Отговори
# 45
  • София
ЧРД на Златина и Лина. Да сте здрави, щастливи и обградени от много любов и детски смях.
ЧИД на всички празнували през изминалите 2 дни.
Честито прохождане и на царя. Да върви все в правилната посока. Пухка да го нацелуваш от нас.

Извинявам се, че така накратко, но нямам време за повече. Утре ще се включа по-подробно.
Лека нощ и сладки сънища.

# 46
  • Бургас
Честито ходещи крачета на Калоян! Да ходи смело и здраво все напред!
Честити рождени дни на Златина и Лина! Много здраве, обич и късмет!
 При нас нищо ново. Бръмчи си Стефко наш из къщи здраво. Още не съм му разкрила възможността да го прави и на вън  Wink. Всеки път се изненадвам като го видя да се зададе зад ъгъла прав, някак ми е странно, сякаш е пораснал изведнъж. За сега се справя учудващо добре, пада по дупе или подлага ръце напред. Дори се упражнява да кляка, вдига предмети, носи ни ги, кляка да ги постави на земята отново. Петте месеца пълзене и ходене с подпиранки май наистина си казват думата.
С речника сме много назад. Няма "бау", няма "мяу", да не говорим за сложнотии като "мама" или "тате". Аз и тука не бързам, като проговори сигурно няма да млъкне  Laughing Сещам се за момчето на една приятелка, такова приказване приказваше това дете, да ти се завие свят, чак отменях в отговорите понякога майка му, за което тя ми беше много признателна  Laughing
Мери, вземахте ли секрет от носа на Емичка? Не ми харесва това зеленясване, на една дружка детето имаше бактерия някаква и така му ставаше зелен сопола.

# 47
Вал,да знаеш че определено липсва на всички във форума.Да оправяш бързо зъба и другия път по-полека с храната. Mr. Green
Дез,радвам се че с еоправяте вече.Хайде и на теб да ти минава.
Роси да оздравявате вече.Край нямат ли тези болести.Айде къш на всички вече.
Виви,и ние сме така с говоренето..,т.е. неговоренето.Знаем перфектно "ъъъъ".Предлагам да си направим конкурс за "най-късно проговорило февруарче"...Сигурна съм че този път ще го спечелим  Mr. Green

# 48
Благодаря ви за милите и топли пожелания и на вас да ви се връщат тъпкано smile3525  love001

# 49
Има още 35мин до края на деня , тъй , че мога смело да поздравя днешните рожденнички-Златина и Лина Бъдете здрави, усмихнати и щастливи !
На Валерия . Поздравления за селскостопанския тен, а за зъба-пробвай другия път да гълташ без да дъвчеш. Аз като съм много гладна така правя...и всичките ми зъби са ми на мястото. Язък, че съм си взела зъботехник за мъж, да беше сладкар поне Whistling
Всички болни да се оправят скорострелно, че ми писна да чета за сополи. Хайде къш на болестите вече #2gunfire
Това е от мен-нямам муза нещо. Другия път-повече Hug

# 50
Добро утро, кафето от мен
Честито на Калоян ходещи крачета. Все напред да го водят.
Вал добре завърнала се. Големи са сладурани Евите. Много смела кака имаш, така да хване мечката за врата. Wink
Сега качвам снимки, ще редактирам после.

# 51
Добро утро и от мен...аз идвам от нощна смяна и застъпвам дневна
Мамка му и грип, така ни натръшка, щом не мога да се вдигна от леглото yu5 yu5 yu5
Изкарах и аз една незабравима Цветница, само че мрачна - толкова рев не съм ревала не помня от кога. Милото ми дете направо гореше от температура 40.5 и се предаваше в ръцете ми. Пак е целия обринат. Вече незнам какво се случва. Вчера Док му пусна всички възможни изследвания, кръвна картина - ужасна, имунна система срината, сега чакаме резултатите от натривките в гърлото и носа. Имам чувството, че тая ваксина ни разказа играта, привсе че бяхме здрави. Доки каза. че обриви излизали до 20-тия ден след поставянето на ваксината. Кръга е омагьосан и докога ще се въртим в него незнам, но смятам да я спра тая гадна серия, в която сме влезли #2gunfire. Снощи нямах сили да стана от леглото, майка ми се грижеше за Алекс, който от вчера следобед не е вдигал Т, моля се на Господ да го пази  Praynig Praynig Praynig  Иначе и таткото от снощи е тръшнат и той. Боби само ни наобикаля и се чуди, как така той не бил се разболял newsm78. Дано поне него опазим Praynig
Честит имен ден на всички, които празнуват на прекрасния празник Цветница!
Честир РД и на Златинка и Лина!

Бъдете ЗДРАВИ!
Вал, добре завърнала се! като гледах снимките ти с Изабела(Сиянка) и ви завидях благородно Peace Господ тебе те обича да знаеш Naughty Колко дрешки от редуа му подари че те дари с такова послушно дете  hahaha
Слънце, благодаря за кафенцето  Hug
Гале, бързо възстановяване на систъра! Никога да не се повтаря повече Praynig
Ади, Мери, Дез, вие как сте днес?
Честити ходещи крачета на царя Hug
Красенце (Изида) и аз съм така - мързи ме да дъвча, само че да са живи и здрави пациенти-клиенти като мен - почти нямам зъб без коронка... Не си мисли че е от суета. Явно роненето на костите ми еднакво важи и за зъбите!
Бубе, скоро не си поствала снимки на двете кукли прекрасни Hug
Кас, като гледах снимките с пъпчиците на малката се сетих че и при нас избиват отвреме на време точно такива - единични, все едно ухапани от комарче. Според Док е алергия, и съм склонна да вярвам. Много Hug
Тони, честити победи Peace И аз стсках палци, да знаеш  Hug Оправи ли се времето при вас?

