Отговори
# 30
Пух, Честито прохождане на Калоян!  Grinning
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЗЛАТИНА И ЛИНА! БЪДЕТЕ ОБИЧАНИ И ВИНАГИ ОБИЧАЙТЕ! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!    bouquet    bouquet
Лили, добре завърнала се!  Hug

# 31
Момичета здравейте. Искам да ви питам къде в София правят студийни снимки? Искам преди да подстрижа Люко да го снимам. Ако някоя е в час има ли такова животно и колко горе-долу чини, ще съм благодарна....  bouquet

# 32
  • България
Здравейте,момичета! HugОт мноооого време не съм писала,но все не мога да стигна,а и нали времето се оправи и сме повечко  навън и съвсем няма време за компа  Simple Smile
Честит Рожден Ден на Златинка и Лина!Да са живи и здрави и много усмихнати!
Пух,честити ходещи крачета на Калоян!
При нас нищо ново,Ади още не е проходил,отпуска се по малко,но за няколко крачки само,още го е страх явно,а и аз го виждам,че не е много устойчив,но какво да се прави,когато-тогава,иначе желание голямо има за ходене и кръста ми е,,, Tired ,особено навън  Crazy
Ето и малко снимчици,ако ви се гледат: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=334707&pid=11567325
Лек и успешен ден на всички  Hug

# 33
  • Бургас
Честит рожден ден на Златинка и Лина!!! 

Nelly   много сте сладки  Heart Eyes гледам и вие сте с много дълга косичка, аз искам да го подстрижа ама таткото не дава.
ПУХ честито ти прохождане на царя.
ЛИЛИ добре завърнала се!И вие много сте порастнали Heart Eyes

Последна редакция: пн, 13 апр 2009, 15:17 от zlatоmira

# 34
Честит рожден ден на Златина и Лина. Бъдете здрави!
Айде бе Вал, добре дошла в Сф, малко студено,но нищо Wink Ще ти се обадя, за да се видим тези дни.
Лидия, радвам се че си отново сред нас.
Двамата Мартиновци са страхотни момченца. Това е от мен, а и още нещо сестра ми Мира е вече изписана от болницата. Благодаря на всички ви за вниманието. До скоро и целувки, нека тази седмица бъде прекрасна  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 35
Гала,радвам се че сестричката ти са я изписали. Hug
Вал,добре завърнала се.Ти развали времето нали??Не искаше да се прибираш в СФ и затова..  Mr. Green
Лили,много е пораснал Марти
Нели,много ви дълга косичката,мнгоо е сладък Ади.

Ние се завърнахме от преглед.Иво от вчера не е вдигал темп,но гърлото е зачервено.Явно и със сополи ще се сдобием щото педи каза че били назад към гърлото и може да почне и да кашля от тях.Засега продължавам с капките,ще давам вит.Ц и сироп за кашлица, евентуално.Ако почне пак да вдига темп и да я поддържа ще минаваме на АБ.Снощи изобщо не спа спокойно,непрекъснато мрънка и плака,така че силно се надявм да са зъби и да пробиват най-после.

# 36
Честит Рожден Ден на Lina_DM  и на Златинка!!! Да сте живи и здрави, много корави защото малките съкровища имат особена нужда от вас в този момент! Незабравим празник пълен с прелестни емоции и много обич!!!   bouquet

На всички празнували Цветница, Великден и всякакви други празници - честито!

На Калоян на Кристи - искам да кажа - честити ходещи крачета, мили наш "царю". Да си стабилно стъпил на земята, да те водят все напред и нагоре.

Прощавайте, но днес понеделнишки набързо се разписвам - Благодаря за новата темичка!  Hug
Малките змейчета ми изпиха силите тези 2 дни, в събота на разходка с 2-те, в неделя на село - то не бе водене за ръчичка, наляво и надясно, носене напред-назад като се умори, ритане на топка и прочие един куп игри и занимавки, плюс цял ден неспане. И вечерта имах сили само за обща баня и по креватите.
Ще се отчета подобаващо, но по-късно.  Hug

А, да - добре дошла отново Лидия.   Simple Smile

# 37
Хайде докато спят моите бебки, да честитя прохождането и аз на Калоян,нашият пухкав цар засмян , 
да е напред устремен и все така слънчево озарен.... Heart Eyes

ЗЛАТИНА, и на теб честит рожден ден,   newsm59  много здраве, щастие и любов... newsm59

Гала, радвам се за сестра ти, вече да няма болнички... Hug

ВАЛЕРИЯ  Hug ....Разписа се във темата  и  при нас слънце заблестя ,
Но...май във София донесла си дъжда.. Mr. Green 

РОСИ,как е Алекс, не си писала скоро.. Hug

Много хубави снимки, чудесни дечица... Hug

Тони, в това време не вярвам да сте на плажа,  Mr. Green драсни някой ред... И цункай Дани от нас... Heart Eyes

