Новата частна клиника във Ветрен (Бургас)

• 134 864
  • 2 409
  •   1
Отговори
# 60
  • Burgas
Мен ми се видя друга датата, но както и да е. Дано не е август.

# 61
Мен ми се видя друга датата, но както и да е. Дано не е август.

дано  Shocked

# 62
  • Бургас
А от към педиатри как ще е положението? Чува ли се нещо по този въпрос?

# 63
  • на дъното
Мария♥ и на мен ще ми е интересно да разбера да ли ще идват детски специалисти от София понеже тука да нямаш вяра на никого.Случайно да знае някой нещо  newsm78?

# 64
  • В мечтите
А от към педиатри как ще е положението? Чува ли се нещо по този въпрос?
Аз чух от моя позната лекарка за Хрусанова Сгурова..и още една но я забравих Whistling

# 65
  • Burgas
По  отношение за детските педиатри/неонатолози/ от друг град било то и София, не е от кои знае какво значение. Имаме достатъчно добри специалисти педиатри, че чак от София да идват.Например д-р Ралева, д-р Радева, д-р Томова, д-р Димитрова, д-р Благинова, д-р Праматарова и много други. Един от тези д-ри да е завеждащ това ще е супер.

Проблема в Бургас не са педиатрите а ГИНЕКОЛОЗИТЕ.
Но в тази болница доколкото се чува ще има завеждащ на АГ които е голям специалист в областта си, незнам кои е.
Дори и същите лекари от Бургас да работят там нали се сещате, че като отидете да раждате те няма да спят и акушерката да ви подминава като бърз влак и всеки да ви гледа в ръцете още от вратата, а ще ви се обърне нужното внимание, не само докато раждаме но и после.
По добре да давам пари така открито на касата, отколкото под масата.

# 66
  • Бургас
Но в тази болница доколкото се чува ще има завеждащ на АГ които е голям специалист в областта си, незнам кои е.
проф. Горчев  Peace

http://www.mu-pleven.bg/index.php?option=com_content&view=ca … mid=7&lang=bg

# 67
Имаше едно момиче,което работи към "Св.София",къде изчезна ,няма ли да се включи с малко инфо? Peace

# 68
  • Burgas
Ръката на Да Винчи в Плевен така го наричат в нета Hug

# 69
  • Burgas, Bulgaria
да беее да най-добрите педиатри си имаме даааааааа.Да лекуват гърла и настинки.
я да си кажат мнението тия като мен дето НИ ОБЪРКАХА ДЕЦАТА
от 18 и 30 до 22и45 сме 4акали в шокова зала да решът къде да ни приемат дали в реанимация или в детско а може би в инфекциозно щото Ник беше със съмнение за отравяне с гъби и понеже има сърде4на аномалия тия СПЕЦОВЕ се бяха шашнали.Направиха му снимка на която излезе БРОНХОПНЕВМОНИЯ а под4ертавам ние отидохме с повръщане тоест такова 4удо НЯМАШЕ.
тези лекари незнаеха какво озна4ава написаното от лекарите в София
аз съм им благодарна НО просто няма достатъ4но специалисти ТУКА
яд ме е 4е не снимах с телефона накакво подложиха детето в шокова преди да ни приемат горе щото в крайна сметка ни взеха в детското тия от реанимация бяха НАЙ-ВНИМАТЕЛНИТЕ лекари но според тях детето не беше отровено.

# 70
  • Бургас
Не знам до колко са ни добри педиатрите, но етърва ми всеки месец ходи на консултации до София, защото племенника ми е с АБКМ и никой тук в Бургас не успя да даде някаква диагноза.А беше обиколила доста лекари, включително и някои от изброените.
Аз специално съм доволна от няколко педиатри тук, но слава богу сина ми не е боледувал сериозно до сега, дано и за напред  Praynig.Та за това питам, нищо лично към лекарите ни. Peace

# 71
  • Burgas, Bulgaria
ако трябва да бъда 4естна от 3-та градска ми казаха за д-рРалева и д-р Динева -към тях да се обръщам

# 72
  • В мечтите
По  отношение за детските педиатри/неонатолози/ от друг град било то и София, не е от кои знае какво значение. Имаме достатъчно добри специалисти педиатри, че чак от София да идват.Например д-р Ралева, д-р Радева, д-р Томова, д-р Димитрова, д-р Благинова, д-р Праматарова и много други. Един от тези д-ри да е завеждащ това ще е супер.

Не знам дали ще е много супер.... минавали сме през повечето от тях... и ако почна да разказвам няма да има край  Sick.

# 73
  • Burgas
Моето дете също е със сърдечна аномалия, но не можем да искаме всичко което го нямаме в Бургас от нова часна клиника която ще отваря сега.
И моето дете е оперирано в 3-та градска София. Всеки е минал през своите перипети. Но не може да очакваме чудеса за един ден.Цяла България ходи до София за почти всичко каквото се сетим като болест, това не е само в БУргас.

# 74
ако трябва да бъда 4естна от 3-та градска ми казаха за д-рРалева и д-р Динева -към тях да се обръщам

Аз само на Др. Ралева се доверявам и на никой друг. А за новата клиника-наистина е много хубава и има всякакви удобства, ама като гледам кои гинеколози ще работят там Whistling не бих стъпила там.

Общи условия

Активация на акаунт