"Малките ни деца, ще се борят с шарени яйца"

• 20 633
  • 287
  •   1
Отговори
# 255
Дани радвавм се, че сте по - добре с Ицко, дано и Вероничка се оправи бързо. Hug Praynig Hug Тя да не би да ти прави някаква алергия щом са и подути очите?

# 256
  • София
Дани, казах на Джони да купи на Алекс нещо бяло, та той взел потник Simple Smile
Днес говорихме с една приятелка по телефона. Та й казах, че вече съм заръчала покупката на Джони и тя ми казва "не, този, който види зъбчето, той трябва да купи нещо бяло".

И аз днес помагам за домашните. Уж взех Дияна почти навреме (е малко по-рано де), не беше свършила в занималнята. Та сега пише в стаята, че Алекс сам не иска да стои. Обаче от време на време тича с тетрадките и вика "помагай" Simple Smile

Чак сега прочетох за очите на Вероника. И при мен при алергична реакция всичко започва 1во от очите.
Сега е времето на сенните хреми.

# 257
  • София
Дани, да не би наистина да е алергична и тези капки които даваш да не й помагат? Нали кларитин даваше? Питай педиатърката дали е възможно да е това и евентуално да даваш нещо друго противоалергично. Аз също съм със сенна хрема и като започна тази година реших да си взема и аз ксизал (като децата, но на хапчета). Обаче нищо не ми помогна, изпих цялата опаковка (7 хапчета) и нищо. Взех си кларитин като всяка друга година и сега съм супер.
А ние иначе сме добре. Откакто ги взехме вчера от бабата не е хъркала и свирила. Носа също е добре. От време на време започва да подсмърча малко, но като издухаме и е добре после. Днес вечерта не й направих инахалация и мисля да ги спирам. Утре сутринта може само с физ. р-ор. Ще я преслушам и ще реша.

Честито първо зъбче на Алекс  tooth

Радвам се че и Вики е добре. Дано все така да се подобрява и да го преборите този цистит  Hug

# 258
Днес всички пак сте по разходки, само аз на тръстиката  smile3515

# 259
Ивана  Hug
Ан Мари-честото първо зъбче на Алекс  tooth. Да никнат безпроблемно и да са здрави и бели newsm47
Откакто се затопли времето с Мимето ставаме много рано сутринта. Ето и днес още в 7.30. Лошото е ,че така си развалихме режима тотално. Заспа по пътя за кухнята,спа около 30 мин и сега сигурно ще й се приспи чак към 3. А мен пак ме е обзела музата нещо. Сутринта мих прозорците и прах дамаската на дивана(с цип е и се сваля).Абе направо луда работа #Crazy.
Мимето днес изглежда по-добре Praynig ,но утре сме при педи и ще видим. Преместила се е в нов кабинет и утре ще го видим за първи път.
Дани-и Вероника да се оправя Heart Eyes.
Хелче-радвам се ,че Лора е по-добре Heart Eyes.
Вчера постригах  Мимето. Или по-точно изрязах по-дългите кичури отзад. Ама толкова зле съм се справила ,че...Добре ,че й е малко косата още и не й личи много Embarassed.

# 260
Здравейте. И ние с Коки бяхме на разходка и сега спи. smile3524
Хелче, радвам се, че Лора е по-добре. Hug
Пожелаваме и на Мимето утре при прегледа всичко да бъде наред. Praynig

# 261
  • София
Мидичке, радвам се че се оправяте вече. Дано утре на прегледа да е още по-добре.

Аз да ви се похваля, купихме си нова мека мебел и днес ни я докараха. Двойката и фотоьола имат система да си дигнеш краката и може да полегнеш назад. Довечера ще си правим кино вечер  Grinning

Ние днес пък сме супер кисели. Сега ги сложих да спят, че се скараха за едно зайче  ooooh! аз тук понеже оправях и чистих, леличката беше сама с тях и казза че много са играли и са се изморили, явно за това. А утре май ще обядваме навън. Като излязох днес да ги прибирам те тамън бяха долу, защото в градинката почнали децата да ги хранят и те милите почнали да преглъщат и да викат "Ам"

