Отговори
# 75
Благодаря на всички ви - а сега искам да се похваля тихичко: http://www.youtube.com/watch?v=LC4raGfEO3k (простете за гадното качество, но е снимано с телефон.

Лека и мека, отивам в кревата.  Heart Eyes

# 76
Благодаря на всички ви - а сега искам да се похваля тихичко: http://www.youtube.com/watch?v=LC4raGfEO3k (простете за гадното качество, но е снимано с телефон.

Лека и мека, отивам в кревата.  Heart Eyes

Тихичко...честито Wink

# 77
  • София
Браво, намалява броя на болничките! Praynig
Видях и чудесни снимки! Да са ни живи здрави, най-красивите февруарчета са нашите! Heart Eyes
Драконе, и на вас Честити ходещи крачета!  bouquet
Лека нощ! Sleeping smile3524  sleepuu

# 78
Бубе, страхотни снимки ти прави фотоапарата. Кажи какъв модел е? Аз на нашия така съм му набрала  #2gunfire. Смятаме да го сменяме, но още незнам каква марка да вземем. Ако може Асолчето да даде съвет  newsm78.
Кокомания, Йоана е страхотна  Hug . Как хубаво се храни сама . Браво!

Роси, айде по една принцеса ще си разделим  hahaha . Под секрет да ти кажа, че ще станат доста високи, така, че му мисли  Joy.
Драконче, под сурдинка - честити ходещи крачета !

# 79
Драконче ,честити ходещи крачета на Али!!! smile3539 Hands Clap

Златинче,малко със закъснение и тук-честит рожден ден!!!Всичко най-хубаво ти желая Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Честит имен ден на всички Мартинчовци и Мартинки ,празнуващи днес!!!  party006 happy bd

Страхотни снимки сте пуснали днес ,няма да изброявам ,но всички са прекрасни  Heart EyesHug
Теди,Йоанка много добре се справя с лъжичката  Simple SmileСладурка Wink
Гала,радвам се че сестричката ти е добре Hug
Роси ,утре ви искам здрави ,нали ти казах  Hug
Мери ,как сте Rolling EyesАди,а Ивчо,по-добре ли е вече?
Тони,Дани наистина много прилича на теб  Peace
Камчи,изми ли прозорците  clean

Лека нощ и от мен  smile3524

# 80
УУУУ чудно Тони, вие ще я учите на волейбол, ние на шах и щуротии hahaha Само Бубето да каже заветното "да"...
А между другото сме кандидати и за Яна на Голдънчето, и за Ева на Валерия... но както отиват нещата накрая ще си останем на сухо мисля #2gunfire
За височината се моля да приличат на татко си - 186 см  Peace Като гледам в родата ниски няма, така че генът ще си каже думата.
Отивам при мъжо, но се чудя дали да постя или да го опостя него hahaha

# 81
Оооооо,Роси ,добре си вече,щом такива работи мислиш на мъжо  Mr. Green

# 82
Ави Hug то е само идея...много ми се иска, ама дето се казва - не ми стиска... С тази хрема, и така прекрасен "еротичен" глас в момента, могат да ме вземат да озвучавам научно популярен филм за джунглата hahaha Гласа ми е като на чакал Twisted Evil
Ама дето викаш, то не е нужно да се целуваме Joy
Айде стига толкоз, изписах форума тая вечер.

П.с за протокола - Мери и Пух ми се губят днес newsm78

Много съм отнесена: Драгонче, честити ходещи крачета на Али Hug

# 83
Айде като за лека нощ,
и аз да си покажа буренясалото плевелче
как малко стъписано чакаше в салона
и макар тук да планирах сълзи
се излъгах
Но и с къса коса пак изглеждахме бебешки
докато не дойде моментът на готовата прическа
и аз се сдобих с млада госпожица
,която стъписа и сестра си и минувачите вървейки с опашката в ръка
Роси,пропуснахте ли вече целуването Joy
Тони,пробвах го вече PeaceИ стига си карала нощни,вземи се наспи,че виж какви кръгове имаш под очите Hug
Бубе,голяма красота-голямо чудо Heart Eyes....голям бой за красавици Joy
Коко,чудна мацка с чудни умения....и как обичам "Бански на лилави ...цветя или петна"?беше newsm78 Laughing
Драконче,много са ти пролетни куклите HugИ  Hug
И още сигурно си мислех дапиша,ама съм се сбръчкала здраво от неспане-та отивам да топля завивките Grinning

Последна редакция: ср, 15 апр 2009, 01:19 от Кас

# 84
Добро утро и слънчев ден на всички! Бъдете здрави и усмихнати!

Леле Кас, страхотна е малката голяма госпожица. Как я прежалихте тази коса??? Това е единственото нещо в мен, което харесвам и което не давам да се пипа и реже!

П.С от 6.30ч съм на крак, а форума не работеше...каръшка работа newsm78
Взимам си носните кърпи и сополите  hahaha и отивам на работа newsm44

# 85
Добро утро и от мен. Роси и аз чакам от 7,30 нет та чак сега. Мерси за кафенцето. От мен е закуската
Каси браво, брекрасна е. Много и отива. Направо различно дете.
Драгонче браво на Али.
Кокомания много е примерна в храненето Йони. Ние сме като вентилатор. Навсякъде пръска храна и нацелва всичко друго но не и устата  Laughing. Иначе желание не ни липсва.
Бубе прекрасни са както винаги слънцата ти.
Лек ден от мен.

# 86
Добро утро Grinning,
с една дума аз съм надаларева,щото вече със нета можах и кафе да пийна и да закуся порядъчно Wink
Роситка,Слънце лек работен ден Hug Hug
Аз снощи досато едва гледах съм пуснала една снимка 2 пъти.Дай да ви е покажа сега

# 87
Момичета кажете нещо за разхлабване. Пламенка от доста време е със запек и нищо не и помага да се оправи. Акото и е като черни маслинки. Снощи съм и дала една купичка с царевица./ хем на игра хем да видим далище и подийства/

# 88

В цялата му прелест и великолепие ето го и Християн

А това е Елица:

Здравейте и от нас в страстната седмица!
 Тези дни надминах себе си при пролетното почистване. Дъждът заваля още преди да съм започнала да мия прозорците , но аз си ги изчистих , то си вали , аз си трия ...Между другото препаратъ Клин с алкохол , които се рекламира в момента наистина е мн. добър.За разлика от Ици , който киселее и не спи .
  Кас, страхотна е малката дама !
  Роси, дано бързо и за дълго се стабилизира вече Алекс. Измъчи се душичката малка тази зима.....
 Тони ,ще пробвам и аз тази майчина хипноза.Благодаря , че  сподели с нас.А Дани наистина прилича много на теб.
Бубе , бубките са прелест.....
Йоанка е истинска малка лейди с вроден финес. Ици също прави опити да се храни сам , но резултата е много омазан. Иначе аз го оставям в началото на храненето , когато е още много гладен, да яде  самостоятелно. Понякога си изяжда сам половината порция.После ,  вземам лъжицата и продължавам аз.
Драгоне , тихо честито! Много са сладки Лазарките с пролетни венчета.
Гала , и аз се радвам за сестричката ти.
Мри, къде се губиш? Дано сте здравички вече!
Момичета , някоий да знае нещо за Еления? Къде се губи ? Как е сТелето?

# 89

Общи условия

Активация на акаунт