как да приготвя сладко от ягоди  ще се радвам ако някой ми помогне

# 198
Сега съм сложила оформените козунаци във фурната на 50 да втасат.Моля Ви кажете,да е затворена ли фурната или отворена newsm78

# 199
  • Пазарджик/Лондон
Аз на затворена ги държах.
Вече са готови моите Heart Eyes.Ама аз не съм голям експерт, едва за 2-ра година правя козунаци, дано някой по-вещ се изкаже Wink.

# 200
Христос Воскресе! easter
Въпросче- какво правите по Великден със счупените , но неизядени яйца? Имаше някаква яйчена салата или нещо друго...Приемам всякакви идеи. Весел празник.

# 201
gretacvetina  Нарязвам ги на ситно и обърквам с майонеза и малко 4есън и копър... и от там на препе4ени филиики или сухар... Peace

# 202
Лично аз ги направих на половинки,завити с омесена кайма,като руло Стефани,но отделни.Другите в салатата. Peace

# 203
Аз също използвах част от тях като ги завих с кайма и оформих като таралежчета. Grinning
lozeva , ще пробвам твоята идейка. Благодаря.

# 204
Момичета,знае ли някои дали магазини Метро работят днес? Благодаря и хубави празници.

# 205
Момичета,знае ли някои дали магазини Метро работят днес? Благодаря и хубави празници.

В сайта им не видях работно време, но можеш да се обадиш на този тел. тел.: 0700 100 71 и да попиташ.....

# 206
Христос Воскресе! easter
Въпросче- какво правите по Великден със счупените , но неизядени яйца? Имаше някаква яйчена салата или нещо друго...Приемам всякакви идеи. Весел празник.
Ето една рецепта на Танита за пълнени яйца ,винаги правя такива от неизядените яйца. Simple Smile

http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,307.msg17872.html#msg17872

# 207
Pety, блатодаря ти. Ще се пробва непременно.

# 208
Аз ги намачквам със сирене зехтин и магданоз масимално на ситно . Става страхотна салата . Вкусно е и като се намаже върху препечени филийки .
Вместо магданоз може да сложиш червен пипер .

# 209
  • Лондон
1.Каква сметана ползвате?
     -за готвене
     -сладкарска
2.От кое брашно сте доволни?/има много видове брашно и се чудя от кое да си купя/

Общи условия

Активация на акаунт