Май 2005- Тема 125

• 14 610
  • 338
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Честит рожден ден на Данчо! Да е здрав и щастлив!

Честит рожден ден Дона!

Ели вчера вдигна температура и веднага извиках майка да я гледа. Като видя баба си, тутакси оздравя.

Гуш, добре сте се позабавлявали.

Катка, Ава е хубавица, ама и ти изглеждаш страхотно!

Бубе, стискам палци!

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 11:07 от advise

# 181
  • Варна
Честит Рожден ден на Данчо!  bouquet
Да е жив и здрав, весел и щастлив.
Бубе, стискам палци и на двете ви.
Гуш, голяма сладуранка е Ема с тия опашлета.
Катка, много сте хубави и двете с Ава. Тя пък е в тон с мини маус. Само това ли имаше на тая Флора. Май наистина нещо са се изложили.
Сиска, как е Дени. Мина ли му крачето.
Дианка, завиждам за разходката. Ние нали сме карантина се скатаваме у дома.
advise, браво на майка ти, че има такива целебни свойства. Joy

# 182
Честит рожден ден на Даката!Да расте здраво и щастливо дете!  bouquet
Честит рожден ден и на Дона със закъснение!  bouquet

Бубе, стискам палци!Всичко ще бъде наред! Praynig
Дианка, браво за разходката! Hug

И ние днес ходихме на Флората и определено беше много по-бедна от минали години...
Повечето снимки ни се припокриват с тези на Катка, но на който му е интересно - http://www.kseniq.snimka.bg/album.php?album_id=370128

# 183
Ксения, едни и същи снимки, само децата различни Joy .Това с обувките обаче не съм го видяла. Много е свежо Peace

Кате, много сте хубави! Като гледах снимките се върнах да прочета- част ли сте били от флората или само сте разглеждали Wink

Въй,  нИдей,  Embarassed
Много мило ми стана за Любака.

Буба, ще стискаме! Hug
Деси, наистина нямаше какво да се види. Знам ли, може да сме се разглезили...след толкова години. А Мини Маус е подарък от Маги на Адри Grinning

# 184

Кате, ще се радвам да идваш по-често  Laughing. Леглото на Ава е много тарикатско. Една приятелка имат подобно и пада голяма игра. Със здраве да си го ползва.
Ксения, много е пораснал Вали и колко е лъчезарен - пу-пу все такъв да е  Heart Eyes
Ама вярно май сте се разглезили  Wink. От снимките виждам големи красоти.
Гуш, Ема е много сладка. Аз като първа клюкарка нямам търпение да видя какво сте сътворили  Wink
Ние няколко дни ще сме си сами с Маги. За капак се разбуха здраво, та и на градина няма да я водя. Нашата педиатърка каза, че нищо и няма и явно е някаква алергия, пък ще видим.
Тиа, във фотошопа си слагам готови картинки, копнати от разни сайтове и в самата програма си има опция за писане на текст.

Весел и слънчев ден от мен  Wink

# 185
Честит рожден ден на Данчо,много радост и щастие му желая! newsm59 newsm67  party023 Tada
Кате,малката е много красива,а на флората е билопрекрасно!Ах морето.............
Ксмения и вашите са уникални,млакия е голям сладурко.

# 186
Гуш Ема е много сладка,а ние още не сме посетили Зайнов,тия дни ще го направиме.
Резервирахме за 3,4 за Люляците в Габрово,ще ходим с приятели,а предния ден ще ме водят на някакво рали,пак там някаде.Ники също ще е с мене.

# 187
И аз не мога да вляза в албумчето.

# 188
Честит рожден ден на Данчо! Да е все така жизнено и слънчево дете! Дидка, честит празник  bouquet!

Честито и на всички, които съм пропуснала тези дни....
Бубе, стискам палци...
Кате, много искахда видя леглото на Ава, но немога-без парола не ме пуска....някой ще ми прати ли паролата на лични?

# 189
И аз не мога Rolling Eyes
Може да има някакъв проблем в снимкабг.

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 20:34 от КатКа

# 190
  • София
Нито аз - като пусна търсене излизаме като автор - но без нито едни албум  Confused

# 191
Мда, странна работа newsm78. Аз днес следобяд разглеждах снимките, а сега не става. В моите профили си влизам без проблем. Сега пробвах в mai4etana2 и там няма проблем с влизането.

# 192
Мда, странна работа newsm78. Аз днес следобяд разглеждах снимките, а сега не става. В моите албуми си влизам без проблем.

Този проблем е от днес нали?

# 193
Кате, ами аз чак сега зацепих, че твоите и на Ксения снимките са от други места. Вчера обаче със сигурност влизах в този профил и разглеждах вашите снимки от ЧРД и пр.
Ей много съм зле, видях си в хисторито, че днес съм влизала  Crazy

# 194
Честит рожден ден на Даката Heart Eyes
Честит рожден ден на Мишка на Феъри със закъснение  Hug
Да са живи и здрави децата, това е най-важното  Grinning
Кате, много сте сладки и двете, Авата е прелестна просто, кукла  Heart Eyes А на мен ми хареса Флората, големи красоти видях  Heart Eyes
Деспина, по-бързо да минава шарката Heart Eyes
Дианка, много сладък Любака, направо си го представих, много мило ми стана как се е зарадвал. И аз така 5 пъти се оглеждах като намерих покана за рожден ден в шкафчето, чак не ми се вярваше, че непознати хора ни канят на тържеството си (спомняте си онова уникално детско парти с шоколадовия фонтан  Grinning )
За пъдпъдъчата мас-много помага за ушни проблеми, да, ама трябва да намериш ловец, който си я прави  Thinking Навремето мен така ме оправяха при отити, леко се загрява и се капва, мигновено успокоява.
Но сега пък има Отипакс и други такива "мазни" капки, мисля, че са с подобно действие(особено леко затоплени), а някои имат и обезболяващ агент вътре.
Кате, леглото на Авата е супер, много свежо ще стане, като му се сложат и завески, истинска къщичка хе хее  Wink

Общи условия

Активация на акаунт