Май 2005- Тема 125

• 14 612
  • 338
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Дано Сиска се появи - тя навремето го беше правила този акаунт /простете за небългарската дума/ и може да даде заявка за паролата. Или просто да се опита да разбере какво се случва.

# 196
мда, няква странност се случи с албумите ни в снимката. Паролата е вярна, освен това в моя албум си влизам...

# 197
 SadНе знам кой ни е ръчкал в албумчетата, но не ни е останал нито един албум. Оправих паролата, същата си е. Но албумите ни ги няма. А тези дни се канех да разгледам бебешките снимчици Sad

# 198
SadНе знам кой ни е ръчкал в албумчетата, но не ни е останал нито един албум. Оправих паролата, същата си е. Но албумите ни ги няма. А тези дни се канех да разгледам бебешките снимчици Sad
Много мирише тая работа. Уж имаме парола...и защо точно нашите албуми Tired

# 199
Е каде са изчезнали всички снимки?

# 200
Според мен, някой от нас по грешка е изтрил албумите. Не знам дали има такава опция - да се изтрие всичко....Никой друг не ни знае паролата. Не знам за вас, ама на мен ми стана много мъчно - 4 години снимчици  Cry

Дени е добре, свършихме и АБ-то. От вчера вече е и на градинка. Сега пък аз съм болна и се тревожа да не го заразя отново, че сега му е отслабнал имунитета.

# 201
  • София
Няма такава опция да се изтрият с едно /погрешно/ кликване всички албуми, един по един може...Или има някаква грешка в снимка.бг, или някой нарочно ги е изтрил. Надявам се да е първият вариант.
Сиска, би ли могла да пишеш на хората от snimka.bg...дали не е възмойно да се възстановят албумите?

Contact www.snimka.bg:

To contact us, please write to:
Project Manager – Bozhidar Bonchev
e-mail: b.bonchev@investor.bg
tel: (+359 2) 812 98 26

Последна редакция: вт, 28 апр 2009, 09:46 от Гуш

# 202
  • София
Според мен правят някакви рокади със сървъра и затова....нека изчакаме малко. Много тъпо, ако някой е изтрил албума. Все пак има много мами, които вече не пишат в темата и имат паролата, дано не е някоя от тях. Но по-скоро мисля, че е първото.

# 203
Много гадно наистина. Още по-гадно ще е, ако някой умишлено ги е махнал.
Сиска, дали има вариант при тях да се провери какво се е случило?! Какво и беше на паролата?!

# 204
Писах им, ще видим какво ще отговорят. Мисля си и да ви кажа, не вярвам някой умишлено да ги е изтрил. В снимка.бг често стават проблеми, вероятно и сега е такъв случая. А паролата не знам, даваше че е грешна.

# 205
Хм, преди години нещо май пак се беше случило с албумчето ни....какво точно му беше?
Не вярвам просто, че някой ей така ще изтрие снимките на децата ни....за какво му е  да го прави.....сигурно е нещо от снимка.бг...дано го оправят Praynig....

# 206
Ееее, пак ли?
Не мога да повярвам!
Тогава нямахме парола, а сега... според мен проблемът е в снимка бг. Да изчакаме наистина... дано се оправят нещата...

На мен днес ми е отвтрат ден.
Теа продължава да си кашля, но според педиатърката откашля, категорична е, че не е заразна. Вчера свеки ми каза, че учителката се оплакала, че много била кашляла в клубчето, родителите питали защо. Много се ядосах, защото масово кашлят деца там, но въпросите са все за моето. Както и да е,, заведох я днес, учителката ни накара да отидем на лекар - пак. Нашият лекар е в Младост. Оттам - взехме една маршрутка, слезохме, качихме се на втора, и с влизането Теа повърна. Прави ги тези номера напоследък при по-рязко каране. Оттам - вървяхме 20 минути до метрото в кякакъв кучи студ, от което й потече носа, не искаше да се качва ни на маршрутка, ни на рейс, ни на такси, щяла да повърне, накрая  после вече баща й ни пресрещна и тя се съгласи ад се каче при него. Отидохме на лекар, която пак каза, че гърдичките са чисти, вероятно просто откашля, а и има някаква алергична реакция към цъфтежите. Взехме документ, за да удостоверим... чухме се с учителката, която пък изкоментира, че така едно то децата - уж алергия, видили го няколко пъти на лекар, накрая отишли при друг - оказало се трахиален бронхит. И така, сега седя с муха в главата и се чудя. Есетсетвено няма кой да я гледа предвид последните събития и настроението ми е просто прекрасно. Оплаках се.

# 207
Благодаря ви за честитките!Да ви се връщат стократно пожеланията!
Празника мина чудесно,Данчо беше изключително доволен от целия ден.Вечерта имаше гости и торта от мама(за първи път правих бисквитена торта и се получи),подарък голямо колело(18инча) с наколенки и протектори за ръце.Ей, пораснаха ни децата.
Сега ще се пробвам да разгледам снимчиците,ако е отстранен проблема!
Лек ден!

# 208
май вчера не съм се включвала, за да кажа
Честито и на Даката!
Да е здрав, палав и много щастлив!

# 209
Включвам се само да кажа че при нас всичко мина, Криси се държа геройски, благодаря за подкрепата  Hug

Общи условия

Активация на акаунт