МЕРИ... Hug Hug Hug

# 38
  • Sofia
Честити ходещи крачета на Пухкин Калоян, с високо вдигната глава все напред да ходи!  Hug  Heart Eyes
Пух, махнала си му ританките и вече е заприличал на малък джентълмен, ние все още си ползваме бебешките одежди, взела съм и и за 3 годишна даже, да му мисли ако смята да ми става от рано самостоятелна.  Mr. Green
Бубе, аз толкова слънце събрах в Пловдив, че софийското слънце като ме видя се скри през 9 облака в 10-ти.  Mr. Green
Ади, дано не стигате до антибиотик, оправяйте се!  Hug
Бях забравила колко са ми шумни съседите, от 2 часа се опитват да влезнат у нас през тавана с подскоци.  Mr. Green
Хайде малко пловдивски разкази в картинки колкото да не е без хич та да не кажете после, че съм стисла.  Laughing
Кака Ева на едно място не се спира, нали майка и трябва да е във форма след някой друг месец.  Laughing
Двете джувки се опознават.
Как каза, че се казваш, че не чух добре?!  Laughing
С един куршум, два заека, като кажа "Ева" и двете наострят уши.  Laughing
Добре че кака е безстрашна и не се страхува от мечката.  Mr. Green
Кеф Киро, кеф кака.  Laughing
Имам нова прическа, махнете обективите, стеснявам се!  Flutter
Нали не помислихте, че за 12 дена си забравих кошарата...много и се зарадвах като я видях!  Laughing

# 39
  • София
Благодаря за отговорите и вниманието! Hug
Много хубави снимки видях! Hug  bouquet
Камчи, ние сме последни (всички проходиха ли newsm78), поне като не ходи още, приза да вземем. Grinning
Лидия, добре завърнала се! Wink
Честит Рожден Ден на Лина и Златина! Да сте здрави и всичко, което си пожелаете да се сбъдне!  :bouquet:javascript:void(0);
Гала, радвам се за сестра ти Hug
Валерия, да пийнем по едно ....тези дни Mr. Green Grinning
Роси е болна, заедно с Алекс. Тръшнал ги е гадния вирус и сега пазят леглото. Дано това е началото на края на болестите.

# 40
  • Sofia
Тъй като както казах тези дни си починах пълноценно, че и се понахраних също толкова пълноценно си потроших един зъб от многото манджане, като си го оправя днес-утре съм готова да хапвам и да пийвам когато кажете.
А приза за трътката викам да си го делнем, ако ли не давай да направим състезание с уолкърите в мол-а, Яна го печели от раз, ако и сложиш един крачкомер на кръста ще му избият стрелките.  Mr. Green
Ева се опитва да говори, много е смешна защото повтаря като папагал и бърка словореда, вечер и казвам "Хайде чипа чипа в банята бързо" а тя ми вика "пичи-пичи", като и кажа да извика Пламена и тя започва да крещи Мимааа, Мимаааа, на баща си казва Пепо, който е Чопи и няма нищо общо с Пепо, не знам от къде им ги мисли тези имена явно така изглеждат в нейните очи.  Mr. Green
В трепетно очакване съм да чуя и мен как ще ме прекръсти, за сега смятам, че няма какво да ме изненада, но знае ли се, въображението и може да е много развито.  Mr. Green

# 41
  • София
Вал, лошо със счупените зъби. Оправяй ги по-бързо, ако обичаш, че ще остарея дорде те чакам. Mr. Green Колкото до МОЛ-а и уокърите, съгласна. Ева ще се пусне от проходилката, тъй като прави самостоятелни крачки и ще отпраши напред, а Яна ще й диша праха отзад, колкото и бързо да побутва уокъра. Mr. Green

# 42
  • ВАРНА
Честит празник на Златина и Лина!

Много хубави снимки изгледах. Чак настроението ми се пооправи.
Емо вече няма температура, но още кашля. Аз да не остана по-назад съм с гърлобол.

# 43
Честит Рожден Ден, Златина!

Честит Рожден Ден, Лина!

Пожелавам и на двете рожденнички много щастие, здраве и късмет!

Валерия, здраво беше залипсвала Heart Eyes. Снимките на Ева и Пламена ме разтапят. Големи сладурки са и двете. А за приказките и у нас има странни "решения" - за Калоян (при две котки вкъщи) всички животни са "Бау!" и много ми се сърди, като му пея "Чело коте книжки". Явно смята, че я бъркам и ме "поправя", като държи целия припев на "Баууу" Crazy Иначе почти няма думи, които да му се разбират. Разбираме се повече с жестове.
Ирка, прекрасни сте!
Лидия, много е пораснал сладурко. Хубавец!
Дез, много се радвам, че Емо е добре. Кашлицата ще отшуми.
...Чао засега, че Калоян е докопал дистанционното за телевизора.

# 44
Благодаря Ви момичета за поздравленията!И Вие от здраве и щастие да не се отървете!Много да Ви радват дечковците Ви!!!   Hug    Heart Eyes   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт