Жени, какво мислите за мъжете водолеи?

• 33 903
  • 293
  •   1
Отговори
# 135
За мен това е перфектният мъж. Дава ми усещане за свобода и едновременно преданост. Но и двамата сме въздушни зодии, така че свободолюбивостта ни е обща черта и много държим на нея. Може би разбираме другия по-добре след като и ние самите така подхождаме към живота. Имала съм многогодишни отношения с телец (8 години) и не беше гладко. Според него де  - каза типичната Везна Embarassed.

Точно пуснах в темата за Везните линче към едни уникални описания на хората по зодии - ето и за водолей. И похвалите, и критиките си ги бива. На място са.

# 136
И аз съм с Водолей, и на фона на всички хубави качества, които му ги признавам.....може да бъде голямо коп**е!
Първо, това с двойните стандарти направо ме подлудява - значи хем ще ме ревнува, хем той във всичките си предишни връзки е изневерявал по няколко пъти... Ако ми го свие тоя номер, направо няма да може да си намери място... а аз съм Овен, така, че тежко му горко на бедния фантазьор-водолей.  Ако държи на верността, тогава защо не смята за естествено и да я дава?... той винаги е над закона..
Също така, такъв егоизъм лъха от него, въобще не може да очаква човек от мъж Водолей да се замисли за желанията, чувствата или нуждите на човека да него - не му е присъщо това. Имам чувството, че дори и да се опита, пак няма да успее да развие подобна загриженост за другите..
Интересен е иначе, супер чувство за хумор, много е забавно времето с него, но не може да се разчита много на такъв човек.
Не съм сигурна, че е добър вариант за дългосрочна връзка (това на базата на моя опит де).
Засега, за 3 години, се държи все така живо и заинтересовано и пълноценно с мен, но знам ли кога ще реши, че му се е доеб*ло нещо ново.....

# 137
Просто ти като огнена зодия си прилепчива вместо свободолюбива....

# 138
Напротив - аз съм много независима и в това отношение добре си пасваме, защото и аз и той ценим свободата си и личното си пространство, и никой не се опитва да обсебва другия. В това отношение нямаме проблеми.
Просто той дотолкова се смята за независим и самостоятелен, че не моменти забравя, че има човек, с който живее и с когото трябва да съобразява поне малко.....  просто малко загриженост им липсва според мен

# 139
Ако бъде даден повод да прояви загриженост - ще го направи. Ако не ще си остане с егоизма. И аз съм така - докато не ми бъде дадено доказателство, че даденият човек струва нещо аз го смятам за един от многото и съответно егоизмът ми заема първо място в тези случаи. И не говоря само за жените, а по принцип за приятелите и познатите.

# 140
Кошмарна зодия.Мъжа ми е роден на 2.02, но е писан на 3.02.Все тая, водолей е.
Прекалено мълчалив и криещ всичко в себе си.Няма никаква емоция.Трябва да съм медиум, че да рабера какво му е.Иначе е страшно добър, не ме ревнува, домошар.Гледа първо на мен и детето да ни е добре, а за него ако остане.
Имах едно гадже на времето-също водолей.Беше същия.

# 141
Да твърдиш, че мъжът водолей няма емоция, е равносилно на това да не си подходила правилно към него и изобщо да нямаш душевност тип кореспондираща с неговата. Всяка форма на насилственост го затваря. Подходът от сърцето и само с любов го прави грижовен, мек, отдаден. Всякакви подозрения, контрол, следене, нареждане е огромен враг на партньорството с водолея. Когато разтвориш пластовете на водолея и самосъхранението му не го кара да се защитава от поведението ти, той става най-бурния обливащ те с демонстрация на чувства мъж. Многогодишен опит с мъжа ми, баща ми, мъжете на 4 приятелки. Трябва да се внимава с грешките обаче, защото лесно се пали и в такива случаи е необходимо жената да е хладнокръвна и да му покаже открита душа и липса на всякаква подозрителност.

# 142
Аз не съм много компетентна по темата с астрологията, но познавам много мъже водолеи и мога да кажа, че са тип мъж, в когото бих се влюбила, но не бих се омъжила за него. Просто за тях е характерно да не могат да са само с  една жена. Прекалено са харизматични и по-често красавци, държат на външния си вид, но..са влюбчиви и склонни към изневери.

Има нещо вярно, в това изказване.
Аз така не се ожених за един, точно такъв водолей. Rolling Eyes

# 143
Аз не съм много компетентна по темата с астрологията, но познавам много мъже водолеи и мога да кажа, че са тип мъж, в когото бих се влюбила, но не бих се омъжила за него. Просто за тях е характерно да не могат да са само с  една жена. Прекалено са харизматични и по-често красавци, държат на външния си вид, но..са влюбчиви и склонни към изневери.

Има нещо вярно, в това изказване.
Аз така не се ожених за един, точно такъв водолей. Rolling Eyes
Не мога да се съглася момичета с вас ,но аз изказвам моето мнение ! Hug
Вече 11 г. съвместен живот  с Водолей и мога да кажа само Whistling,че  всичко зависи от вас (без да се обиждате).Никога не го оставям да забрави за какво точно е избрал мен за спътница в живота. Crazy Ако не скучаят с нас и си получават това от което имат нужда ,защо да отива при друга,нали така?И така: въображение(да не скучае) ,женска хитрост( за прелъстяване и др.) и да си познавам добре половинката ( за да знам как да подходя) е моята рецепта. Blush Crazy
А,да! Трябва им и тяхната свобода (поне го оставих да си мисли,че я има) Mr. Green

# 144
 Laughing Аааа не знам,всеки си има приоритети, на мен ми идваше малко в повече да съм 3-та поред  съпруга, после друга стана трета, но вече и тя е бивша.
Дали проблемът е в мен?Съмнявам се.

# 145
Аз самата съм ВОдолей, но за мъжете от тази зодия мога да кажа само в едно изречение -  нежни, любвеобвилни и безотговорни. Crossing Arms

# 146
От 10-те страници на тая тема и от един скорошен разговор с жена мога само да обобщя, че женската логика е като Чебурашка - странно животно, което никой не може да определи какво е. Повечето жени хем казват, че ни харесват, хем после се оказва, че не ни искат.  Rolling Eyes  newsm78 

# 147
  • В голямото море...Живот
От 10-те страници на тая тема и от един скорошен разговор с жена мога само да обобщя, че женската логика е като Чебурашка - странно животно, което никой не може да определи какво е. Повечето жени хем казват, че ни харесват, хем после се оказва, че не ни искат.  Rolling Eyes  newsm78 

Невероятни сте,най-добрите!!!
Но да не сте ни в къщата!
Мисля,че всичките ви супер качества не ви позволяват да слезете на нивото на *простолюдието* и това в един момент се превръща в самота.

# 148
Споерд мен зодията е само 50% (ако не и по-малко). От водолей до водолей има огромна разлика.Както е писано и по-назад много важен е и подхода.И няма как всички водолеи да са еднакви щом човека срещу тях е различен характер и темперамент.А и тази наука е доста по-дълбока-то едни асцеденти(ако така се пише Embarassed) едни чудесии.....

Но да не сте ни в къщата!

Чак пък да не са ти в къщата  newsm78

# 149
  • В голямото море...Живот
Ели,голямата ми любов беше Водолей.От 7 години живея с Водолей.
Ми моето лично мнение е - да не са ми в къщата.
Възрастта,опита,живота им ако щеш бяха различни.Но дефектите им/или пък отличителните им белези  Wink/ бяха съвсем еднакви.Вари го,печи го - все Водолей!
За уточнение - 2те ми най-добри приятелки са Водолейки  Peace /това съм го писала вече/

Общи условия

Активация на акаунт