Май 2005- Тема 125

• 14 619
  • 338
  •   1
Отговори
# 240
Ех, момичета, кофти ден за някои от нас.... Hug Аз си имам изненада - една сестричка Simple Smile, за пръв път ще присъства на рожден ден на Дени Laughing и една....неприятна изненада - Дени ми счупи часовника, който ми е много ценен и скъп подарък, освен че е хубав и качествен Sad Дано успеем да намерим свестен часовникар.

Както личи, в момента съм на работа. Утре (т.е. днес) отново съм нощна и ще бъде страхотна лудница. Някакъв гъзар ще си прави РД и си е поканил лично оркестър "Кристали" да му свирят цяла нощ Crazy Crazy

Да ви кажа....запознах се с Балъков - страхотно готин, много ми хареса. А на 1 Май Орлин Горанов ще дойде да ме види Wink Wink

Хайде, лек ден от мен. Аз след малко отивам да си изпратя детето на градинка и лягам да спя Hug

# 241
Сиска радвам се за тебе,ще намериш нов часовник.

# 242
  • София
Благодаря за пожеланията, момичета!

Тази година не купихме големи подаръци за Ели, а малки, но няколко и й ги давахме през известно време. Сутринта й подарихме две три неща да си играе през деня, после през цялата вечер й подарявахме неща и под възглавницата й оставих един малък дървен пъзел. Беше много щастлива.

Не можах да се свържа по телефона с Куки и не знам дали Калина е била на градина. Ели си беше вкъщи (още кашля). Ели и Калина, освен, че са родени на една дата, са и в една група и са приятелки.

Мартеа, и на мен ми изглежда добре идея да започнеш да пишеш. С твоето чувство за хумор, без редакция, ще излезе отлично четиво за млади майки. А ако се напънеш, и бестселър ще изкараш.

Катка, това с фонтаните и у нас се случва често, често. Ели смърка сополите навътре, те застават на гърлото, почва да кашля и повръща. Това го прави обикновено след 1ч. в полунощ и като започне, го прави няколко пъти. На другия ден имам три комплекта чаршафи, завивки и възглавници за пране.

Дианка, дано намерите по-лесно решение! От сърце ти желая да спрат страданията ви!

Августа, че са добри в рязането нашите лекари, добри са. При последната операция, когато попълвах карта за упойка заедно с анестезиолога, установихме, че аз страдам от операции.
На 8 май ми предстои рязане на киста на лицето, не е голяма, но се маха чрез рязане. Надявам се, че Люси Попова от Токуда е добра, защото тя ще направи манипулацията.

# 243
  • Bristol
advise, не знаех, че Ели е в една градина с Калина на Куки. Много хубаво е така  Grinning
За подаръка ме беше питала и аз не съм ти отговорила  Embarassed Нали споменах, че е фен на Littlest Pet Shop, от тази поредица взех една къщичка, да си реди там животинките. Чудех се за ролери и още се чудя, защото тя проявява желание  Thinking Някое детенце кара ли вече такова нещо?

Моята тази седмица е в къщи. Имаше много лоша кашлица, която вече 4та седмица продължава. Водих я на лекар във вторник, каза че гърдичките са чисти, но защото продължавала дълго ми изписа антибиотик. Аз обаче реших да не го давам  Confused Иначе Ели си е жизнена, хапва си и на градина иска да ходи. Чудя се утре дали да не я пусна, кашлицата й определено намаля, но е една такава по-дълбока сега.

# 244
Здравейте!
Честито на порасналите момчета и момичета тези дни!   bouquet Щастливо и слънчево детство им пожелавам от все сърце!

Мартеа, при вас е много весело (гледано от страни, де) И ние сме занесли бележка, макар да не са ми казвали нищо в градината. Младежът си кашля и това е, водих го два пъти и нищо му няма, явно е от алергията  Tired
А случката с котката ме разби  Laughing

Мери, ние купихме ролери на Момчил, да видим как ще се учим да ги кара. Засега баща му го вози като количка  Simple Smile

# 245
  • София

Честит рожден ден на Момчил!  bdbaloni

# 246
Пателина, честит ти рожденик! Да расте здраво и щастливо дете!  bouquet

# 247
  • София
Честит Рожден Ден на Момчил! Да ти е здрав и щастлив, Пателина!

Мери, питах те, защото съм забелязала, че винаги избираш интересни неща за подарък. Ние по едно време си мислехме за ролери, но май ще ги отложим за следващото лято. В Южния парк гледам, че по-големи дечица карат ролери.

# 248
Честитоо на Момчил! Весел празник днес!

# 249
Честит рожден ден на Момчил!Да расте здрав и щастлив!Весело детство! newsm59

# 250
  • Варна
Честит Рожден ден на Момчил!   bdbaloni
Да е жив и здрав, весел и щастлив.

# 251
Честит рожден ден на Момчи!Много  радост и здраве! newsm59 nbirthday newsm67
Аз стягам багажа-заминаваме утре за Калояново-на някакво състезание на Бмв,после към Габрово и от там на вилата на моята приятелка в Божурище!

Весели празници!

# 252
Честит рожден ден на Момчил! Здраве, радост и весели игри! Пателинка, честит празник!      bouquet

# 253
Честит рожден ден на Денис!   bouquet
Много здраве и щастие и честита му леля за празника! Wink

Явно много сте манифестирали вчера... никаква активност.

Ками, искам да съм приятелка на твоите приятелки Mr. Green

# 254
Честит рожден ден на Дени! Много, много здраве, късмет и детство, изпълнено с радост и игри!   bouquet

Аз вече обмислям идеята за РД на Наско в клуб. Днес ще каня децата и сега изчаквам татито да се върне с инфо за цени, места, час и т.н. Дето да се притеснявам ще вали ли, няма ли да вали, а то на Гергьовден обикновено вали, по-добре да се застраховам. Ще видим как ще го измисля   Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт