Жени, какво мислите за мъжете водолеи?

• 33 901
  • 293
  •   1
Отговори
# 165
  • В голямото море...Живот
Любовта е да даваш, а не да взимаш.

Само дето Водолеите нищо не дават ако не получават в замяна - ако може и повече  Mr. Green

# 166
Любовта е да даваш, а не да взимаш.
Разликата между любов и компромис са две много различни неща. В любовта обикновено (или поне аз) даваме повече, отколкото очакваме, но вие обикновено не забелязвате или се правите, че не забелязвате, което поне при мен води до размисли от типа "абе тя като не забелязва аз за к'во да се напъвам?".

# 167
Което пък аз наричам мързел или егоизъм, което понятие по-малко наранява нежната ти водолейска душа  Laughing

# 168
Това изобщо, ама изобщо не наранява водолейската ми душа  hahaha  , защото са част не само от моя характер, ами и на доста други водолеи. Понякога ни мързи даже да дишаме.  Rolling Eyes  Whistling  ooooh! 

# 169
Pri tozi otgovor kak da ne sam vliubena v edin
Vodoley veche pochti 7 godini kato v parviia mig. Dushata na choveka s pamuk vadite!!

# 170
Еее, този водолей е егати късметлията! За разлика от някои тук присъстващи...  Rolling Eyes 

# 171
  • Карлово
"Вдъхновен", ако мога така да се изразя, от темата за мъжете и зодиите и като я поразлистих останах с впечатление, че май нас жените много не ни обичат, а даже някои май ни и мразят - повечето от вас, ако не и всички, са женени за други зодии. И ми стана интересно какво мислят жените за мъжете водолеи. Знам, че голяма част не вярват на работата със зодиите, но пък трябва да отбележа, че където и каквото съм чел за моята зодия - все едно за мен е писано.  Laughing  Даже и извадката (от такъв текст) в личната ми страница е 100% вярно за мен.  Mr. Green 

Зависи от мъжа.
Но...може да се каже че е много голям романтик, че е чуствителен и много внимателен към жената на която държи.Казвам го от опит.Бившият ми приятел беше зодия водолей и ... беше страхотен въпреки че е вече бивш не мога да излъжа че беше страхотен във всяко едно отношение

# 172
Ех, да си кажа и аз.
Най-голямата ми и странна любов е с Водолей. Казвала към му не веднъж, че е най-интелигентният мъж, който съм срещала. Мога да говоря с него за всичко, а всеки проблем, който споделя, на момента се превръща в незначителен, лесно разрешим. Харесва ми, че не приема нито себе си, нито животът твърде сериозно и ме кара да вярвам, че не е задължително да влизаш в рамки и клишета Heart Eyes
Връзката ни е странна, всъщност май не е точно връзка, имаме дълги периоди, в които не се чуваме или виждаме и след поредната драма, всичко е по-хубаво от преди. Наистина незнам как успява, но той е единственият, задържал интересът ми трайно (аз съм Стрелец и имам проблем с постоянството) Peace

# 173
Зависи от мъжа.
Но...може да се каже че е много голям романтик, че е чуствителен и много внимателен към жената на която държи.
Като е бил толкова страхотен защо си го зарязала?  Laughing 
Ако човек се разрови да чете тази тема ще остане с впечатление, че хем харесвате водолеите, хем не и по-специално не харесвате това отношение, което съм цитирал.

# 174
Зависи от мъжа.
Но...може да се каже че е много голям романтик, че е чуствителен и много внимателен към жената на която държи.
Като е бил толкова страхотен защо си го зарязала?  Laughing 
Ако човек се разрови да чете тази тема ще остане с впечатление, че хем харесвате водолеите, хем не и по-специално не харесвате това отношение, което съм цитирал.

Неееееееееее.
Само дето бързо ви минава.

# 175
Какво ще рече "бързо ви минава"? Да не би да смяташ, че любов траяла още 6 години след раздялата е "бързо минаване"?

# 176
Да не би да смяташ, че любов траяла още 6 години след раздялата е "бързо минаване"?

Това не е любов, а самосъжаление....

# 177
Много се говори,ама за мен такова животно като Водолей няма  ooooh!

# 178
това със злопаметността е много вярно.
Винаги водолеите помнят избирателно.
1 нещо някой накриво да му е направил - после цял живот ще му се опява.
А ако това едно нещо е в следствие на 20 кофти постъпки от негова страна - тези постъпки все едно никога не са съществували, той ги е забравил, не ги споменава, нищо. Може да повдигне тема за този 1 проблем, който него го притеснява, но ако му покажеш неговите 20 кофти постъпки ще се държи все едно нищо не си казал... 
много ме дразни това.
Изискват много неща от другите, а същите тези неща не винаги, дори рядко ги предлагат в замяна.

# 179
Ами да изкажа и аз впечатления за Водолейчо.
Най- много ме дразни това , че е адски потаен,прикрит и въобще не споделя с мен ( все казва ,че не иска да ме натоварва и мен  проблемите си Confused. Също така е много нервен - дори за нещо незначително той много се връзва ooooh!
Но пък си има и добри качества - никога нищо не ми е отказал,винаги ме изслушва търпеливо, много ми помага - пуска прахосмукачка, мие чинии Hug, а това че ме търпи вече почти 4 години е най доброто му и голяяяяяяямо качество. И колкото и да е особен и да ме дразни аз си го обичкам много.

Общи условия

Активация на акаунт