Стъклен балкон, или остъкляване със сгъваемо стъкло

• 224 334
  • 531
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Чарита, ползвала съм услугите на твоите "дограмаджии" за два апартамента и съм доволна. Не е имало гафове. В момента тече Стройко, обикновено участват и може да пробваш за отстъпки по време на изложението. Simple Smile

# 106
  • Казанлък of all places
Търсейки да покажа на приятели какво сме направили с къщата ни на село, че в момента нямам достъп до снимките на компютъра си  стигам до тук. Нашето семейство е един от доволните клиенти на тази фирма. Много мислихме, много разсъждавахме, гледахме обекти в наше село, изпълени от тях, мъжът ми е дърводелец и по принцип е отворен за експерименти, в които не участва Simple Smile Първият ни опит, слава Богу, на малка площ , беше с друга фирма-изпълнител , по настояване на колега на мъжа ми. Еми, не останахме доволни. Били сме на места, където няма пропуски в изпълнението, няма проветривост, усеща се термоакумулиращия ефект на стъклото - тези младежи не се справиха с нито едно от тези изисквания. В крайна сметка  стигнахме до първоначалния си избор , и те  ремонтираха направеното от "колегите "им. респект за което. Смятам,че дори само този факт е достатъчне да ни спечели за каузата и на нашия собствен обект вече са те. ( обекта е къща във възрожденски стил, наистина съжалявам,че нямам снимки под ръка)
За пръв път такива системи видях някога в Германия, след това в Турция. Имала съм възможност да "изследвам" поведението на стъклените системи при различни атмосферни условия. Абсолютен убеден привърженик съм!А нашите майстори бих препоръчала на всеки!  Hug

# 107
  • София
Виждам, че темата е доста стара, но понеже аз сега правя остъкляване със сгъваемо стъкло, по-точно плъзгащо стъкло да споделя моите перипетии. Информирах се доста, накрая поръчах системата "Слайдер" на Бест Панорама. След цялостни довършителни работи на нов апартамент, след наемане за различните услуги респектиращ брой майстори тази фирма ме остави без сили и тотално затвърди мнението ми, че на пръстите на едната ръка се броят сериозните и отговорни фирми, за каквито и да е услуги.
Договорът сключих в началото на м. май, като платих съответно половината от стойността като капаро. Записа се 40-дневен срок на изпълнение ( !!!!! ) под претекст, че нямат много майстори,които качествено да извършат монтажа и по-добре да се почака повече, но всичко да е направено както трябва. Добре, даваме солидна сума и разумно е да почакаме, стига резултатът да е перфектен.
И се започна ходене по мъките - изтече срокът и вече трябваше да се определи дата за монтаж. Под различни обяснения - боята не била изсъхнала, грешно разпробити били стъклените панели и те току-що / 30 мин. преди монтажа / видяли това и подобни късащи нервите отлагания, най - сетне - повече от половин месец след датата в договора монтажът се състоя, като СЛАВА БОГУ ни бяха изпратени добри мастори, от които обаче разбрахме, че във всичките случаи на отлагане сме били " финтирани " - и досега не ми е ясно защо. От вчера отново започва борбата ми с 3-мата от фирмата, тъй като бяха дали на монтажниците грешни заключващи системи. И отново уговореното довършване днес се отлага и борбата започва отново.
Дано повече хора прочетат тази одисея и се замислят дали да поръчват нещо на тази фирма!!!!!!!!Ще се сблъксат с непукизъм, лъжи и ще изхабят толкова нерви, колкото не могат да си представят!

# 108
Здравей, можеш да пробваш с витражи - става много красиво, стига да знаеш какво искаш... Ние си поръчахме от тук - studio Wisteria в Лозенец, и сме много доволни:
http://www.studio-wisteria.com/

Направете една среща и няма да съжалявате, успех!
А.

# 109
  • София
Ако предложението е за мен - благодаря, но витраж изобщо не се връзва с " интериора " на терасата - ние си я имаме за летно-есенно дневно местенце, само не спим там. Нито с консепцията на обзавеждане на целия апартамент...

