Стъклен балкон, или остъкляване със сгъваемо стъкло

• 224 369
  • 531
  •   1
Отговори
# 135
newdimensionbg.com точни и коректни

# 136
Здравейте!

Благодарение на вашите споделени критики и похвали ние ще станем по-добри!
Ще ви бъдем благодарни, ако споделяте и на нашата facebook страница БЕСТ ПАНОРАМА!
Там ще можем и да ви отговорим, защото тук може и да го сметнат за реклама и/или спам.

Така ще ни помогнете да се променим и да спрем това, което ви притеснява и тревожи!

Заедно към по-спокойно и по-бързо изпълнение на поетите ангажименти!

Благодарим ви, че ви има!  bowuu

# 137
  • София
Г-н Памукчиев от Бест Панорама ООД,

Учудва ме спокойствието, безочието и наглостта, с която сте написали предния пост предвид факта, че закъснявате с повече от 15 дни (да стане ясно, закъснение след крайната дата на договора) с монтажът на системата от стъкло за балкона ми.
За какъв професионализъм говорим когато не се появявате на уговорена дата за монтаж, както и не си вдигате мобилният телефон два поредни дни!

Та кога казвахте ще изпълните цитирам "Заедно към по-спокойно и по-бързо изпълнение на поетите ангажименти!"?

# 138
Кое в поста ми ви звучи
Цитат
спокойствието, безочието и наглостта
, така?

Наистина някой от вас разбират за трудните времена, в който се опитваме да се трудим и да изпълняваме желанията на клиентите! За което винаги съжаляваме и се стараем да се поправим и да компенсираме загубеното време и създадените нерви на своите клиенти!

Защо поста на Бест-панорама ООД да не звучи така, както е?!
Ако знаем къде грешим, ще можем да се подобрим? Смисълът е този.

За всички несгоди, които преживяваме заедно - забавена доставка, счупено стъкло, безотговорни и некачествени работници, невъзможен транспорт и редица други ... - не сме оставили никой без да сме свършили поетия ангажимент! За нас отговорността по поетият ангажимент е от първо значение, въпреки трудностите и рисковете!

И пак ви моля, не знаем дали можем да ви отговаряме тук, моля ви пишете на фейсбук страницата на фирмата БЕСТ ПАНОРАМА

# 139
  • София
Ще се въздържа от коментари по отношение на Бест панорама.
Бях написала пост днес, но го изтрих.
Не трябваше да пиша и този вчера, но бях доста ядосана за поредното отлагане.

Ще изчакам приключването на монтажа и тогава ще дам моето мнение за въпросната фирма.

Много се надявам се в крайна сметка да остана доволна, както от остъклението така и от отношението и способностите на работещите в Бест панорама.

Ще видим.....

# 140
  • София
Май се оказва, че няма фирма, която да си спазва сроковете за съжаление.
И ние затворихме балкона с безпрофилно остъкляване наскоро, и при нас крайния резултат се забави повече от месец след срока описан в договора. Фирмата е различна от цитираните в темата.
Не мога да кажа дали съм изцяло доволна от резултата, защото още не е валяло силно оттогава. Чакам да видя дали ще пропуснат четките отдолу и профила ще се напълни с вода, както подозирам...
Може ли да пуснете снимки на вашите тераси, да ги погледна? Утре ще направя и аз и ще пусна.

# 141
  • София
Бест Панорама - система " Слайдер ".

Таря, ако е подобно на моето остъкляване и е с четки в долната си част, сигурно ще пропуска вода. При мен е на релси - също досега не е имало пороен дъжд,  надявам се те да спират водата.

Последна редакция: вт, 19 ное 2013, 15:51 от Vayana

# 142
  • София
Страхотно изглежда! Чакам с нетърпение и моето остъкление. В петък е монтажът!

# 143
  • София
Благодаря ти! Успех и дано останеш доволна!  Peace

# 144
Здравейте,

И ние сме решили да сложим панорамно остъкляване на единия ни балкон.

Можем да чакаме, т.е. срокът за монтаж не е от първостепенно значение. Държим на качество и на гаранцията.

Спрели сме се на 2 фирми, моля да споделите ако имате впечатления за някоя от тях:

# 145
Здравейте, и ние искаме да слагаме такава стъклена система, така че с интерес очаквам да препоръчате фирма на bonbolina08.

# 146
Здравейте, искам да попитам само за остъкляване без да се поставят покривни конструкции и на тераса със северно изложение, гледаща към заден двор изисква ли се разрешително? Моля някой да предложи фирма за остъкляване във Варна. Предварително благодаря.

# 147
Здравейте,

И ние сме решили да сложим панорамно остъкляване на единия ни балкон.

Можем да чакаме, т.е. срокът за монтаж не е от първостепенно значение. Държим на качество и на гаранцията.

Спрели сме се на 2 фирми, моля да споделите ако имате впечатления за някоя от тях:

Почнах със Савана , след 2 седмици ще дам мнение. Хората бяха изключително мили като дойдоха първия път да видят терасата. А и цените им са доста добри

# 148
Лично аз ще очаквам с нетърпение да се похвалиш с новата придобивка! Отдавна въздишам по такова остъкление.

# 149
Може ли, да споделите какви са цените на Савана.

Общи условия

Активация на акаунт