Май 2005- Тема 125

• 14 617
  • 338
  •   1
Отговори
# 225
Честито на Калина и Ели! Да бъдат здрави и много щастливи!

Браво на Криси! Да се възстановява бързо!

Благодаря за отзивите, обадих се току-що в Закрила, няма часове нито днес, нито утре....
След безсънна нощ и двучасово наблюдение върху кашлицата на детето и констатация, че не кашля много, сутринта заведох Теа на клубче. Учителките се държаха отвтратително, при все че съм поне десетата майка в нашата градина, която носи бележка за алергия. Гадно ми е. Въобще, писна ми от тая дупка... баси, имам чувството, че откакто се върнах на работа, не съм излизала от някаква почти непрекъсната депресия... Непрекъснато съм в някаква терзание, уффф... то всички сме така, познато ви е предполагам... не е лесно да си майка...

Хубав ден!

# 226
Честито на порасналите госпожици! Да растат здрави, щастливи, да са гордост за майките си!

Мартеа, щом имаш бележка...имаш бележка! Както искат да те гледат! Crossing Arms Не се поддавай на внушение от  учителка,  детето ти е прегледано от лекар! Дори и лекарят да е сгрешил, неговото мнение може да оспори друг лекар.
Успокой се миличка и стига си ги мислила Hug
Аз на последък все по-рядко се подлагам на терзания относно състоянието на Ава. Не знам, успокоих се, че порасна и укрепна ли... Thinking А може бо по-скоро се научих да си познавам детето и да вярвам и на собствената си преценка Thinking
Снощи не и повярвах, че я боли корема, имам си причина(сигурно се сещате- наградите на филмовата акадения Mr. Green) и стана един филм...не е за разправяне.
В полунощ изригна като вулкан и поврърна от близо 2м височина! Няма смисъл да обяснявам състоянието на стаята, освен това сънени с мъжа ми не знам по какво тъпкахме... Mr. Green
Това нямаше въобще да го разказвам, мили дами, ако не бяхме без вода Mr. Green От вчера сутрин има профилактика, чакаме да я пуснат в късния следобед днес...
Мисля, че можете да си представите картинката, като прибавим, че съм в МЦ- втори ден Joy
Стра-хот-но!
Слава богу, случката е заради преяждане, беше много притеснена за едни кексчета, да не би случайно да остане за мен. И като прибавим и вечерята...

Диана, стига сега... и четвърта операция ли Shocked

# 227
Честит 4-ти рожден ден на Калина и Ели!Да растат здрави и щастливи и да радват много своите родители!  bouquet

КаткаHugНямам търпение да дойде днес водата, че и у нас настана кочина......
Мартеа, не се чувствай гадно!Както ти е писала Катка все пак имаш бележка от лекар.Хич да не ти пука за мнението на учителките в клуба! Wink
Дианка, прегръщам те силно! Hug

# 228
Ох... Катка, и вие сте имали труден ден вчера...
Само да кажа как завърши нашия - след цялото пътуване, главоболия и повръщане... взехме си детето в 9 от майка ми, по пътя тя заспа в колата. С мъжа ми по стар български обичай на цялото прекрасно положение отгоре се сдърпахме на тема болести и по пътя си мълчим. Като си стигнахме на село, мъжът ми излезе от колата да отключва у нас, аз нарамих детето и багажа и оставих вратата на колата отворена, защото нямаше как да затворя с всичко на ръце, с идеята, че той ще се върне да я затвори. Е да, ама той си мислил, че аз съм се оправила с всичко и така, колата цяла нощ си стояла с разчекната врата, вътре влязла една котка и опикала всич-ко. Сега си имаме чудесен ароматизатор. Е, сутринта се пресърдихме с тая котка, та поне сега си говорим, имаме си тема, така да се каже.

# 229
  • София
Ей, момичета, кефите ме как се оплаквате  Joy То не е за смях, ама си се смях пред монитора. Силни жени сте с чуство за хумор  Peace
Много е лесно някой да разкаже нещо смешно, но когато е нещо неприятно е много трудно да го обърнеш на смях.

Прегръщам ви и двете  Hug

Ние бяхме при "доцента", който отсече, че това дете е за операция и поставяне на макарички. В противен случай може да си загуби слуха.
Е, ще я видим тази работа. Може ли така с лека ръка да ми казват, че само това е начинът и че до 12-13г ще го оперираме два пъти годишно...абсурд. Ще ходим по още лекари, пък дано не направя някоя беля с отлагането.

# 230
..........................и така, колата цяла нощ си стояла с разчекната врата, вътре влязла една котка и опикала всич-ко. Сега си имаме чудесен ароматизатор. Е, сутринта се пресърдихме с тая котка, та поне сега си говорим, имаме си тема, така да се каже.
О, май год Joy Би ме, признавам!
Ако навържем двете истории пилотният епизод на нов семеен сериал е готов Laughing

Ние бяхме при "доцента", който отсече, че това дете е за операция и поставяне на макарички. В противен случай може да си загуби слуха.
Е, ще я видим тази работа. Може ли така с лека ръка да ми казват, че само това е начинът и че до 12-13г ще го оперираме два пъти годишно...абсурд. Ще ходим по още лекари, пък дано не направя някоя беля с отлагането.

