Май 2005- Тема 125

• 14 596
  • 338
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Аз съм си у дома с децата и ще ми е драго да ни погостуваш Simple Smile Не е много разнообразно, но ще сме на спокойствие, докато те спят Simple Smile

# 121
Пателина, да си жива и здрава мила! Много щастие, любов и прекрасни изживявания ти пожелавам!   bouquet
Адвайс, много мъчно ми стана  Hug. Другия път всичко ще е наред.
Камий, да излизаш бързо от там Wink.
Дианка, нямам думи. Защо не го заведеш и при друг УНГ? Аз също не разбирам, ама не ми се струва нормално това спукване, израстване ....
Много са сладки Ема и Любака на тържеството Wink. Ема гледам, стърчи над всички, също като Маги. Високи госпоици отглеждаме Heart Eyes. Иса и тя голяма сладурана Heart Eyes.
Брей Августа нещо ми липсва Heart Eyes.
Кате, и аз съм насреща Heart Eyes.
Болничките бързо да оздравяват!

# 122
Девойки, много сте мили Heart Eyes

Сега звънях на превозвача. Малко съм се объркала- пътят е по-дълъг- ще съм в София малко след 14.30 Rolling Eyes. Предполагам, че Гуш ще е "сгънала" от глад до 14.30, м? Mr. Green
Освен че трябва да обядвам, трябва да поръчам матрак  за Ава от един магазин на бул. Стаболийски.
Дианче, много искам да ти гостувам, но май няма да остане време. Ти ще ми гостуваш, нали Wink
Адри,  Hug

Ками, каква дупка, бе душицо? Станало ли е нещо или от сезона?

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 10:31 от КатКа

# 123
Брей Августа нещо ми липсва Heart Eyes.
Адри, и аз те обичам  Heart Eyes А Маги каква е сладка на аватараааа Crazy Heart Eyes Hug
С огромно закъснение
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕЛИНКА И
ЧЕСТИТ 4ти РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕКРАСНАТА АВА!
Наистина, колко бързо минава времето... Blush
Дианка, не знам какво да ти кажа, не знам дали е нормално това, но пожелавам да го израстете по-бързо Hug
Ками, вън от дупката Hug
Адвайс, съжалявам искрено, но както са ти казали и по-напред природата си знае работата Sad Почини си малко, пожелавам другия път мечтата да се сбъдне Heart Eyes
Мартеа, браво за козунаците, златни ръце имаш ти  chef
Мери, аз съм привърженик на домашните партита, така чеее...смело напред, сигурна съм, че ти ще го направиш неповторимо Whistling

# 124
Катка щеше да ми е пирятно, но съм далеч от центъра или Стамболийски  Rolling Eyes.

Камий каква дупка? Я марш!!!  Hug  Heart Eyes.

В това дъждовното  #Cussing out ... ама си личи че не ми се пише нали  Embarassed

# 125
Момичета от София, има ли все още сергии с книги на Славейков? Трябва ми една специална книга, която преди две години се е продавала само там. Поне така твърдят в един форум. Помня, че се водеше преди време спор, относно съществуването или махането на въпросните сергии. Но дали ги има още и дали евентуално някоя от вас може да ми помогне да си купя тази книга?

# 126
  • София
Момичета от София, има ли все още сергии с книги на Славейков? Трябва ми една специална книга, която преди две години се е продавала само там. Поне така твърдят в един форум. Помня, че се водеше преди време спор, относно съществуването или махането на въпросните сергии. Но дали ги има още и дали евентуално някоя от вас може да ми помогне да си купя тази книга?

Там са си.
Пиши кво ти трябва.

# 127
Излизам...........от тази дупка
Кате звъни ми ,ще ти пиша гсма на лични.

# 128
Мерси, Гуш, писах ти на лични  Hug

Ками, стягай се! Лято идва, ник'ви дупки  Wink

Дианче, честита годишнина! Още дълги години любов и щастие! И много здраве за всички!!!
     bouquet

# 129
Добро утро!
Диана,честита годишнина от сватбата!Много дълги години любов и разбирателство,здраве и късмет на чудесното ви семейство!  bouquet  bouquet  bouquet

Ние сме добре,трескаво приготвям рожденния ден на Даката,ще го празнува в градината.Там ще отиде аниматор,почерпка,игри изненади. Crazy
Ние мислим за почивните дни покрай Гергьовден да посетим Катарино.Имате ли пресни впечатления?
От днес си поставям цел-да отслабна,само не съм се ориентирала как да озаптя апетита си и да се накарам да спортувам.Знам обаче, че не се харесвам! Embarassed

# 130
Привет,
Диана, честита годишнина! Много семейно щастие!

Мога ли да помоля някой, който има повечето ни адреси в скайп, да ни адне в един общ чат пак? Май точно Диана беше предишния път. Искам да ви питам нещо, но не мога тук... А се оказва, че имам адресите само на 4-5 човека. Благодаря предварително!

# 131
Мартеа, аз не съм ви го давала преди скайпа си май, но там съм много закодирана Laughing - nerro99, който иска, може да ме добави, ще се радвам.

Дианка, честита годишнина!  bouquet

# 132
Дианка, честита ви годишнина!Още дълги години да се радвате на  любов и семейно щастие!  bouquet

Феъри, добавих те! Wink

Моето скайп име си е kseniq.arnaudova.И аз ще се радвам на добавилите ме. Heart Eyes

# 133
  • Варна
Много отдавна не сме говорили по скайп и съм загубила груповата връзка. Мисля Гуш беше отворила предният път чата. Скайпа ми е desita_vr.
Дианка, честита годишнина. Обичайте се и бъдата щастливи.
При нас новината е, че Детелинка е с варицела. Сега очаквам Иво да се ошари.

# 134
  • София
Честита годишнина Диана! Пожелавам ти още дълги щастливи семейни години!

Моят скайп е Rositsa Kostadinova

Общи условия

Активация на акаунт