При Дюкан ясно е това - ядат се мляко, риба, мръвка и яйца - 174

• 27 578
  • 541
  •   1
Отговори
# 165
Охх успях, изчетох ви  #Crazy #Crazy #Crazy
Втория ми ден ПЗ премина успешно....само че и аз май съм по-гладна от нормалното... и хапвам повечко количества.....така май няма да стане, а ? Иначе бягах на кростренажор и ходих доста днес....но нямам онова чувство от 2-я и 3-я дена  на ....празнота някакси. Май не свалям   Twisted Evil
Отидох в аптеката и нахакано заявих, че искам парафиново олио,само че те не бяха чували за такова олио  Mr. Green в крайна сметка се споразумяхме за течен парафин - това може ли да се приема изобщо, или съм се уредила с нещо странно?  newsm78
Режимни храни можеш да ядеш колкото искаш.СВАЛЯШ!!!
Парафиново олио и течен парафин е едно също  Hug Hug Hug
Продължавай смело напред!

# 166
Да ви попитам още нещо. Сутрин ям едно кисело мляко Верея 0.1% с 200 гр. обезмаслена извара и това ми е най-хубавия момент от деня защото много обичам млечни продукти. Към млякото добавям и три лъжици овесени трици както е прието. От онзи ден започнах да добавям и три лъжици смляно ленено семе т.е. стават общо 6 лъжици. Как мислите - това много ли е като за ударен период пък и за по-нататък... Добре ли е 3 лъжици овесени трици + 3 лъжици ленено семе до обяд обаче....

Моника ще си увредиш сериозно организма ако започнеш тази или подобна диета на твоите 17 г. За теб ще има само негативи от подобна диета. Самия Дюкан го казва неведнъж

# 167
Борка ако ще ядеш ленено семе,то трябва да е част от количеството на риците...Тоест 2 с.л. трици,1 с.л. ленено семе...

Ти прехвърляш позволената доза ..

# 168
  • София :(
  Добра ви вечер  Hug
 През страница - две четох, но на доста места си мернах името, та благодаря ви, на всички, за подкрепата. Няма да се дам ни на килцата, ни на цигарите, ни на нервите си. Пък ако съвсем не устискам, ще си намеря любовник - със сигурност ще ми минат всички други мераци  Joy Joy Joy, а се оказва, че желаещи не липсват  newsm78
 Честито на всички с месечинки, минуси и други поводи всякакви   bouquet Hug
 Отивам да се боря в кухнята с едно рагу от сьомга, да видим какво ще измайсторя, че ми дойде до гуша от това ядене, няма ли начин да минем на фотосинтеза  ooooh! newsm78

# 169
Ще копирам това което писах в лично съобщение на едно момиче

Ами аз не искам да правя целият режим исках само първия тоест ударния , немога да разбера обаче какво му е лошто в такъв случай да хапвам месо  и то в продължение на 5 дни най-много..Мене цикълът си ми беше объркан и в следствие на това не ми идваше 4 години..прекарани в лекарства и болници след което започнах 90 дневната диета свалих 17 кг, когато паднах под 60 ми доиде вече 4ти месец ми идва редовно, но диетата не ми действа затова реших да пробвам ударния режим ;/

И да добавя към това че всеки ден бягам но ми е трудно защото гена ми е такъв че имам големи гърди и изпитвам болки, трябва да ги държа което създава неудобство Confused

# 170
moninka за да има човек успех с Дюкан,трябва да се приложи целият режим,защото така има голям шанс да не си възвърнеш свалените килограми.Има период на задържане на постигнатото....
Иначе сваляш и после имаш един хубав йо-йо ефект,та и отгоре даже....

НО Както казах по-рано,а и Борката също ти каза.ТОЗИ РЕЖИМ НЕ Е ЗА ТЕБЕ!Ще лишиш организма си от важни елементи важни в момента за израстването ти.

