Усещате ли бебоците да хълцат в корема ви?

• 9 886
  • 167
  •   1
Отговори
# 150
  • Popovo
да усящах малката докато хълцаше в корема ми.Беше ми много приятно,но лекарите всичко развалиха. Sad Оказа се,че съм дигнала кръвното и малката се задушава.А когато е роди беше с увита пъпна връв около вратлето.Но сега вече е добре. Peace

# 151
Не съм усещала да хълца

# 152
През последните 2 месеца хълцаше всеки ден по няколко пъти...
След като се роди хълцането продължи до към 3-4 месец.
Сега от време на време. Понякога и когато прекали със смеха. Simple Smile
( сега е на 8 месеца)

# 153
През цялото време го усещах, то беше едно ритмично потупкване. Плашех се, защото тогава още не знаех какво е това  Crazy

# 154
  • Разград
Да усещах ги като хълцат  Peace Беше много приятно, най-вече когато се улучваха двамата с хълцнето hahaha

# 155
последния мецер редовно вечер хълцаше

# 156
Аз лично го хванах да хълца на 2-3 пъти през бременноста.

# 157
През последните месеци всеки ден я усещах да хълца по няколко пъти. И хълцаше доста продължително - по 10-15 минути.  Crazy И след като се роди продължи честичко и продължително да си хълца!  Crazy

# 158
  • Добрич
Още от началото на 5ия месец до края на бременността.И сега хълца доста често Simple Smile

# 159
# 160
Дааа усещах я и много се вълнувах, дори по едно време ми бяха казали че не трябва да хълца повече от 5 мин а тя си хълцашеее по 10-15 и аз се бях шашнала , но като се роди тя си продължи да си хълца по толкова време и сега е така. Simple Smile

# 161
  • Стара Загора
Да редовно си го усещам да хълца,нещо нормално е  Hug Hug Hug

# 162
Много хълцаще бебуната! А на мен ми беше много  интересно как ми подскача корема!

# 163
  Едната ми дъщеричка много хълцаше докато бях бременна,усещах я постоянно Simple Smile.След като се родиха продължи да хълца доста често,но вече почти не го прави.

# 164
Да,често го правеше.

Общи условия

Активация на акаунт