Подкрепям те Peace Наистина трябва да има друг начин! Аз ти предлагам да проучиш и алтернативи- билки, бабини рецепти, хомеопатия...макар случаят да е доста сериозен.
Тъй като нашият град е известен ка то "меката" на здравеопазването в България тук хората масово и успешно се лекуват по "стария начин".  Confused
Онзи ден споменаваната вече от мен баба на Жоро извади от ръкава доста интересно лечение на синузит.

# 231
Диана, ужас, ама кой ти ги разправя тези работи?
Защо не опитате с хомеопатия...

После защо жените остарявали по-бързо...

Катка, нали, Отчаяни съпруги пасти да ядат. Накрая ще си остана вкъщи, ще посъбера истории на ей такива каръци като мен от форумите, ще си направя един филм и ще взема да забогатея най-накрая. Ама-ха.

# 232
ще си направя един филм и ще взема да забогатея най-накрая. Ама-ха.

Хехе, и за кво ти е да си богата? Знаеш ли пък това кви дертове е Crossing Arms

Честит рожден ден на Калина на Куки и Ели на Адвайс
Кате, направо ми настръхна косата като четох, ама най-вече за болките в корема, де  Mr. Green
Мартеа, хич да не ти пука. За бележката имам предвид, и за алергията, и за глупостите на даскалиците. Те така или иначе ще се държат криво, щото имат проблеми и им трябват пари. Това е целият филм, навсякъде, не че твоето дете кашляло  Whistling
Дианка, аз не съм запозната, честно, обаче тези чести операции не ми звучат на добре. А пък и отдавана вече съм загубила доверие в способността на класическата медицина да лекува. Виж, за рязането си ги бива  ooooh!

# 233

Дианка, ние ходихме при Куфарджиева тази година, когато Маги беше с пнвмония. Когато записвах час за консултация ме предупредиха, че не работят със ЗК. За твоите неволи, нямам думи. Аз на УНГ я водя Маги при Игнатов-във Торакс. Доволна съм от него. Имам и двама познати, единият е шеф на клиниката УНГ във военна болница. Мнооого е добър, а другият работи в Пирогов. Ако решиш, мога да ти съдействам.
Мартеа, действай с писането на сериала, че току виж някой ви откраднал идеята и язък за преживяванията ви с Катето Laughing.
Майтап, ама си представям какво ви е  Wink
Моята щерка днес пак ме забоде с лаф. След поредното повтаряне от моя страна да направи еди какво си, а тя се държи все едно не ме чува я питам - е, колко пъти трябва да ти повторя, за да ме чуеш?!? Ами колко, колко - поне 10, 13 пъти  Crazy

# 234
  • София
ЧРД на Калинка и Ели!

Мерка и Катето - дръжте се!

сори, ама само за толкова имам време

# 235
Дианка, бих ти препоръчала доц.Карен Джамбазов в Пловдив.Той прави поредната и последна операция на мъжа ми, и определено мога да кажа, че сме много доволни.
Ето тук има повече информация за него, ако решиш - http://www.sinumed.net/ung/dr_jambazov.html

# 236
  • Варна
Честит Рожден ден на Ели и Калина! Hug  bouquet
Ох момичета, като чета какво става при вас и виждам, че моето е бели кахъри.  Hug
Катка, това с фонтана посред нощ ми е така познато. Обикновено тогава ги реализират фонтаните моите хора.
Мартеа, важното е да има тема, пък дори и да е за котката. Сега ще трябва и колата да миете. Само Теичка да оздравява останалото все ще го наместите.
Дианка, ходете и търсете и друго мнение. Ох как си ги представят тия хора тези неща 10 години по два пъти годишно да го оперират детето. Дано намерете друг вариант. Hug
Ние си имаме малка национална трагедия, защото в петък е Пролетната фиеста от танците в градината и Детелина ще я пропусне, защото е в карантина. Това щеше да и е третото участие и обикновено е придружено с големи вълнения и трепети. А пък и щеше да е за последно. Честно казано и на мен ми е жал, но нищо не може да се направи.

# 237
Мартеа и Ники по принцип е с алергия-и аз дадох бележка,хич да не ти дреме.
Диана незнам какво да ти кажа,дано се разминете .. Hug

# 238
  • Bristol
ЧРД на Ели и Калина!  bouquet
Куки отдавна май не е писала  Thinking
Катка, Мартеа,  Laughing Hug

# 239
Честито на малките рожденици днес, Ели и Калина  bouquet

Дианка от все сърце ти желая това дето ви го е казал доцента да е напълно погрешно да има други алтернативи, и Любчето да няма подобни преживявания вече като си представя че е имал три операции до сега той е голям герой Heart Eyes, ти също Heart Eyes!

Общи условия

Активация на акаунт