Отговори
# 90
A Евелинка, такива със "ЗАПИС" хич не ги тача  hahaha
Как са децата? Как са твоите зъбки? Нищо не казваш, ей Naughty

# 91
Момичета,Еления сподели преди време в Националната тема,че известно време няма да има нет.Така че,да се надяваме че са здрави с красавицата СтеЛюТа,и по-бързо да се появят пак сред нас Hug
Но има много други които тотално се покриха по дебрите на нета!Мери,Вал,Пух-къде сте?
Чара ясно,чакаме си я да разказва с картинки Hug
Камчо и Алинка,тотално яко дим Thinking
Аз да се оплача.......вече си мисля как съм най-лошата майка на света.Както си играхме с Ани,детето се смееше и се засили да бяга нанякъде....и не видя ръба на масата...а вече е висока и не минава отдолу,и така се блъсна,че отскочи настрани.Главата и така се поду на мястото на удара,че вече си мислех че ще се пукне като надут балон от дъвка.Как ревах аз...а тя милата от шока заспа и още изпищява насън....и аз още рева.Сега да не решите ,че от толкова удари съвсем се е сдухала цяла маса да не види,стъклена е,че и е с едни крак точно в средата и ако няма покривка да виси-явно не се вижда.Още сега отивам да я застилам,и стъкло ще се види чак....на пълнолетието и. Confused Cry

# 92
  • sofia
Да взема и аз да драсна някой друг ред.
Кас-андра, първо страхотна прическа на малката. И аз много искам да се подстрижа нещо такова, от целия ми съзнателен живот винаги съм била с дълга коса, ама нещо явно от възрастта вече ми се ще нещо късо. 
Съчувствам ти за инцидента пак. При вас ударите са като при нас кашлиците... ooooh! Дребния още влачи сополи (капя редовно капки) та понамаляха доста, но все още ги има, та покрай тях и кашля... Следобед ще говоря с педи дали нещо трябва до променя. Нарочно не пуснах изследвания кръв и  урина на годинката (тамън беше здрав), викам си "Айде заедно с ваксината и тях", ама то като чета за какви тежки странични реакции става дума и явно бая ще я забавя, поне малко да се стабилизира да му пусна другите изследвания.
Камчи, малкия много прилича на теб, а снимката на каката не мога да я видя.
Роси, чета и  ooooh!. Дано Алекс вече е започнал да укрепва. А ти си добре, щом си на работа, ама добре че си остана ден-два вкъщи та да те видим и във форума...
Готи, не се подвеждай, Дез аз я бях "прекръстила" на католичка, но тя била 100% проба християнка. Не знам защо така се заблудих
Слънце, лошо със запек. Пробвай с пюрета от сини сливи или други слабителни плодове, както и овесени ядки.

# 93
  • България
Здравейте,момичета  Hug
Слънце,със запека и Ади имаше голям проблем и то с месеци наред,нищо не му действаше,какво ли не давах,то не беше круши,то не беше сливи,овесени ядки...абе какво ли не и нищо.Оправи се от самосебе си и сега е добре.Давай повечко вода и сокчета,може пък да се оправи от това,иначе знам колко е гадно,Ади акаше с рев всеки път Cry ooooh!
Кас, Sad ,ще и мине на красавицата,ние доскоро бяхме с цицина,а пък вчера и устата си разби и още е надута  Confused какво да се прави,ще има падания  Crazy
Аз да ви питам водили ли сте децата на фризьор,че мисля да заведа Ади,но как ще стои на едно място не ми е ясно  Rolling Eyes , а и ако го подстригват с машинка да не се изплаши...незнам просто,а трябва да отидем,че започнаха да му викат "принцеска"  Simple Smile Та за това питам стояха ли мирни поне вашите?
Лек и успешен ден за сега  Hug

# 94
Нели, преди седмица водих Давид на фризьор и стоя в скута на баща ми доста мирен, но го подстригаха само с ножичка. Вземи м някоя книжка, която да разглеждате докато го фризират.