Хайде че стана цял ферман... Отвам да си направя поредния бъркоч за лечение! Днес пак няма да ходя на работа, защото кашлям, кихам и ме е страх да не заразя бременното коремче в офиса Wink
Пазете се и до после...

P.s Благодаря на всички които ми съдействаха за намирането на добър невролог в Сф, Пловдив и Варна! Невероятни сте момичета. newsm51. Алекс е по-добре, клатушка се, но се оправя. За сега няма да го водим никъде, и като оздравее напълно ще видим дали ще се наложи. Дано не се възползваме от тези координати Praynig

Последна редакция: вт, 14 апр 2009, 09:12 от rosi_bosi

# 52
  • София
Добро утро!

Rosi_bosi,  Praynig дано всичко е отминало и все към подобрение да вървите!

Честити ходещи крачета на Калоян! Нека са все по-ходещи и по-малко падащи!

Знаем перфектно "ъъъъ".Предлагам да си направим конкурс за "най-късно проговорило февруарче"...Сигурна съм че този път ще го спечелим  Mr. Green[/color]

Марти освен бебешкото бръщолевене ясно и отчетливо казва само "айде"!  Crazy колко ли пъти съм го повторила!

Скорошно оздравяване на всички болнички!

Хубав ден!

# 53
Росиииии много много  Hug Hug Дано да ви отминат скоро тези болести.
Много гадно така всички болни и с черни серии Sad
Елени как сте вие, Стелютка стабилизира ли се. Бях ти писала на скайпа нещо.
Качвам малко снимки.
Ели скрий очичките на мишлетата http://slanchice.multiply.com/photos/album/7/7#5>P4120543.JPG

и още малко за който му се гледа http://picasaweb.google.com/slanchice1/30?feat=directlink

# 54
Добро утро!
Ох, пак болнички има Sad  дано по-бързо оздравяват малките душички... Praynig
Вал - снимките наистина са прекрасни, както и моделите, разбира се Wink

И Габи бърбори много, но в повечето случаи с нечленоразделни звуци и никой не й разбира....казва отчетливо кака, тати, баба и мама... чао и тик-так(отвреме навреме)....много е смешна като започне да говори нещо....ръкомаха с ръце, сякаш иска да обясни, но нищо не излиза Laughing

Не ме оставят повече....Лек ден на всички!

# 55
Честит Рожден Ден на патерици, Лина и Златина!
На този ден всички пожелават по много, аз ще ви пожелая малко, но от сърце!
Малко късмет, но когато имате нужда! Малко приятели, но истински!
Малко любов, но желана, а за парите - колкото искате!

Честити ходещи крачета на Калоян!

# 56
Привет и от мен!При нас е мрачно и вали,гадно временце ей.Болничките да оздравяват скоро.За сега ние се крепим и сме здрави.Маги доста плака снощи-проклети зъбки,кога ще избият всичките.Усмихнат ден,макар и дъждовен на всички!Слънчице,много сладки снимки!

# 57
Добро утро.
Мерси за кафенцето!
Роси,мила така ли не се свършиха тези болести...Къш от вас...Оправяйте се HugHug
Слънчице,много е сладко котешкото семейство Heart Eyes А торта е много хубава.Ти ли си я правила??
Иво изглежда добре(да чукна на дърво)И вчера не е вдигал темп,надявам се и да не вдига.Сега да се оправя и гърлото...и ако е зъб да илиза вече...
 Хайде ставам,че и мен не ме оставят..После повече.             

# 58
Малееееееееееееееее Роси,реве ми се направо като чета!Пусти му и бацили дето са ви нападнали SickАйде чакам да споделиш резултатите от изследванията,и дано двамата с мъжо да се вдигнете бързо на крака.Боби Господ да го пази да не се разболее и той Praynig
Слънце,ти ли си първата Лазарка с иконата?Иначе сте много сладко семейство,Пламенка много е порастнала.Обеци ли видях на ушетата й?И наистина тортата ти е страхотна,намачкай котетата от нас.А Ели май няма нет,нали си постна телефона.
Въче,много са сладки Евите.Ама що не издебна Сиянка в по очевидна поза,то това детенце-на мама не прилича,пък камоли на бременна HugЧестита прическа на малкото цветенце,и мойто плевелче вече е с нова тичинка.Ама къса черта,вашето венчелистче пак много дълго hahaha
Ади,стискам палци Praynig

# 59
Кас не съм за Лазарката. Едни момичета идваха да пеят и си ги снимах за спомен. А обичките и ги сложихме още януари, сега и махнах вече медицинските /не че златните не са като тях ама.../ Ей сега ще издиря на Еленитка телефона. /явно съм го пропуснала между редовете Embarassed/ Дай снимка на новата прическа и стояхте ли на стола без проблем.
Ади мила не съм я правила аз  тортата /въпреки че ми се искаше/. Тя е на фирма Захаро и е мнооогоо вкусна. Въпреки, че я купих за друга вътре, но бях приятно изненадана. Виж питката аз я извъртях и тази салатка

Общи условия

Активация на акаунт