При Дюкан ясно е това - ядат се мляко, риба, мръвка и яйца - 174

• 27 578
  • 541
  •   1
Отговори
# 180

Цяла сутрин си мислих дали може или не... Найстина ли не може  newsm78  Дали не е ставало дума за шоколадовото какао  Praynig

Hug

Последна редакция: пн, 13 апр 2009, 22:07 от ТиРи

# 181
# 182
  • София
Четох, четох и направо ми се отписа Mr. Green
Какво какао, какви милки, какви маслини и какви пет лева бре????
Я влизайте в релси, това направо на нищо не прилича... Все пак правиме режима на Дюкан!
И моля ви, вземете поне да прочетете първата страница от темата, като не можете да четете "цяла" книга!!!!
magito1986 и vanca72 какви редувания на фази, на протеинови дни newsm78, как сте ги увъртяли и къде сте го чели това ... нямам идея какво правите, но не е Дюкан, и може да си навредите с тези свободни съчинения!
Elence сигурно е вече късно, и сте хапнали ...но не ти препоръчвам да слагаш парафина в готвено ... голяма гняс ще излезе Sick, пък ако домашните ти научат че си сипвала течен парафин в манджата  Mr. Green не знам ... в къщи не биха го понесли...
Мастерче и Мименсита  Hug
Борис, и на теб  Hug много ми харесва, че си толкова начетен и остроумен! По-добре не помирисвай, че да не се надрусаш от миризмата и да ти паднат задръжките...
Еманоелита - на снимката ми излиза некъв овен newsm78

# 183
  • Sofia, BG
запис и от мен

Иначе нищо интересно - голямо покачване преди МЦ+голям апетит+голямо раздразнение = ПМС  Twisted Evil Twisted Evil

Тири тука съм пиУе  Hug Писах ти в края на миналата тема, ама като вървят бързо... Rolling Eyes
EMANOELITA Цъ, пак не става..Някой спец по снимка.бг нека да и хелпне  Praynig
Мастърче немаш спирка, днес си дежурна по тема  Mr. Green
Боре Каква е тая жена, бе сърце няма ли та те гледа как се мъчиш над печката и окото и не трепва  Twisted Evil Twisted Evil Ми подмажи и се малко, нещо парфУмче, гривничка, романтика, ала-бала..и ще хапваш Дюканска манджа на воля. Е, бая соленко ще ти излезе режима, но такъв е живота  Joy

# 184
Здравейте на всички! bye Честито на всички празнуващи! newsm51 Чета ви постоянно, но пиша рядко. Искам да ви споделя наблюденията си върху разликата в см, днес бях с костюм, купен през октомври 2008 - ужас!, все едно не е моя, особено полата. Милото ме спука от майтап, а аз - доволнааа newsm44 Така че, на всички отчаяли се - мерете си обиколките или си харесайте една тясна дреха и ще видите истинския резултат от режима на Дюкан. Да ви кажа честно - не ме вълнуват особено кг, а какво виждам в огледалото! Желая успех на всички, лека и отслабваща нощ!
Боре, Ламаринка, Мис Марпъл  Hug Hug Hug Hug
Вещи   bouquet Hug

# 185
ХОРА,Моля Ви имайте милост  22:53 е.А аз се хиля  и не мога да се смиря. JoyПредупредена съм от милото за психиатъра.
Ако знае  жена ти Боре кви ги вършеш из форумчето bash
Vanca не може да съкратиш 3-та фаза,там задържаш свалените килограми,ако сваляш и в 3-та,удължаваш я.

# 186
Четох, четох и направо ми се отписа Mr. Green
Какво какао, какви милки, какви маслини и какви пет лева бре????
Я влизайте в релси, това направо на нищо не прилича... Все пак правиме режима на Дюкан!
И моля ви, вземете поне да прочетете първата страница от темата, като не можете да четете "цяла" книга!!!!
magito1986 и vanca72 какви редувания на фази, на протеинови дни newsm78, как сте ги увъртяли и къде сте го чели това ... нямам идея какво правите, но не е Дюкан, и може да си навредите с тези свободни съчинения!
Elence сигурно е вече късно, и сте хапнали ...но не ти препоръчвам да слагаш парафина в готвено ... голяма гняс ще излезе Sick, пък ако домашните ти научат че си сипвала течен парафин в манджата  Mr. Green не знам ... в къщи не биха го понесли...
Мастерче и Мименсита  Hug
Борис, и на теб  Hug много ми харесва, че си толкова начетен и остроумен! По-добре не помирисвай, че да не се надрусаш от миризмата и да ти паднат задръжките...
Еманоелита - на снимката ми излиза некъв овен newsm78
Joy Joy Joy ами аз си изядох манджичката, след което се усетих че съм забравила парафина  Mr. Green и го сложих целия, ама целия на една печена пиперка ... и стана гняс и то каква  Laughing ама го изядох....ако утре няма ефект много ще се Идосам  #Cussing out
а за мойте домашни не се тревожи - то е приятелят ми, а той отдавна се е отказал да коментира нещата, които понякога решавам да поема за добрия си външен вид , а той си яде отделно - снощи му сготвих едни работии  Outta Joint Mr. Green иначе тая седмица като се прибера вкъщи ще се крия сигурно, че майка ми ще ме изгледа лошо, а баща ми ще ме скъса от подигравки  smile3532
ПП няма ли и мен някой да ме прегърне  Rolling Eyes
Аз ви прегръщам  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 187
Lucie Аз да си кажа... Нес кафе-то ,което го има в толкова много рецепти е с много повече захар- тези които са с някакъв добавен вкус от какао-то ...  Peace

Говоря за горчивото,много ситно прахобразно какао... Ама като не може... не може ... Peace

ванесса йо  Heart Eyes видях...видях ,че си ми писала...  Hug То това МЦ-то не е човешка работа ви казвам  Joy Joy

Последна редакция: вт, 14 апр 2009, 00:29 от ТиРи

# 188
Момичета, благодаря за подкрепата и съветите на всички!  Hug  Hug  Hug                                        
Искам обаче да попитам нещо. Дъщеря ми тази вечер каза че я болят всички кости, глава и се чувства отпаднала. Чудя се дали е от диетата.  newsm78 Някоя от вас имала  ли е такива проблеми и ако ДА, какво правихте за да отшуми болката? Притеснена съм, защото тя е много нахъсана да смъкне тези килца, а сега това да не я откаже. Ударната фаза мина много добре, а днес на първия ден от втора се почувства зле. На нея никога не й се е налагало да пази диети, защото допреди 1 година беше 56 кг. Дали това че е за първи път не кара организма й да се бунтува? Определено се страхувам да не се разболее нещо! Sad
Пожелавам  на всички лека  и отслабваща вечер!  Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 14 апр 2009, 00:05 от Сисита

# 189
E, и аз най-после да се похваля - 1кг си замина - доживях  newsm44 Реших да пробвам нещо, в което се съмнявах и май бях права - от известно време насам всяка вечер си правех кексче с трици, а отделно и сутрин си ги ядях с млекце и ... ТЦЪ - ни кг, ни дявол не мърдам... Та реших, че съм се попрестарала с дозата трици и спрях тези си своеволия. Усилията ми бяха възнаградени - само след 3-4 дни Кантарев се размърда и от вчера ми показва 54!!! Ура! smile3508
Та, момичета и момчета - уверих се на собствен гръб, че всяко нещо трябва да е с мярка  Naughty
А колкото до пангасиуса - и аз си взех замразен и си го панирах с яйце и трици - страхотна вечеря си беше - не можах да се спра, докато не свърши...  Embarassed
Айде лека и отслабваща на всички!!!

# 190
Това успях да отворя от снимките на EMANOELITA http://www.snimka.bg/album.php?album_id=42809&pid=792345 обаче излизат едни мацки, дето въобще не са за Дюкан  newsm78
Борис, аз ям пангасиус и понеже като го размразя трябва да му изливам водата, а ще стане сух, не го размразявам предварително. Направо замразен го нареждам в тава, посипвам с подправки (каквито имам) и на фурна - той си се размразява и пече. Веднъж го позабравих (както често правя) и се беше позапържил в собствената си мазнина. Чакай да използвам да те  Hug Въобще препоръчвам ти фурната, чисто и лесно и само се готви  Wink
Канела и ванилия най-спокойно си хапвайте, не само да ги миришете  Peace
Elence, magito1986, Снежка, Umbra, ТиРи, Valery2002, emili7497, dodojoro и другите непрегърнати   Hug
lilov и за теб  Hug много си полезна тук

ПП. Сисита, симптомите, които описваш са напълно нормално състояние за началото на режима (но не задължително), отшумява с времето. Не съм го усещала, но не съм имала и протеиноеи дни, затова нека дъщеря ти има търпение, а междувременно съм сигурна, че други минали по този път ще ти отговорят  Hug

Последна редакция: пн, 13 апр 2009, 23:27 от Gardenia

# 191
  • Там някъде нейде !!!
Момичета благодаря за подкрепата и съветите на всички!  Hug  Hug  Hug                                        
Искам обаче да попитам нещо.Дъщеря ми тази вечер каза че я болят всички кости,глава и се чувства отпаднала.Чудя се дали е от диетата.Някоя от вас имала  ли е такива проблеми и ако ДА, какво правихте за да отшуми болката? Притеснена съм защото тя е много нахъсана да смъкне тези килца, а сега това да не я откаже.Ударната фаза мина много добре, а днес на първия ден от втора се почувства зле. На нея никога не и се е налагало да пази диети,защото до преди 1 година беше 56 колиграма.Дали, това че е за първи път,  не кара организма и да се бонтува? Определено се страхувам да не се разболее нещо! Sad
Пожелавам  на всички лека  и отслабваща вечер!  Hug Hug Hug Hug Hug
Аз не съм имала такива проблеми въпреки, че имам проблеми със ставите и костите. Може и да е настинала, по скоро главата може да я боли от режима.

# 192
По въпроса на Сисита - аз също имах такива усещания, болеше ме главата и всички стави! Толкова ме боляха ставите, че чак се уплаших. Обаче постепенно всичко мина. За съжаление не помня колко дни ме боляха - може би седмица след ударната фаза, а може и по-малко. Наложи се даже да пия обезболяващи.

Прегръдки на всички и лека нощ!

# 193
Добро утро на всички вас  Hug

Днес ми е първи ден на ПЗ и ... това е  Blush

Първите от вас да грабват готовите... а останалите да натискат копчетата и през това време да споделят много минусови новини  Hug

# 194
  • София :(
  Добро утро  Hug
 Ама ние, вампирите, сме се размножили бе  Laughing ТиРи, благодаря за кафето, тази сутрин баш така, на конвейер, ми трябва, че се опитвам да се разболявам и не мога да си отворя очите  ooooh!
  Хайде от мен чай и по някое яйце за закуска

Красив и спокоен ден ви пожелавам Hug

Общи условия

Активация на акаунт