# 95
Кас-че, дано да мине и замине като другите цицини. То хич не е смешно, ама от толкова удари Ана да не стане скоро екстрасенс Wink А и друго бях чела, че след удар по главата, детето не трябва да се оставя да заспива поне един час, но това нито знам къде съм го чела, нито мога да кажа дали наистина така трябва да е. По-скоро ако някой има повече информация по въпроса да каже дали има нещо такова и каква е причината. А иначе ако се чудиш дали си добра или лоша майка, сигурно цял живот ще си ги задаваме тези въпроси и отговор едва ли ще получим Wink
А иначе Карина наистина изглежда малка госпожичка с новата прическа, а и така май на мен повече ми харесва. Аз до преди няколко години все с дълга коса бях, но откакто се престраших да се подстрижа, повече не съм я пускала, а и нямам такива намерения.

Слънце, ние до запек (да чукна на дърво) не сме стигали, т.е да не е акала Йоана повече от 3 дена. Но ако видя, че не е ходила по голяма нужда цял ден, на другия й давам едно пюренце от слива на "Гербер" и нещата се оправят. А пък за да не се стига до запичане , всеки ден й даваме плодче или плодово пюре. Като банана не го броя, тъй като и той е от запичащите. А всяка сутрин в попарата слагам или овесени ядки , или овесени трици. Ако при вас са минали повече от 3 дена, говори с педиатърката. Сигурно ще изпише нещо еднократно, за да облекчите положението.

За подстригването
- ние не че имаме какво да се подстригва, но и на мен не ми е ясна процедурата.

За храненето
- аз само да кажа, че Йоана не се храни винаги така. Стана по-прецизна преди около седмица-две. Ако е по-рядка храната и тя е цялата нацапотена, но мен не ме притеснява. Като седнем на масата, винаги й давам лъжица и на нея, и колкото уцели си го изяжда, другото е за пране.

# 96
  • Sofia
Нещо не мога да се организирам и нямам никакво време нито да седна да пиша, нито да чета, то почивка, почивка, ама трябва и работа да се върши.  Mr. Green
Подготвям яйцата за боядисване и рисуване за утре, че в нашата къща само аз съм католик, всички други както обичам да им подмятам са като гъзове.  Mr. Green
Готи, аз съм по-голяма католичка и от Папата бе ти как може да не си разбрала до сега, за Дез и аз не знаех, но сега видях, че е била просто набедена от Еми, иначе за вас двете с Чара знам, аз винаги внимавам в час.  Laughing
Касандре, Кари е неузнаваема, някак бебешко лице с мадамска прическа  Laughing все повече започват да си приличат с Ани, която защо така оставяте да се трепе бе, я бързо строшете всички невидими маси и столове у вас, че ако стане ясновидка ще ми вземе хляба от ръцете.  Laughing Heart Eyes
Бубе, тези помпони...са ми слабост нали знаеш.  Heart Eyes Heart Eyes Laughing
Роси и аз мисля, че си шен вече, щом взе да мислиш за снахите направо си си на 6, ама да те питам няма ли да му се напукат петичките на Алекс с толкова много жени, вземи го укрепвай от сега, че след време ще му вземат здравето тези моми, все от сой са.  Laughing
Голдънче, ти да не си Шотландски боец бе душко та за дни да остаряваш  Mr. Green аз днес съм на зъболек и след това съм на линия, това и за Гала се отнася, че и тя се умълча нещо.  Laughing
Касандре, а ти Изабелита как искаше да ти я снимам по-точно  Mr. Green че тя е с два кухи крака, каквото хапне изтича от там, ако си се надявала да видиш коремища, то нямаше, но пък апетит не и липсва де, би и Пламена по дъвкане, а си мислех, че тя е единствена, но пък този преживен синдром може да идва от зодията им.  Laughing
И да направя едно последно залагане, че наша Сияна ще си има момченце, тук съм някак на 99% сигурна.  Laughing
Хайде махам се, че звездите много взеха да ми говорят.  Mr. Green

Като ви чета, че пролетно почиствате леко ме хваща срам, аз все още не съм махнала коледната украса.  Crazy santa2

# 97
  • София
....
Голдънче, ти да не си Шотландски боец бе душко та за дни да остаряваш  Mr. Green аз днес съм на зъболек и след това съм на линия, това и за Гала се отнася, че и тя се умълча нещо.  Laughing
....
Като ви чета, че пролетно почиствате леко ме хваща срам, аз все още не съм махнала коледната украса.  Crazy santa2

Валерия,  Mr. Green.......К`о викаш, че не те виждам?! Mr. Green Звездите щом взеха да ти го говорят, с нетърпение ще очаквам срещата да ми предскажеш бъдещето. hahaha hahaha hahaha Mr. Green Дано е блестящо..... Mr. Green
А за чистенето, да не Ви казвам, останах с неизмити прозорци за Цветница, тъй като останах без жена за помощ в домакинството. #2gunfire #2gunfire #2gunfire Сега съм на етап търсене отново! Crazy
Касандре, много миловидно и това твойто диване. Да не си посмя нещо лошо да кажеш за милото. Naughty Много й отива прическата. Hug
За Изабелита всички знаят, слушах по СиЕнЕн и четох по вестниците за нея.
После пак, че изпълнявам поръчка на Лили - гювеч с месо. Mr. Green

# 98
Привет и от мен.Най после успях да сколасам да се докопам до компа да пиша.
Кас,много е сладка Кари и много и отива новата прическа.Да нацелуваш Анюта,дето пак се е пребила милата и дано това й е последното вече. Hug
Много хубави снимки,на хубави деца видях, няма да изброявам, че сигурно ще пропусна някой.
Тони и на мен много ми хареса това дето го прати на Роси и смятам и аз да го пробвам. Peace
Драконче,тихичко и от мен Честити ходещи крачета.Все напред да я водят.
Слънце,незнам какво да те посъветрвам за запека...Знам че сини сливи,круши,праскови действат разхлабващо може да пробваш.ние за щастие за сега не сме имали такъв проблем.Дано бързо се оттървете от него..
Еми,ха дано се оттървете вече от тез сополи дето си ги влачите и никакви болести да не ви сполитат вече.
Ави,Иво ми се струва добре...ама знам ли.Ще видим другата седмица как е гърлото,иначе засега няма ното темп,нито сополи...нищо.Видимо е здрав.
Аз пролетното още не съм започнала...и как да почвам като в момента който измия прозореца и две малки ръце са залепени в/у него...Ей пуквам се от най-здравото и та затова отлагам...
Ставам и аз да приготвям яйца за утре,че и моите намерения са утре да се цапам,ама знае ли човек...

# 99
  • Sofia
Голдънче, ами да взема да ти дойда на гости, тъкмо ще ме гостиш с манджа с месо, тъкмо аз ще ти върна жеста като ти покажа точно как да си измиеш прозорците.  Laughing
Ако пък не се справяш мога и едно рамо да ударя, но предупреждавам, че аз съм малко по заливосването, не ме бива хич в основното почистване, дай ми да тъпча шкафове с ръка и крака и да ги затварям бързо та да не изпопада съдържанието им, там в тази дисциплина съм царица.
В къщи мъжа ми има тази чест да мие най-кирливите прозорци, аз до толкова не съм дорасла, но гледам тази година се ослушва много.  Mr. Green
Като заговорихте за запек, за почистване и т.н се сетих да ви питам с какво си чистите баните, нещо вълшебно за плочки си търся ако може само да почиства и да не мирише, мерси, че ще споделите!  Mr. Green
Тони, неволното ти изказване за християните и православните ми напомни как преди време свекърва ми се опитваше да ме убеди, че католиците били мюсюлмани, при все, че не ме е виждала често да чета Корана като настолна книга не знам от къде и беше хрумнало, може пък венците да са ми лилави, аз често се усмихвам.  Mr. Green
А по повод това което пусна затвърждаваш мнението на мъжа ми, че хората се разболяват когато са нещастни.
Бях на зъболекар и съм си счупила 2 зъба, не един, то бива лакомия, бива ама това на нищо не прилича, сега единия оправихме, другия с цимент, още ми държи упойката обаче забравих да питам кога мога да кърмя, някой знае ли, не че знам каква упойка ми е сложила, но имам чувството, че съм с 8 кубика силикон в устните.

