Жени, какво мислите за мъжете водолеи?

• 33 835
  • 293
  •   1
Отговори
# 240
Хайде и аз тук!И двамата сме водолейчета.А и по-голяма част от приятелките и приятелите ми също.Аз съм разсеяна,той-отговорен.И двамата имаме чудесно чувство за хумор.Жалко,че детенце не е в нашата група Laughing.Според мен това е зодията,която е ориентирана  към всички хора.

# 241
Мъжете Водолеи са супер интересни, забавни, винаги има какво да научиш от тях. Аз лично много ги харесвам. Единственото което е при тях е, че са доста избухливи понякога, но иначе са готини.  newsm10 newsm10 newsm10

# 242
"Вдъхновен", ако мога така да се изразя, от темата за мъжете и зодиите и като я поразлистих останах с впечатление, че май нас жените много не ни обичат, а даже някои май ни и мразят - повечето от вас, ако не и всички, са женени за други зодии. И ми стана интересно какво мислят жените за мъжете водолеи. Знам, че голяма част не вярват на работата със зодиите, но пък трябва да отбележа, че където и каквото съм чел за моята зодия - все едно за мен е писано.  Laughing  Даже и извадката (от такъв текст) в личната ми страница е 100% вярно за мен.  Mr. Green 
Любимата ми зодия! Grinning

# 243
Не е писано скоро в тази тема, но може да я пораздвижим малко  Laughing

Според мен мъжете Водолеи са с доста труден характер. Добри приятели са, но за семейство не знам  newsm78. Много са разсеяни, обичат да са свободни, никой нищо да не им забранява, да са си волни птички и да си правят каквото си искат. Тези неща не ми се връзват много с отговорности и семейство, но разбира се, то е и до човек  Thinking

# 244
ами да , права си Shocked

# 245
  • Sofia
Оххх...  ooooh!

# 246
Отблизо ще коментирам двама мъже Водолей. Разбирам се с тях. Добре завръзваме разговор и винаги има какво да си кажем. Изслушват ме, все ми казват, че не си струва да се ядосвам за глупости и ме окуражават. Женкари са, живурка им се. Майтапчии и носят на майтап.

# 247
  • Sofia

http://www.ring12.eu/1042108610761086108310771081.html - статия за зодията Водолей

# 248
Смахнати са. Страхотни приятели, винаги около тях има нещо уникално, колоритно, специално, което ги отличава от тълпата, няма как да не ги забележиш, което лично на мен като качество ми харесва. Към изневяра по мои наблюдения не са склонни, освен ако жената не си мисли, че е във връзка с Водолея, пък той не знае, защото не е предлагал такова нещо, нито счита връзката за такава. Твърде интелектуално ангажирани са и не са особено сексуални, креватното щастие идва рядко, но качествено, един вид. Непредсказуеми. Не се отличават с голяма решителност, но са много инати. Ако ще се прави семейство с тях, трябва да се има предвид, че най-често те ще са ви най-голямото и разхвърляно дете и че са си разсеяни, защото с единия крак са в паралелна реалност.

# 249
  • До морето :)
Не е писано скоро в тази тема, но може да я пораздвижим малко  Laughing

Според мен мъжете Водолеи са с доста труден характер. Добри приятели са, но за семейство не знам  newsm78. Много са разсеяни, обичат да са свободни, никой нищо да не им забранява, да са си волни птички и да си правят каквото си искат. Тези неща не ми се връзват много с отговорности и семейство, но разбира се, то е и до човек  Thinking

Много добре ми се отразява тази свобода която иска. Аз също съм свободолюбива. Не е лепнат за мен, не ми виси на главата, не ме спира, не ми забранява. Идеално ми е.

# 250
# 251
Цял живот все водолей около мен как ги привличам не знам,но единствения такъв,който искам ме игнорира!Толкова месеци флиртове и гонене от негова страна и после хоп..изчезна яко дим.Как да го провокирам,някакви идеи? Twisted Evil

# 252
Ох, и аз излизах с един Водолей. Имам чувството, че са толкова безчувствени... Излъчваше някаква студенина и прикритост. Трябваше му време да се отпусне и да се държи свободно с една жена. Grinning
Знам ли. Често пъти засяга без да се усети. Имаше такъв момент и не му говорех. Вместо да попита какво става, защо така, това-онова - НЕ. И пак аз направих първата крачка и го заговорих.

# 253
  • Варна
Били много харизмати4ни,странни,дори тип гуру за останалите......това от персоналния хороскоп на сина ни Wink оооба4еееее тежко и горко на тая убавица дето си го вземе за мъж - голяяяяямо диване и мега твърдоглав Wink Шантави и интересни хора са,мъжете са много привлекателни,има нещо в тях... Иноваторите и гениите в зодиака смахнатаняци отвсякъде ей,хи4 не е лесен моя Joy Joy Joy Joy Joy Joy ама аз сакън Водолей да е,да не излезе Риби,голям страх брах и си го предизвиках да хвана зодията хахахахахаах 3 дена мерих яко улиците

# 254

Че какво лошо има да е Риби?
Мъжете Риби са по-добри от мъжете Водолеи.

Общи условия

Активация на акаунт