# 171
Добре Благодаря ви много!

# 172
Аз пак имам въпроси  Mr. Green
Иначе страшно много благодаря за бързото отзоваване TheNMaster   bouquet
Обаче не уточних количеството, да не стане някоя беля  Joy та колко от този парафин е допустимо да употребя сега вечерта?
И в другата тема с рецептите страшно често се появяват киселите краставички - те къде се вписват изобщо - в П дните, ПЗ или 3та фаза?
и за какаото се чудя - дали ако веднъж в седмицата ако си направя нещо с 2-3 сл какао ще е много лошо за режима  Blush

# 173
Какао не може ...
Парафина 1 с.л.....Може да си овкусяваш салатките примерно.Само да знаеш,че не търпи топлинна обработка.
Киселите краставички в П дните са само като подправка...т.е 1 мъничка нарязана ситно към сос примерно...

Hug Hug Hug Hug Hug

П.П. Всяко нещо,което не е режимно,всяко нарушение,което направиш е като игла в балон(както казва Дюкан)...Разваля вече започнатото от организма и така забавяш процеса на отслабване....

# 174
  • Там някъде нейде !!!
Охоооо цели 12 страници. Немога да ви смогна бе момичета да ви изчета.
Милес нищо не бърка да си родя и 4, ама таткото вече неще. Той иска мъжко аз искам близнаци и понеже не можем да достигнем до консенсус, няма да раждам повече.  Whistling В тоя ред на мисли махам М-то отпред.

# 175
Много много благодаря  smile3525
Отказвам се от сладкиша с какаото, ще направя крема с нес кафе тия дни че умирам за сладко  Crazy
Чакам си мъжката компания за вечеря и ще хапна пиле със зеленчуци и къри   chef и ще сложа така отгоре-отгоре парафина  Party
Може и до кола лайт да прибегна, че така обичам сладко  #Crazy ама ще си помисля, че от газираното много се подува стомаха  ooooh!

# 176
Здравейте и от мен!Искам да питам дали може да се съкрати третата фаза?Трябва да я карам до края на май,но аз вече съм свалила доста и може ли да мина на 4 фаза.От 13март съм на диетата от64кг.сега съм 55.Някой ако знае да каже. Two Hearts

# 177
  • близо под тепетата
Здравейте и от мен!Искам да питам дали може да се съкрати третата фаза?Трябва да я карам до края на май,но аз вече съм свалила доста и може ли да мина на 4 фаза.От 13март съм на диетата от64кг.сега съм 55.Някой ако знае да каже. Two Hearts

Как успя???  ooooh! Crossing Arms Thinking Аз започнах на 09.03. Само последната седмица съгреших мъничко, иначе до тук бях много примерна. И само -5... аз също започнах от 64/65 а сега едва-едва 60-59кг. Във втора фаза как ти бяха дните? аз карах 2/5,после 3/4...сега съм в трета и след Великден ще я почна от ударния(дай Боже -5 пак Laughing ) за да знам как да продължа... newsm78 Laughing на мен също ми трябват точно 55(и на 53 съм съгласна Laughing ) макар че калкулатора на Дюкан да ми дава 60кг,аз искам още -  Laughing

# 178
Нямам какво толкова да споделя - задържам тези дни, даже имам малък плюс.

Но, понеже много се смях как Борис мирише шоколад, да кажа, че аз периодично душа печени картофи  Joy  и ми се стича отчаяна лига.

# 179
  • близо под тепетата
Аз днес се размазах от писане Simple Smile много съм активна нещо  Laughing  само да споделя, че както си се рових из нета(средства за справяне с изкушенията Simple Smile ) попаднах на интересно проучване...Няма да го цитирам, но с 2 думи: като ти се прияде нещо сладко, подуши или ванилия,или канела и ще ти стане по-добре. Мисля да го пробвам Simple Smile само дано няма обратен ефект, че аз каквото съм лакома  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт