При Дюкан ясно е това - ядат се мляко, риба, мръвка и яйца - 174

• 27 578
  • 541
  •   1
Отговори
# 225

А за скарата, и аз съм против - запека е сигурен така!

Това не е точно така и според мен си е до организъм
Със смелост мога да твърдя че от начало на режима - преобладаващата ми храна е скара а когато може салата (за салатата съм на мнение че колкото по малко са готвените зеленчуци толкова по полезни са) и за момента при мен преобладаващо е обратното състояние т.е. - г-н Рядков постоянно ми е на гости. И други момичета (макар и не много) са писали че и при тях е така - нямат запек. Така че според мен е много индивидуално. Човек трябва да се следи  Naughty кои храни как му действат.

Поздрави

# 226
  • София
Здравейте и от мен!  Hug
Правих си пълна кръвна картина след 6 месеца с режима. Всичките ми стойности са в норма. Само малко ми е завишен един чернодробен ензим, но той ми е от проблемите със зъбите, че пиех Аулин и антибиотик. Та, това не е проблем.
100% режимна, но съм заковала на 70кг от 1 месец вече и не мърда тоя пусти кантар. А много ми се искаше да мина в 3-та фаза вече. Остават ми още 4 кг според калкулатора, но като се замисля аз 60 и нещо кила не съм била от 8 клас.  ooooh!

# 227
 wavey Здравейте! Аз от вчера започнах пак режима, че искам да махна още 3 кг. и днес съм с един кг по-малко. Много се радвам. Остават ми още 2 кг.
Поздрави на всички!

# 228
  • Пловдив
     Здравейте всички. Днес се престраших да попитам Вещи: Защо не коригираш вече табличката? Ако не е необходимо поне я махни,че ми става лошо като се видя,че съм 97кг. Знаеш ли,колко пилци изядох за да стана 90кг!
      Лек и приятен ден с големи минуси!

Коригирам табличката. Но колкото и невероятно да звучи и аз съм човек. Ако не мога да я коригирам на момента след това става трудно при такова огромно количество спам, което се изсипва непрекъснато. Ще се съгласите предполагам, че е трудно след няколко часа да се открие кой какво е писал и поради тази причина съм помолила, който иска да го коригирам да ми пише по едно ЛС. Въпрос на 2-3 минути е за вас, а на часове понякога за мен.
Извинявам се, ако не ви покривам изискванията вече за корпус за бързо реагиране.

# 229
 Laughing Laughing Laughing облачето хей ,голям майтап си!Честно развесели ме,а ми беше толкова криво.Хихихи,мерси. Laughing

Смехорана,аз искам засега 70 да стигна ,пък заковах на тия пусти 71-72 аман вече.Ама поне едно успокоение имам ,че изглеждам добре,както никога досега.Пък килограмите трябва да им свикна да не им обръщам много ,много внимание.Но така ми се иска да мина в трета вече. newsm78

Офф,що не ме хване и мене един Г-н Рядков. Thinking ooooh!

Вещи,не се коси .Всичко правиш както трябва!Прегръдки ,мила,за старанието ти. Hug

# 230
tonnny_bg, аз още от септември съм на режима. Свалих 12 кг, а преди режима бях свалила още 5.
Ама през трета фаза качих 3 и заради това сега се трудя над тези 3 кг.  Hug
 Whistling

# 231
  • Пловдив
Здравейте, момичета и момчета  Simple Smile прегръдки на всички  Hug без изключения  Wink
Да ви питам, в дните на протеини как приемате течния парафин? Аз досега 2 пъти съм си слагала върху салатата, но ако съм на протеини не знам какво да го правя  newsm78 Чист ли се пие или се слага в нещо? И дали има значение по кое време се приема - сутрин или вечер, преди или след храна?
Че май ще имам нужда от него тия дни  Sick  Joy

# 232
    Здравейте , банда !

Аз вчера хапнах първата си филика хляб , направо се чувствах като престъпник  Blush и имам чуството , че от страх да не кача мога цял живот да съм си на ПЗ и плод ! А за най-голямо мое учудване към гала наситена на шоколад или друго сладко изобщо не ме влече .... мъжа си хапва срещу мен и ми вика хайде опитай си 1 гризка само , а аз е защо да ям като не ми се иска  ooooh! направо не мога да повярвам на това което излиза от устата ми! Това е за мен иначе вчера ми се беше отворил и петия стомах и бях все с нещо в устата и ядох до 10 вечерта , за щастие само режимно .....последствия сутринта нямаше , напротив пак бях гладна и като се качих на кантара 60 закова 3 пъти..... леле искам да ви кажа че във втора не се теглих толкова често !  Интересното е и че първия ден без цигари ми се отразява добре и не ми липсват много ....  ooooh! дано е така и занапред !

lamarinka , кадето искаш го слагай парафина , само не го обработвай термично , защото става кацерогенен ! Това е много важно , хрумва ми че може млечно сосче да си правиш и така върху печено месце примерно!
   Много гушки на ВСИЧКИ без изключение   Hug и много се радвам че Котето и Малчелка са отново наоколо  Hug ! Хубав ден и пълен с усмивки!

Последна редакция: вт, 14 апр 2009, 10:07 от mmmshushy80

# 233
  • ЛОВЕЧ
Здравейте мили Дюкянки,моля да ме приемете във Вашите редици.С вас съм от 06.04.2009 год.и напарвих 5 П дни и сега съм на 5ПЗ.През ударния етап свалих само 2 кг.и нито грам повече,но не губя кураж.Пожелавам успех на всички и лек и отслабващ ден Simple Smile

# 234
  • София
Здравейте! При мен няма промяна откакто съм в трета след свалянето на едното килце не мърдам ни нагоре ни надолу! Laughing
Мименсита, няма да се разболяваш, кой ще ни сервира кафето сутрин?!  bouquet
Стел и ти да се оправяш бързо, знам колко е гадно като се обаждат бъбреците!  bouquet  Hug  Hug

Къде се загубиха Ренка, Туни, Нелсън, Целувката и многоо други дюканстващи? newsm78

Хайде хубав ден!   bouquet

# 235
   tsitalia , добре дошла и успех ! Дай повече инфо за себе си , какво ти показва калкулатора , колко искаш да свалиш , колко си висока и мятай една линийка и се включвай по - редовно!

Нарцискаа ... нещо ми се губиш напоследък  newsm78

# 236
Добър ден и от мен  Grinning?!
Момичета /та/, искам да споделя с вас какво ми се случи преди малко в аптеката когато си купувах течен парафин, че от днес включвам зеленчуците, а салатка без малко мазничко не е салатка  Embarassed! Значи, казвам аз какво искам на аптекарката, тя ме поглежда и казва "........... и ти ли на Дюкан................", аз и се усмихвам, а зад мен се чува женски глас "..............ти момиче, знаеш ли какво си причиняваш с тази диета.............." и ми разказа как тя лично е спазвала режима, съответно е свалила 15 кг и в един момент са започнали страхотни проблеми с бъбреците, как до ден днешен се лекува  и не може да се оправи  Thinking! На въпроса ми дали е пила достатъчно вода, ми отговори, че е приемала няколко литра...............просто не знам какво да си мисля, защото аз от снощи съм с болки в областта на бъбреците  Cry Обясних си го с лошото мокро време, което винаги ми действа така, защото си имам песъчинки от години и си правя кризи от време на време! Какво ще кажете вие, които от повече време спазвате режима, дали има опасност наистина за бъбреците или е индивидуално?

# 237
Здравейте  Hug

Цитат
Заради предстоящите празници и почивни дни третата събота на Април (18.04) няма да има редовна среща в Дивака
Първата събота на Май (02.05) няма да има редовна среща в Дивака

Затова обявявам следващата редовна Софийска среща на 25.04 (Събота) в Дивака на Гладстон от 13ч.

Приятен ден   bouquet

# 238
  • Варна

Вещи  Hug
Аз като един корпус за БАВНО реагиране, първо прочетох всичко, та сега да помогна.

Еманоелита:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=364375

Кри, що ми тегли такъв игнор и не ми отговаряш на предложението  Heart Eyes

# 239
Привет дюканстващи!  Hug
Тази сутрин Кантарев каза 58.400 кг. Ох вече нямам търпение да ги разкарам тези килограми, че последните 2-3 седмици само чувам колко съм отслабнала и съм щяла да се разболея. Няма да се разболея. Преди 2 години по това време с много глад и лишения станах 52 кг. и припадах по улиците. Тогава не се разболях, едва ли сега ще стане. Чувствам се прекрасно!
Относно мирисането. Ами да си призная честно  Blush аз доста честичко си мириша разни нережимни неща, които си похапва милото. Не съм се изкушила нито веднъж, ама като помиришя и сякаш се успокоявам. А също си пазя и 2 подаръка (от много скъпа приятелка) от Св. Валентин - ръчно направен шоколад под формата на сърце (много е красив) и кутия бонбони. Стоят си в шкафа и кротко си чакат да вляза в трета.  Crazy
mihi69, честита ти месечинка!  smile3525

Сега ви пожелавам много хубав и усмихнат ден, напук на гадното време!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт