Отговори
# 60
Мила Роси, надявам се вече да се излекувате , и ти и Алекс, повече болни да НЯМА..... Hug Praynig Hug

ВАЛ.... Hug Много сте пораснали, разкошни са и двете ти принцеси, а ти... пак липсваш на снимките,
 толкова много ли яде бре... hahaha И този заек, не му ли се откъснаха ушите от люлеене, пожали го вече , сложи някой друг... Mr. Green

Слънце, много сте хубави  Flutter  Hug

Тони, какво става , къде изчезна , не спря ли дъжда при вас ... Разпиши се днес поне, то бива празнуване и на двата великдена ,
ама твойто на какво прилича.. Joy Mr. Green

Лек ден на всички   bouquet

# 61
Днес Мартин има имен ден!Почерпете се за негово здраве.

Честито и на всички празнуващи! Hug

Ние го празнувахме на 1 март, но явно имаме два.

# 62
Здравейте!

Върнахме се от Плевен, след като отпразнувахме Великдена. Тино се научи да се чука с яйца, кофти е само, че иска всичките на веднъж да ги счупи. Много е сладък. Ще видя има ли някоя снимка да публикувам, че срамота е вече !

Добре дошла отново на Лидия!

Честито Царско прохождане!

Ние ще спечелим този път конкурса за най - късно проговорило бебе! Никой да не си прави илюзията, че ще ни победи! Тино не казва абсолютно нищо, освен неговите си безсмислени бебешки речетативчета. Не знам дали ще доживея да чуя така мечтаното "Мамо". Иначе ми се кара много смешно по някога - крещи си там негови си работи, и имам чувството, че всичко разбира, каквото му говоря - друг е въпроса, че не винаги се съобразява с чутото. Хитрее си и си гледа кефа.

Тази темичка я скролнах, за това не съм подробна, сега ще скролна и предната!

Честито на всички, които са имали повод за празненство!

# 63
Две сънени рошлички ...и котката  Shocked
  Помпоните стават и за чесане на зъбки... Crazy

Честито на именниците днес      bouquet  Здрави и много щастливи да са..   bouquet

# 64
# 65
 wavey

Да не ви изтърва.

# 66
Бубе, благодарско най - сърдечно за тези малки рошави Бубчета!

Видях, че и Дез, и Валерия, и Тони са празнували католическия Великден - за мен това е нова информация - Тони я разбрах що го празнува на два пъти, но другите две сладурани не са казали. Дайде малко инфо, не се скатавайте!  Тони, и ние сме християни, всички сме християни, само че ти вероятно си искала да напишеш, че си православна. И аз те разбрах за Пасхата, въпреки, че не съм имала удоволствието да отида до Италия, а така ми се ще.....

Айде, човекът ми се събуди - край с личното ми време.

# 67
Бърз запис и от мен, че дълга ме зове  Laughing
Бубенцеееее, много са пораснали сладките бубиии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. Вчера бях реанимация голяма, а и времето едно  Rolling Eyes никакво.
Готи, права си за християните. Моя грешка на езика  Peace. Пожелавам ти да отидеш до Италия някога  Hug , прекрасна страна.
Аз пък много искам да отида до Йерусалим , на божи гроб на Великден и да видя този син огън който се спуска от купола на църквата .
Честит Имен Ден на Мартин! Да е здрав и да носи много радост на мама и тате!

Роси мила  Hug, довечера ще пусна един интересен линк , който можеш да пробваш
Снимки от вчера:

# 68

на село: , ,

Моторист: ,

Знам, че са много, но исках да ви ги покажа. Размеът не  знам как се корегира, за това са така големи!
Дано ви харесат!

# 69
Чудни снимки Готи, Бубе, Тони Hug Hug Hug Тино и Дани са големи мъже станали. А моите синеоки слабости Вяра и Вели ме разтопиха от умиление Hug Абе я си признайте Готи и Бубето, много ми заприлича на снимката в църквата една от сладурките на Бубето да тича след Дон Тино hahaha
Честит имен ден на всички празнуващи днес  Peace
Алекс за сега няма Т (тихичко го казвам), аз съм също по добре - готвя даже. Утре живот и здраве ще съм на бойното поле. Мамка му вирус, ще го трепя #2gunfire, няма да му се оставя Naughty

# 70
Вместо запис милички малко снимки и от мен, че днес ми беше натоварен ден, но се нагледах на снимки от вас - всички сте прекрасни.
Роси, оправяйте се с Алекс.
Всички болничета да оздравяват, ей го Великден иде, ще боядисваме яйцата и ние та да го отпразнуваме подобаващо.  Heart Eyes

Цък върху снимката за останалите.  Hug

# 71
Готи, много е сладък Тино  Hug, и аз като Роси щях да питам кое е това ''гадже'', което толкова прилича на Бубината Велизара.
Роси, радвам се ,че сте по - добре, но трябва да мине време за да се съвземе имунната система на Алекс . Виж на какво попаднах като се рових среднощно във форума http://www.sibir.bg/blog/Lisankata/?catID=5632. Аз искам да го пробвам на Дани  Peace
Драконче, много хубави снимки  Hug и моделите с тези венчета са големи сладурани.

# 72
Хмм.........Ще го щипнем и ние Тино по бузките, но не е моята Вели това.. Mr. Green
ВЯРАВЕЛИ
Като е тръгнало на снимки.... Mr. Green

Драгонче...Приказни феички.. Heart Eyes Heart Eyes

# 73
Роси, радвам се че Алекс се оправя. Това, което пишеш на мен ми се струва много неприятно, но в същото време има и много позитивизъм в постовете ти. Дано той ви помогне и бързо да излезете от това състояние. Hug

Бубе, малките феи са разкошни. МНого хармония струи винаги от снимките, които изпращаш. И мен ме зареждат много положително

Готи, Дон Тино е голяма работа на това бъги. Simple Smile Вече е един малък мъж Simple Smile

Тони, Дани и той се е разделил с бебешкото излъчване. Взел е доста от твоите черти. Предполагам, че ако пуснеш и ти снимки от твоята младост (1-2 годинки), можем да ви сложим в албума с разномайчните близнаци Simple Smile

Драгонче, и на мен много ми харесват снимките с венчетата , и най-вече моделите Simple Smile

Пухка, честита ти радост - ходещите крачета на Калоян. Все по-смело и безаварийно да крачи напред Simple Smile

Йоана въпреки че проходи преди 2 месеца, все още иска да я държа за ръка , когато сме навън. Опитвам се да я оставям да ходи сама, но тя не желае. Явно не се чувства още напълно сигурна. Но за сметка на това е решила, че с храненето може да бъде по-самостоятелна.

# 74
Теди (Кокомания), трябва да съм позитивна, защото очите на децата ми са насочени към мен! В сравнение с предните 2 дни, днес от следобяд съм пушка! Само носа ме дразни, обоняние липсва и най-интересното е, че съм сготвила прекрасна мусака(така каза Ники), при условие, че постя и че не съм опитала нищо, заради обонянието и заради постенето. Реших да си направя едно пречистване тая седмица, да видя дали ще издържа. Не мога да живея без мляко, сирене и кашкавал, но 1 седмица не е болка за умиране. Като се сетя после какво ядене ще пада.....
И Теди, я кажи сега - на Йоанка кой и преподава уроци за елитно поведение и маниери hahaha със страхотен финес се храни това дете... Гледам и имам чувството, че ако и дадеш нож и вилица сама ще си нареже пържолката. Предкрасна е Hug
Тони, благодаря ти за линка - с толкова интерес го четох. От тази вечер почвам терапията - и на двамата. Има много истини и позитивизъм в това Peace Много  Hug на сладък Дани Heart Eyes
Ух Бубе, ако разрешат многоженството ги взимам и двете принцеси за Алекс! Всеки път потъвам в тези 2 чифта сини очи newsm06
Драгонче, прекрасни са ти момичетата. Али изглежда толкова порастнала Hug
Естрелка, какво е това "да не ви изтърва"... Я се яви на отчет Naughty, как сте... и малко снимки да постнеш с твоите сладури.  Hug Hug
Хайде отивам да си сложа дрога в носа hahaha, че иначе не става само да си подсмърчам:yu5:

Общи условия

Активация на акаунт