Май 2005- Тема 125

• 14 615
  • 338
  •   1
Отговори
# 210
Браво, Бубе! Криси наистина е герой

# 211
Бубе, браво на Криси!Радвам се, че всичко е минало успешно! Hug

Много неприятна ситуация с изтритите снимки! TiredДано проблема наистина е от снимка.бг

# 212
Бубка, знаех си , че ще се справите....много целувки на героинята  Heart Eyes...тя как е днес?

# 213
Бубе, браво!
Как мина? Разкажи...

Мартеа, идея си нямам на кого да се довериш...

# 214
Мартеа, нищо не ти остава, освен да отидеш наистина на втори специалист за мнение/това за състоянието на Теа/. По отношение на гледането-според мен можеш да продължиш и така, нали говорихме  Hug
Бубе, браво на Криси, малка героиня е тя, много се радвам, че всичко е минало успешно  Heart Eyes
За изтритите албуми-не знам какво да кажа, дано да е в сървъра грешката и да е поправимо  Rolling Eyes
Сиска, радвам се, че и от вас новините са добри, гледай по-бързо да се оправяш ти. За да се поправи проблема със спадналия имунитет след прием на АБ имало едно много ефикасно средство-Лактофлор. Казвам "имало", защото не съм го ползвала, само съм чувала за него. Другото добро средство било Бифидус на Аквасорс, там Малейна ще е по-запозната  Peace
Ето малко инфо от един друг форум:
Таблетките Лактофлор съдържат жизненоспособни млечнокисели бактерии.Дават се след антибиотично лечение,защото благоприятстват за възстановяването на чревната флора.Също така укрепват имунната система,регулират функциите на стомаха.

# 215
# 216
Сиска, радвам се, че и от вас новините са добри, гледай по-бързо да се оправяш ти. За да се поправи проблема със спадналия имунитет след прием на АБ имало едно много ефикасно средство-Лактофлор. Казвам "имало", защото не съм го ползвала, само съм чувала за него. Другото добро средство било Бифидус на Аквасорс, там Малейна ще е по-запозната  Peace
Ето малко инфо от един друг форум:
Таблетките Лактофлор съдържат жизненоспособни млечнокисели бактерии.Дават се след антибиотично лечение,защото благоприятстват за възстановяването на чревната флора.Също така укрепват имунната система,регулират функциите на стомаха.
Да, аквасорските са ок, но скъпи, а освен Лактофлор, което не съм ползвала, има едно Ентеросан, същото нещо, имат и детски вариант, мисля, това съм пила, но за мен.  Mr. Green

# 217
Бубе, браво!
Как мина? Разкажи...

Благодаря ви момичета  Hug

Милата герой беше, метна ми с ръчичка като ми я взеха (сърцето ми спря) и като ми я върнаха няма да го забравя никога как изглеждаше, но всичко мина след около час си беше моята малка принцеса... Heart Eyes Знаете мъжете какви са баща й бе доста изплашен до мен, а батко й звънеше от училище на всеки час да пита как е....Но всичко мина още веднъж благодаря за подкрепата беше ми нужна.

Последна редакция: вт, 28 апр 2009, 21:48 от buba76_

# 218
  • София
Бубе, радвам се, че всичко е минало добре! Най-неприятното е, когато взимат и връщат детенце. Бързо възстановяване   bouquet

Сега се върнах в спомените и идеята за четвърта операция тази година ме...смазва.

Мартеа, препоръчвам ти Куфарджиева- пулмолог, работи в Закрила (Дондуков, със ЗК), работила е дълго време в МА пулмологията. Това е, ако решите да я преглеждате пак.

Мен от Лактофлор ме боли корема. На Любака също не му понесе, но явно е до организъм, както с всички добавки. Ще си покаже, ако не му понесе. Аз бих давал ужасно много кисело мляко (Герма, Боженци)

# 219
  • Варна
Бубе, браво и на двете ви с Криси. Дано вече да се оправят нещата и да намалят болестите.
Много гадно за албумчето. Никак не ни върви с тия албумчета.
Ох Мартеа, като те чета и настръхвам. Как се оправяте с тая сложна организация не знам.

# 220
Бубе, браво на малката героиня. Бързо възстановяване  Wink
Мартеа, и аз ти препоръчвам Куфарджиева. Много е добра. Кофтито е само, че не работят със ЗК и прегледа е само с предварително записан час. Ако решиш, мога да ти запазя /близо е до нас/. Мисля, че около 20 лв. беше.
За подобряване на чревната флора и имунитета ползваме "Биогайа". Има го за деца, под формата на капки - около 18 лв. и за възрастни. Пробиотик е и съдържа жив, активен лактобацил. Аз лично го ползвам за колита и съм доволна.
Лека и спокойна вечер!

# 221
Бубе, радвам се, че всичко мина Hug  Браво на малката героиня!
Дианче, не мога да си представя какво ти е, честно! Четвърта операция и всеки път едно и също - взимат го, връщат го ... сякаш  не е твоето дете и сърцето ти всеки път се къса... Силна   Hug и за теб!

Добро утро!

# 222
Честит рожден ден на Калина на Куки и на Елеонор на Адвайс! Да са живи и здрави, много послушни и красиви момичета!

# 223
Честит рожден ден на Калина И Ели!Много усмивки! newsm59 nbirthday newsm67 newsm38

# 224
  • София

Честит рожден ден на днешните порастнали дечица  baloni bdbaloni baloni

Адвайс, много здраве, много щастие и само хубави моменти   bouquet Кажи как сте?

Анди, работят, бре....ние ходим с направление. Последно бяхме мин.година, освен да е от скоро.

Общи условия

Активация на акаунт