Май 2005- Тема 125

• 14 592
  • 338
  •   1
Отговори
# 90
Войстина воскресе!

# 91
Аз съм на вилата на мойта приятелка в юбожурище,изкарваме много добре,Ники е при баща си.юцелувки на всички.

# 92
  • София
Ето и нашите снимки от тържеството http://www.snimka.bg/album.php?album_id=366892 паролата я знаете Simple Smile

# 93
Христос Воскресе!

Адвайс, голяма прегръдка и от мен....другия път ти пожелавам още от сега всичко да е наред!
Диманка, радвам се, че се вклчи Hug....направо забранявам на твойта щерка да се разболява повече.....
Дианка, до сега гледах снимките ти.....много са сладки децата насядали по столчетата .....
Мартеа, как издържаш, бе жена?

Ние с половинката в петък бяхме до София, малко на шопинг и да сменим обстановката.....направи ми впечатление, че магазините празни от към клиенти....а излизането от града беше просто кошмар....верно уцелихме пиков момент-18 часа и то петъчен ден, но сме висели 50 мин. поне по светофари....а и за първи път видях задръстване по магистрала  Shocked

Скоро не съм пущала смимки.....ето,който иска да погледа:
http://valia777.multiply.com/photos/album/31/31

Последна редакция: нд, 19 апр 2009, 23:45 от valia77

# 94
Добро утро, мили мои другарки  и честит празник Heart Eyes

Желая на всички ви  много здраве и най-вече на дечицата!

# 95
Честито Воскресение Христово!

Валя,Диана, много хубави снимки. PeaceДецата са прекрасни!
А колкото до задръстванията в София-мен тръпки ме побиват от тях,а софиянки как се справят Thinking
Адвайс,съжалявам и ти желая скоро да ни се "похвалиш" Praynig
Болничките да оздравеят бързо! PraynigАз тръпна за РД-то на Данчо,миналата година точно за него се разболя,а тия дни не ме слуша и все с вода си играе,съотвентно често е намокрен и така.....
Вале,как е снахата!Открихте ли от какво е главоболието?
Тия дни и аз ще се наканя да покажа малко нови снимки!

# 96
  • София

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АВА!
ДА Е ВСЕ ТАКА ПРЕКРАСНА И УСМИХНАТА, ДА Е ЗДРАВА И ПОСЛУШНА!

# 97
чрд на Михаела ,Станислава и Иван! Много усмивки и здраве! newsm59 newsm67  party023 newsm38

# 98
Вале много хубава е Иса и каката.А какви яйца!

# 99
Честит рожден ден на Ава и Михаела!Да растат здрави,усмихнати и щастливи!Весело и незабравимо детство, мили деца!

# 100
Здравейте!
Честито Възкресение Христово! Да са живи и здрави всички именници!
Честит Рожден Ден на Авичка! Да е много здрава, винаги усмихната, все така чаровна и да радва много мама и тати!
Специални целувки от Маги и от нас, разбира се Heart Eyes

# 101
ЧРД на АваbouquetДа расте здрава и щастлива!Кате,честит празник и на теб!  bouquet

# 102
Катка, да ти е жива и здрава рожденичката! Весело и безгрижно детство и желая!

Дидка, засега е добре Иса /чук, чук/....не сме открили все още причината....дано отшуми Praynig .....а снимките ги чакам от дълго време, да знаеш....

# 103
  • Варна
 Христос Воскресе!
Пателинка, Честит Рожден ден!
Честит Рожден ден на Станислава!
Дианка, Вале, големи сладури са дечицата.
Вале, дано да е отшумяло и да е добре вече Иса.
Ние си ходихме за два дни до Русе за празниците. За съжаление Иво си разболя и двата дни вдига Т до 39 градуса. Аз имах само Нурофен и клеева тинктура и това давах. Днес го водихме на лекар и казаха, че не виждат нищо сериозно, а и Т вече няма. Все пак утре ще го водя на УНГ, по препоръка на педиатърката.

# 104
  • Mediterraneo
Честит рожден ден на Станислава. Да расте здрава и щастлива!

Общи условия

Активация на акаунт