Ивана, още малко остана от днешния работен ден  Hug

# 262
  • София,
Ето ни и нас  Laughing, само че спим де, то си ни е време Laughing.
ХЕлче честита Ви придобивка, със здраве да си ги ползвате новите фотьойли и дивана  Heart Eyes
САмо като се нахранят навън да не вземат да заспят навръщане в количката, иначе е хубава идея.
МИдичка дано утре на прегледа всичко да е наред. А от капките слагаш ли и, поизчисти ли и се секрета.
НИе днес като че ли още повече се влошаваме  newsm78, но странното е, че като я изведох сутринта навън и веднага почна да киха и кашля, да вади едни секрети - леле ужас, но след около един час, явно се климатизира и поспря. А вкъщи като се прибрахме да ядем и да спим, почти не е текло нослето, то навън явно изтече каквото имаше. НО много, направо ме разби, бяхме на едно кафе с комшийката - имаше и две други майки там, и умрях от срам, щото тя изведнъж като взе да киха, да кашля, дърпам я от децата, ужас, те си ни знаят де, че сме с астма и алергии, но все пак си е притеснително. ТЯ комшийката си ни знае и никога не е правила нещо проблем, даже тя ме кара да я извеждам повече навън.
Алекси очаквай тези дни да получиш писмото - днес го пуснах  Hug
Ивана как си, как върви работния ден, леле като се сетя че още малко и аз ще трябва да се връщам на работа, хич не ми се ще. Sick
Снощи пак коментирахме с мъжа ми какво ще правим с ВЕроника, той  иска да я пускаме на ясла, да ама на мен умът ми не го побира как ще стане, ами тя милата ще е нон стоп болна, аз се надявам, че няма да я приемат де. Sick

# 263
  • София
Дани, тя площадката ни е през 1 блок, има няма 2 минути, едва ли ще заспят Wink
А това с работата и яслата е много сложно. Аз нали също мислех, ама накрая се отказах. Даже и без леличка да остана предпочитам да си ги гелдам сама здрави, отколкото да ходят за по няколко дни и после да ги гелдам болни... то и в детската градина сигурно в началото ще е така, но се надявам, че дотогава ще сме израстнали тези проблеми, а и даже да не сме като са по-големи ще е по-лесно. Обаче ако нямах възможност да работя вкъщи.... не знам какво щех да правя. Дани дано да се оправите, а и работата все пак трябва да гледаш да си я запазиш...

# 264
Хелче честита Ви придобивка, със здраве да си ги ползвате новите фотьойли и дивана. Hug
Дани много благодаря. Hug
Момичета и аз поне засега съм решила да не го пращам на ясла, а да се гледаме до 3 години вкъщи. И мен ме е страх. На една от приятелките ми детето ходи на ясла и нон стоп е с течащ нос или кашля, а като си познавам детето това означава да е постоянно болен, а това не мога да го допусна. Слава богу, че на мен работата ми позволява, когато имам нужда да си оставам удома, ще мобилизираме и бабите и така ще се сменяме някакси. Пък като стане на 3 годинки живот и здраве ще пробваме и на градина, молба сме си подали още миналото лято.

# 265
Здравейте HugНие с Жоро сме добре, още сме на село  .
Поздрави на всички Hug  bouquet

# 266
Привет Гери,  Hug за теб и Жорко. Чакаме снимки от рождения ден.

# 267
  • София
Хелче, да вдигнеш крака и за нас Simple Smile Честита придобивка, и със здраве да си я поползвате Simple Smile

При нас всичко е спокойно.
Зъбчето на Алекс си допробива пътя. Обикновено след 1вото избива и 2ро. Но май няма да е скоро.
Дребното вече има шило в дупето, не мога да го преобуя. Върти се постоянно Simple Smile
Днес му дадох пълнозърнеста каша, с глутен. Ако има непоносимост какво трябва да очаквам? Пълнене на памперса?

Каката обаче ме ядоса много. Направо се почувствах безсилна да обяснявам и обяснявам. От у-ще я прибирам в отчайващ вид, порядъчно омазана, като цигане. Почти винаги не знае защо е в този вид. Все едно не е ученичка, а все още е бебе от яслата. Днес и предложих заедно с Алекс да се върне в яслата Simple Smile
Трябваше да ходи на РД. Назаках я, взех и телефона. Но вече бях купила подаръка. Дойдоха едни приятели, които щяха да я возят до РД-то. Аз им връчвам подаръка, да го дадат на момиченцето, с думите "тя е наказана". Разубедиха ме в крайна сметка.
Сега се чудя как да я накажа... над легена и да си изпере дрехите.

# 268
Сега се чудя как да я накажа... над легена и да си изпере дрехите.
Стига дееее,аз ще дойда да изпера дрехите на каката,само не я наказвай Grinning
Аз бих се разсърдила,ама така че да разбере че съм много обидена.Ще видиш че има резултат Hug

# 269
  • София
Преди малко ми каза "извинявай" и получих целувка по слепоочието Simple Smile
Не мога да й се сърдя. Тя май разбра... ще й държи поне до утре  Joy

Алекс започна да пълзи. Като гъсеничка е. Лежи по корем, краката като на жабче. Повдига дупе, после го пуска обратно долу, свива единият крак и започва да се придърпва по корем. Голям смях Simple Smile
Изглежда по този начин се лази лесно... назад Simple Smile
Ще го правим рапър. Върти се по корем Simple Smile

Последна редакция: ср, 13 май 2009, 00:05 от AnMary

Общи условия

Активация на акаунт