Като пролетни цветя са АВГУСТинските деца!

• 14 576
  • 279
  •   1
Отговори
# 120
  • София
О, да още довечера.

Митко сега помага на майстора да закачват санитарията.

Кало сутринта ме уби. Гоним го с гърнето из стаята, а той тича бос и гол и се залива от смях. Накрая се тръшна на единия край на килима и вика на баба си: Аз лигавам се малко!  Mr. Green

# 121
  • у дома
Elwing, момчетата са ти разкошни  Hug пу пу пу  bouquet

# 122
  • Бургас
Христос Воскресе!

Честит Имен Ден на всички именници(на патерица)!

Елфче,големи сладури си имаш.Малкия е страхотен,но и баткото не отстъпва.Пу-пу.

Нана,банята е страхотна.Нашата е нещо подобно,само че плочките са по тъмни.Трябва да сложа снимки.
Вчера си взехме вече Ирен.В петък нямах търпение да си я нагушкам и нацелувам след тези 5 дни,през които беше при баба и дядо.

# 123
  • София
Привет!
Айла, то не останало!  Hug Леко раждане!  Hug Peace
Нана, честита баня  Mr. Green , много е готина. Peace Блу, Ади, браво за козунаците!
Елиа, и ние сме така с яйцата, здраво не остана  ooooh! , голям кеф му е.
Ние имахме тежка нощ, продължила в ревлив ден.  Tired Чудя си са на акъла как съм се оплаквала като съм гледала само Ивчо - в пъти по-лесно е с едно дете, особено поотраснало.  Simple Smile Не че не ме ядосва и той, но поне може да общуваме, а това сега - или яде или реве  Laughing , е, понякога и гука  Crazy Ох, извинявайте, че ви се жалвам Embarassed , но имам нужда да се оплача  Blush

# 124
Христос воскресе!
Во истина воскресе!
Честит имен ден на всички празнуващи! Много здраве, весели игри и палави моменти!

Елфче, хубаво е като гуга бебо. Даниел като му показвах снимките, много се радва.

Айла, то не останало. Късмет, миличка. Кой ще гледа малките, като настане време? Сега има ли някои при теб, да не си сама.

Елиа, как се забавлявах с вършеенето по градината, подкарването на редички на яйцата, гоненето с червея Joy

Блу, Ади, как ми се доядоха, какви са прекрасни, мммм.... не само за снимка, като по книгите, ами и направо да ги изпапкаш.

Мама Марго, наистина ще си признаеш за Ники. Детето пораства и се развива.

Даниел много се радва като се чукаме с яйцата, като ги довършва едно в друго, докато едното не стане на пихтия.

Нана, много е готина банята, в този пурпурен цвят, да не педизвикате бика?

# 125
  • София
Цветът е по-скоро смесица от лилаво и розово.  Wink

# 126
супер е !!

# 127
  • София
Ами Воистина Воскрасе и от мен Embarassed на третия ден Whistling

Ние изкарахме много весело по празниците..яйца, козунаци, много гости ...

Не знам с какво да ви се похваля..Здравички сме и всеки си тича по задачките.

Целувки на всички!

# 128
  Eто ни и нас......
 Елфче,страхотни са момчетата... Heart Eyes Чувала съм много пъти ,че с 2 деца било 100 пъти по-трудно от колкото с 1. И вярвам,че е така.Ама пък си струва ,заради моментите с гукането,нали ?  Wink

Козунаците на Ади и Блу са страхотни.Аз още нямам никакъв опит в правенето им,ама догодина току виж се навия,особенно,ако ги меси центрофугата на пералнята,както прочетох в една тема тук.  Crazy

Нана-страхотна баня  Peace ,със здраве и кеф  да си се къпете  Peace

Ние сме добре.Марти изкара празниците спейки при баба си,но аз 1/2 ден си я гледах,а половината работех и се чувствах много добре.С яйцата яко ни набори и мен и баща и ,но пък реве,че нейното НЕ се счупило.. hahaha Joy
А пък вчера Щури(Марти) се подстрига сама,докато аз си доспивах сутринта  Embarassed Събуди ме бодрият и възглас " Виж колко съм хубава с тая косичка.Много ми е хубава така косата" Mr. Green  Mr. Green
Бая бе поорязала,ама не и личи,освен кичурите на бретона ,които стърчат със 3-те си сантиметъра право напред.Иначе като я сресах с четка за коса събрах 2 бая големи топки... ooooh!  ooooh!

# 129
Mиленка, преместихте ли се вече Simple Smile
Дай снимка на малката фризьорка Wink Дария засега изявява желание да ми оформя само цветята Twisted Evil

# 130
Само запис,че имам много да четааааааа  ooooh!

# 131
Mиленка, преместихте ли се вече Simple Smile
Дай снимка на малката фризьорка Wink Дария засега изявява желание да ми оформя само цветята Twisted Evil
  Уф,не сме още..........нали искам да се пренесем,когато всичко е направено и подредено ........Не съм сигурна,че точно така ще ми се получи,защото правим по нещичко само в почивните дни на Даниел и общо взето доста се мотаем..........Като стане ще почерпя -виртуално със сигурност,но и ако се организираме за среща,няма да се скътавам.... Simple Smile

# 132
# 133
# 134
Добро утро от мен. Hug

Заведох Тони на ясла и седнах да си изпия кафето пред компютъра. Simple Smile Някой ще ми прави ли компания?

Нана много хубава баня. Честито.
Миленка ще чакаме снимки на малката фризьорка. Добре че не е отрязала хубавите букли много.

Понеже съм седнала спокойно пред компютъра качих малко снимки и на Тони. Ето: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=360714&pid=11751228

В Пловдив е едно мрачно и дъждовно време. Малко ми е тъжно така. На обед ще ходя до доктора да се разберем кога ще ме приема в болницата, а после трябва да тичам за работа.

Общи условия

Активация на акаунт