Май 2005- Тема 125

• 14 597
  • 338
  •   1
Отговори
# 135
Юхууу Party В скайпа съм siska_d.

Честит рожден ден на Ава! Все такава чаровница да си остане Heart Eyes

# 136
  • Варна
Направих нещо като чат и добавих тия на които се сетих никовете и които са писали днес. Адвисе, излизат ми 3 ника с подобни имена само с малка разлика в изписването. Кой е твоя? Чата се казва Май-чета 2005

# 137
  • Mediterraneo
sick711 е моят скайп. Не е на мое име, но е моят. Ще се радвам да ме добавите в общия чат.

# 138
Дианче честита годишнина,много щастие и любов! 1dating luvbed txtloves
Kamijoro9228.

# 139
  • София
Момичета, ако някой се интересува, продавам три зимни якенца от Ема, за ръст 96-104. Носени, но сравнително запазени (сивото е носено 4-5 пъти).
Ето снимки. По 5 лв. парчето. Парите пак ще ги давам в помощ да болно детенце.
Имам и някои летни неща за продан, които в скоро време ще снимам, доста от тях слагани по 1 път.

# 140
  • София
Милички, много ви благодаря за пожеланията   bouquet
Вчера никой не се сети за годишнината ни, включително и мъжа ми.

Мен ме тръшна някакъв вирус, ама не знаех къде съм и какво правя. Нямах температура, обачееее....всичко ме болеше- глава, ръце, гръб, крака, движех се, като на сън. Обаче до вечерта се посъвзех с ударни дози илачи- клеева тинктура и около 10кг цитрусови под формата на сок. Обилно количество билков чай (аз си бера билките Simple Smile) и домашен мед. Днес съм ОК Simple Smile
Изпуснала съм чата.

# 141
Честита четвърта годинка на Михаелка!Да расте здрава ,умна и добра кака!Феъри,честит празник!  bouquet

Гуш,все се каня да те питам -на коя фирма беше маслото,лесно за мазане.Всеки път като вляза в магазин търся такова и няма ......

# 142
  • София

Феъри, ЧРД на Миша! Да е много здрава, много засмяна и да бъде много, много щастлива  Hug

# 143
ЧРД, Миша,да е жива и здрава и много послушна! newsm59  ura  party023 newsm38

# 144
  • София
Честит Рожден Ден на Миша! Да е здрава и щастлива!

# 145
Честит рожден ден на Миша!Да расте здрава и щастлива и да се радва на прекрасно детство!

# 146
Честит рожден ден на Михаела! Да расте здрава, умна и щастлива! Феъри, честит празник!    bouquet   Hug

Кате, честита годишнина на вас! Много да се обичате с АрманитУ и всичко лошо да е зад гърба ви!   Hug

Някой беше питал за маслото на Гуш - мисля, че беше Президент

# 147
# 148
Еха, започна сезонът на празниците!
Да е честит рожденият ден на Ава, на патерица и половина! Много здраве, щастие, усмивки и приятели!
Да е честита годишнината на Дианка! Много любов и топлина в семейното огнище, и огън да бумти в сърцата ви!
Да е честит рожденият ден на Пателинка! Много здраве и радост, да си заобиколена с любими и любящи хора!
Да е честит рожденият ден на кака Миша! Да бъде грижовна кака, послушна щерка, но най-вече щастливо и здраво дете, да расте умна и любознателна, да сбъдва мечтите си!

Ками, дано вече си излязла от дупката!
Ние сме горе-долу, за празниците бяхме при нашите, добре изкарахме, децата се накефиха и разглезиха тотално, сега Марти преживява лек шок, че нещата не се случват само като щракне с пръсти!  Crazy

Още се борим със зелени сополи при Надето, Мартин пак (май) е с бронхит вляво, това според лелинчо ми, лекар е, но според него не е за АБ. Наблягаме на чая от мащерка (бил добър за отхрачване) и инхалация вечер. Не разбирам как така, като миналия път се беше изчистил според педката, преди 3 седмици хомеопатката го преслуша и каза, че е ОК.  newsm78 Ще се борим до победата!

И ние вeче се замисляме за рождения ден, подарък, едно-друго, но има време за нас!

Деспинка, пожелавам леко да изкара Детелинка варицелата, и Ивчо също, ако я прикачи!  Hug

# 149
  • София
Катка, честита годишнина! Много да си се обичате, много да сте здрави и каквото си планирате да става без проблеми    bouquet

Малейна, има сироп Хустагил, който е от мащерка. Ако не е в противоречието с вашият тип лечение, може да го приложиш  Rolling Eyes

Ако изявите желание, тази година мога да ви набера от планината мащерка и да ви я дам. Там е много чисто, има я в изобилие. Само не бера билки преди изгрев, но който ме познава ще предположи  Crazy Grinning

Изобщо, тази година си набрах доста билки и си ги ползвам...а риган слагам и в доста манджи  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт