Как са децата? Как са твоите зъбки? Нищо не казваш, ей

Дребния още влачи сополи (капя редовно капки) та понамаляха доста, но все още ги има, та покрай тях и кашля... Следобед ще говоря с педи дали нещо трябва до променя. Нарочно не пуснах изследвания кръв и урина на годинката (тамън беше здрав), викам си "Айде заедно с ваксината и тях", ама то като чета за какви тежки странични реакции става дума и явно бая ще я забавя, поне малко да се стабилизира да му пусна другите изследвания.
. Дано Алекс вече е започнал да укрепва. А ти си добре, щом си на работа, ама добре че си остана ден-два вкъщи та да те видим и във форума...

,ще и мине на красавицата,ние доскоро бяхме с цицина,а пък вчера и устата си разби и още е надута 
Та за това питам стояха ли мирни поне вашите?
А и друго бях чела, че след удар по главата, детето не трябва да се оставя да заспива поне един час, но това нито знам къде съм го чела, нито мога да кажа дали наистина така трябва да е. По-скоро ако някой има повече информация по въпроса да каже дали има нещо такова и каква е причината. А иначе ако се чудиш дали си добра или лоша майка, сигурно цял живот ще си ги задаваме тези въпроси и отговор едва ли ще получим 

Сега съм на етап търсене отново! 
Много й отива прическата. 

Пръскаш и след пет минути с една гъба и течаща вода отмиваш всичко до блясък. 
Аз от 3 дни не мога да се наканя да си извадя изсушените дрехи от сушилнята. То бива мързел, ама няма такова чудо!
. Вече не се оплаквам, а споделям... Нямаме мораксела, и познайте защо... ами защото е била изядена от омразните Streptococcus pneumonaie
Вече незнам какво да правя, безсилна съм
това дете жиевее във възможно най-чистата и стерилна среда, контактите почти му са ограничени...къде ги прехваща тея бактерии, незнам вече. Утре сме при Пед-ката и ще видим какво ще правим - и за да е пълна програмата - освен в гърлото си ги имаме и в носа.

Мери
Май всички сме част от един и същи филм, важното краят му да е щастлив.
Падна ми камък от сърцето и смятам следващите 6 месеца да не виждам гинеколог

. Виж това: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=155701. Доста добро нещо беше, но не знам как може да си го набави човек сега и откъде 
Препоръчани теми