# 110
Някой може ли да каже колко са актуалните цени на Бест Панорама?

# 111
  • София
Някой може ли да каже колко са актуалните цени на Бест Панорама?

Нашата система за остъкляване излиза по 260 лв. кв. м. - материал, транспорт и монтаж.
Все пак прочети какво съм написала по-горе за тях - като продължение на одисеята ни и вчера отложиха монтирането на заключването, въпреки че те бяха изпратили грешно такова, което се видя в процеса на самия монтаж. Има и други фирми, ако не искаш да си късаш нервите с тях, но избора си е твой. 

# 112
Благодаря за отговора! Аз прочетох как са ви мотали. Дано поне скоро ви монтират и заключването.

А някой може ли да ми препоръча други фирми?

# 113
Виждам, че темата е доста стара, но понеже аз сега правя остъкляване със сгъваемо стъкло, по-точно плъзгащо стъкло да споделя моите перипетии. Информирах се доста, накрая поръчах системата "Слайдер" на Бест Панорама. След цялостни довършителни работи на нов апартамент, след наемане за различните услуги респектиращ брой майстори тази фирма ме остави без сили и тотално затвърди мнението ми, че на пръстите на едната ръка се броят сериозните и отговорни фирми, за каквито и да е услуги.
Договорът сключих в началото на м. май, като платих съответно половината от стойността като капаро. Записа се 40-дневен срок на изпълнение ( !!!!! ) под претекст, че нямат много майстори,които качествено да извършат монтажа и по-добре да се почака повече, но всичко да е направено както трябва. Добре, даваме солидна сума и разумно е да почакаме, стига резултатът да е перфектен.
И се започна ходене по мъките - изтече срокът и вече трябваше да се определи дата за монтаж. Под различни обяснения - боята не била изсъхнала, грешно разпробити били стъклените панели и те току-що / 30 мин. преди монтажа / видяли това и подобни късащи нервите отлагания, най - сетне - повече от половин месец след датата в договора монтажът се състоя, като СЛАВА БОГУ ни бяха изпратени добри мастори, от които обаче разбрахме, че във всичките случаи на отлагане сме били " финтирани " - и досега не ми е ясно защо. От вчера отново започва борбата ми с 3-мата от фирмата, тъй като бяха дали на монтажниците грешни заключващи системи. И отново уговореното довършване днес се отлага и борбата започва отново.
Дано повече хора прочетат тази одисея и се замислят дали да поръчват нещо на тази фирма!!!!!!!!Ще се сблъксат с непукизъм, лъжи и ще изхабят толкова нерви, колкото не могат да си представят!

Съжаляваме за тези неща!  Embarassed

Наистина по някога се случват и не по наша вина! Което не зависи от нас, няма и как да го предотвратим! Обвързани сме с различни фирми и производства!

Надяваме се след всичките тези "злини" и закъснения от наша страна поне красотата на балкона да ви носи удовлетвореност и радост!  
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Приемете нашите извинения за пореден път!!!

Последна редакция: пт, 12 юли 2013, 12:08 от Бест-панорама България

# 114
Договорът сключих в началото на м. май, като платих съответно половината от стойността като капаро. Записа се 40-дневен срок на изпълнение ( !!!!! ) под претекст, че нямат много майстори,които качествено да извършат монтажа и по-добре да се почака повече, но всичко да е направено както трябва. Добре, даваме солидна сума и разумно е да почакаме, стига резултатът да е перфектен.ё

Наистина по някога се случват и не по наша вина! Което не зависи от нас, няма и как да го предотвратим! Обвързани сме с различни фирми и производства!

Надяваме се след всичките тези "злини" и закъснения от наша страна поне красотата на балкона да ви носи удовлетвореност и радост!  

Ами хайде, монтирано ли е вече?  Така клиенти не се печелят. Нека се включи съфорумката да каже.

# 115
  • София
Alra, аз съм го написала - системата е монтирана, но без заключващите механизми. Имам уверение, че ще бъдат монтирани утре.

# 116
  • София

Благодаря!

# 117
да, ето как изглежда един такъв витраж:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=440777782659559&set= … ype=1&theater

# 118
  • София
Като врата на Тайната ми градина  Simple Smile При мен всичко е стил " модерн ", няма място за еклектика...

# 119
Здравей, можеш да пробваш с витражи - става много красиво, стига да знаеш какво искаш... Ние си поръчахме от тук - studio Wisteria в Лозенец, и сме много доволни:
http://www.studio-wisteria.com/

Направете една среща и няма да съжалявате, успех!
А.

Общи условия

Активация на акаунт