# 100
  • София
Валерия, ooooh! Grinning
Заповядай, няма нужда да мием, чистим и перем. Достатъчно е да седнем  и да похапнем, да попийнем.... Whistling Mr. Green Колкото до гардеробът, моя мъж е същия - всичко отваря и затваря с крак. Да не говорим, че прелива на моменти и ме вбесява. Честно! Twisted Evil То не са дрешляци, то не е обувки..... Има повече от мен! Naughty Crossing Arms
Сега сериозно, банята чистя с универсален, течен, син CIF.  Peace Пръскаш и след пет минути с една гъба и течаща вода отмиваш всичко до блясък.  Laughing Обаче си мирише, и то задушливо..... Sick
Гювечът стана масло! Mr. Green Лили изяде две порции, а аз гледам готварския за боядисване на яйца и месене на козунаци, че моите рецепти са тривиални. Laughing
Хайде, до после! Hug

# 101
Вал, за почистване на баня най-доволна съм от израелските вълшебни гъби на Сано. Пръскам с някъв препарат за 15-20 мин. и минавам с гъбата. Няма търкане, няма жулене. А моите плочки са черни, та ако не е тая гъба, ще играе телената четка. А и като се има в предвид, че стигам до банята за основно миене веднъж месечно  Embarassed Sick

# 102
Гледам чистите, миете, готвите... голям ентусиазъм кипи у вас hahaha Аз от 3 дни не мога да се наканя да си извадя изсушените дрехи от сушилнята. То бива мързел, ама няма такова чудо!
Ние пак сме на въртележката Sad. Вече не се оплаквам, а споделям... Нямаме мораксела, и познайте защо... ами защото е била изядена от омразните Streptococcus pneumonaie #2gunfire #2gunfire #2gunfire Вече незнам какво да правя, безсилна съм  ooooh!това дете жиевее във възможно най-чистата и стерилна среда, контактите почти му са ограничени...къде ги прехваща тея бактерии, незнам вече. Утре сме при Пед-ката и ще видим какво ще правим - и за да е пълна програмата - освен в гърлото си ги имаме и в носа.
От вчера капя клеева тинктура с физиолог.разтвор, яко давам имуностимулатори и се моля всичко да мине от самосебе си. Иначе най-лесно е да си харесам от 2-те еднакви антибиограми един антибиотик, и да го почнем. Да, ама не! Дано се преборим, че вече нямам сили и нерви да се разправям с болести. Най-лошото е, че този обрив по тялото му и лицето (като избрусено стои) не минава. Абе все едно в шарка... Чета из нета и съвсем се психясвам. Накрая ще запиша второ висше - медицина  Naughty
Касче, много гушки на твоята юначка Hug
Слънце, запека ни е чужда тема, слава богу Praynig
Вал, банята я мия по следния начин:купувам си едно САВО или най проста белина Аче (ама с пулверизатор),  слагам маска на устата и очила, влизам в банята и пръскам на общо основание! После я затварям за 20 мин и след като минат минутите влизам и я изплаквам със подвижния душ. Всичко пада, без търкане и т.н... Peace

Днес се видях за 10 мин с Мери (имах работа в Айтос). Наоплаквахме се една друга Sad Мери Hug Hug Hug Май всички сме част от един и същи филм, важното краят му да е щастлив.

Всъщност забравих да ви кажа добрата новина: след 3 месеца ходене по мъките - 4 нови цитонамазки, N-на брой гинекологични прегледи, микробиология и какво ли още не..... излезе окончателното заключение: жива и здрава съм, нямам ракови клетки и мога да раждам още колкото си искам деца Wink Падна ми камък от сърцето и смятам следващите 6 месеца да не виждам гинеколог Simple Smile

# 103
  • София
РоситаHug Hug Hug Heart Eyes

# 104
  • София
Здравейте милички Hug
На работния фронт нищо ново Mr. Green. Ето малко снимки от нас, за който му се гледа (качих някой от по-актуалните).
Вал, майка ми беше купувала нещо много ефективно и безопасно преди време, но не знам сега къде може да се намери. Био паста за чистене на всякакви повърхности на ензимна основа, с която можеш да си измиеш и зъбите Shocked Crazy. Виж това: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=155701. Доста добро нещо беше, но не знам как може да си го набави човек сега и откъде Thinking
Чета ви непрекъснато и в мислите си съм с вас.
Лека нощ от мен, че няма наспиване, ей Crazy Laughing

Общи условия

Активация на акаунт