Почерпката е от нас тази сутрин че днес ставаме на цели ПЕТ МЕСЕЦА
Ноемврийки ли , октомврийки ли бяха, са се изпокарали, явно не само в тази тема има разногласия
Смешно е, защото това е като общуването на живо - ще има хора, които да си паснат, други, които да не се харесат от пръв поглед, някои ще се изявяват като тартори, други ще са обидчиви, веселбата си е пълна и най-нормална! Не сте ли забелязали, че ако напишеш нещо, някои майки ти отговарят пламенно, други понякога ти обелват дума, а трети те игнорират , все едно им заплашваш правото да са център на интернет пространството?
И с гледането на децата ще е така - някои кърмят, други хранят бебчетата си с АМ, трети ако могат сега и пържоли да им дадат ще са най-щастливи. Някои си имат подкрепата на баба и дядо, други са самички и направо лично аз шапка им свалям /е, ако са финансово стабилни са си на далавера/, трети ще са после с детегледачки. А в градинката какво става послеееее, мислете му! 
Не знам, няма Т, от вчера му я следя изкъсо, но не е качвал и не качва. Решила съм ако днес доки не ми вдъхне доверие да го водя на пулмолог /за дробчетата/ да видя специалист какво ще каже.

Аз също пропускам къпане - ако ми заспи точно тогава (къпем се преди последното хранене), въобще не го будя. Ако е кисел или нервен също. Като беше по-малък го къпех през деня иначе вечер беше голям рев.
А, да - за полулегналото положение - според педи след 4-я месец може. Питала съм я заради баткото, защото той след 4-я месец категорично отказваше да се вози легнал (свалях облегалката чак когато заспи) и го возех в междинното положение.
и бебоци
!

Тъй като нас много ни мъчат колики разни роднини само се надпреварват да ни изпращат всякакви илачи, та последните ни придобивки са Happi Tummi - коланче и хомеопатични капки на SafeCare - Colic Relief. Били най-добрите при вас
Ако си ползвала или знаеш повече за тях, моля те да ми пишеш, че още им се чудя. За колана специално четох много добри отзиви в нета, ама знам ли .......
На първия етаж има дрехи ( цени започващи от около 2 лв. Гледах и не вярвах на очите си 
и бебоци
!