Май 2005- Тема 125

• 14 600
  • 338
  •   1
Отговори
# 150
Еейй, Адри, как ги направи тези красоти?!!  Браво! Майсторка си!    Heart Eyes

# 151
Ами жена без работа  Laughing.
По едно време ме бяха хванали лудите и си свалях от разни сайтове готови рамки за снимки и пр. джунджурийки с идеята да направя всички снимки на Маги в як албум. Да, ама като всяко чудо - за 3 дни и нещо ентусиазмът ми се изпари. Та нещо днес ми щракна и така .... Не съм аз майсторката. Само текста нагласих  Heart Eyes

# 152
Честит рожден ден на Миша! Да бъде много щастлива и здрава!

Дианче, честита годишнина! Само радости ви пожелавам!
Благодаря ви за пожеланията! Ние с Арманиту почти никога не си празнуваме годишнината Embarassed Днес свекърва ми се обади да ми честити и аз се усетих, че дори съм забравила! Още като слязох от автобуса в Бургас честитих на мъжа ми, а той с един объркан поглед...обаче бързо реагира и каза "Еййй, изпревари ме!" Joy

Ами жена без работа  Laughing.
Нали не се оплакваш Mr. Green Толкова работа ти създадох вчера. Мога да идвам по-често Heart Eyes

Монтирахме на Ава леглото. Ще пусна снимки.
Малейна, борбата му е майката Grinning Успех с гадните сополи!
Всички болни да оздравяват по-бързо!

# 153
  • Mediterraneo
Честит рожден ден на Мишка! Да е послушна кака, да расте здрава и щастлива   bouquet

На Дианка и Катка- честити годишнини! Още мноооого такива да празнувате   bouquet

# 154
Честит рожден ден на Миша да е здрава и  все така  добра кака     bouquet

# 155
Кате,честита годишнина!  bouquet  bouquet  bouquet

# 156
  • Варна
Честит Рожден ден на Миша!
Да е все такава чаровна сладуранка, да помага на мама и да слуша.

Кате, честита годишнина. Много любов, разбирателство и дълги години семеен живот ви пожелавам.

# 157
  • София
Катка, честита годишнина! Много, много години щастлив живот!

# 158
Катка, честита ви годишнина!Пожелавам ви дълъг семеен живот изпълнен с много любов и радостни моменти!  bouquet

# 159
  • София
Честит Рожден Ден на Миша!

# 160
Честит рожден ден на Миша. Да слуша много и да помага!

Честити годишнини!

Моя скайп е RalitzaPro - само в офисно време функционирам там.

Дидка на Президент е маслото - то си е масло, трябва да стои извън хладилника, за да може да се маже лесно. Иначе и студено е по-удобно от масло в пакетче, щото като е кутийка по-можеш да остъгрваш на тънко.

Адри я кажи как ги списуваш тез работки?

# 161
Адри голями красоти.
Президент е много хубаво масло,но вярно-трудно се маже.
Излязох от дупката!

# 162
Честито на Миша!
Да расте здрава и щастлива, за радост на цялото семейство!

Катка, честита годишнина!
Дълги години прекрасен семеен живот!

# 163
Дианче, мерси за прeдложението, дано не ни се налага повече, но ако да, ще свиркам. Ще го проуча този хустагил  Hug

# 164
  • София
Еййййййййййй, чшшшшшшшшш...майките на майчетата!!!!

Я го дайте малко по-лежерно...какво сте зачеститили с кратки прозаични включвания???? МММММ???? Grinning

Ей ме на! Цял ден по задачки-закачи и мероприятия Simple Smile Чуствам се уморена,но доволна  Grinning

Видях Ками...ей, да знаете, загледах се по нея и така я познах  Laughing Ками, имам мъж и две деца, спокойно  Laughing
Много готина мацка, ей! А малката е една бърборливка, очертава се купонджийка, като мама й Wink Simple Smile

Вчера водихме Любака на билкаря. Изписа му разни капки и мехлеми за външно приложение. Чакаме резултат след месец.
При мен подействаха веднага ooooh! Помирисах малко от еднитекапки, намазах се скремчето и днес нямам нито хрема, нито гърлобол  Grinning
При Любачето каза да чакаме ефект след около месец.

Я кажете какво мислите за ЧРД-тата? Ние запазхме в клубче, ама да ви кажа, около нас всички са с по две деца вече и лимита от 12 деца отлетя рязко  ooooh! Ще се разорим, ей...ама Любачето така гледа, като го водя на ЧРД в клубче, че решихме да му направим и на него. Мислех да е у нас, на двора, не ми пречеше- напротив, обаче....миличкото така гледа и е толкова щастлив....поне един път ще го направим така. Сега имаме възможности го решихме. По-натам надали ще имаме шанс, с оглед на вторият рожденник  Laughing

Гушлева, не ми се сърди за днешното обаждане, много беше кисела и публично искам прошка  Blush  Heart Eyes

Хайдееее...лека нощ!!! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт