Жени, какво мислите за мъжете водолеи?

• 33 835
  • 293
  •   1
Отговори
# 255

Че какво лошо има да е Риби?
Мъжете Риби са по-добри от мъжете Водолеи.

Отне ми време да разбера какво е написала. newsm78

# 256

Че какво лошо има да е Риби?
Мъжете Риби са по-добри от мъжете Водолеи.

Отне ми време да разбера какво е написала. newsm78

Кой, аз ли какво съм написала?  newsm78

Почудих се какво лошо има за един мъж да е зодия Риби. Според мен са по-добри от Водолеите Simple Smile

# 257
Ох тези водолеи,колкото повече им харесвам зодията,толкова повече пакости правят. Но последният направо ми разказа играта. От януарските е,по-студен е и от козирог,хванал е доста от техните черти.3 месеца докато стане ясно,че ме харесва,през това време яко мъка,все едно не съществувам,такова пренебрежение,че чак сама се усъмних в собственото си съществуване. После мнооооого любов много нещо,много настъпателен беше,пък аз все бягам ли бягам и мен вятър ме вее на бял кон  Stop Mr. Green. И човекът изчезна,жив ли е умрял ли е,никой не знае.И айде пак отначало.....боли ме главата,ама си заслужава,така де човекът си заслужава,ама много трудно се доверява,все мисли,че някой ще го излъже и ще го нарани.Всички са му познати,но приятели малко,1 голяма любов и след нея потоп  ooooh! .Не знам въобще как да стигна до него,много респект вдъхва. А другите водолеи всичките февруарски,като малки деца са-приятели,колеги,винаги намирам общ език с тях,но тозиии......помагайте Praynig

Последна редакция: нд, 13 дек 2015, 02:01 от My_Sweet_Evans

# 258
  • София
My_Sweet_Evans, а защо ти е точно този водолей  newsm78 Кажи му направо какво ти е, хвърли му топката и да се оправя. Hug Никой мъж не заслужава толкова мъки. Водолея дава наистина много свобода, но в един момент е повече от нужното, все едно те няма и не го интересуваш. Не те пита къде ходиш, с кой си, как си, какво си Hug

# 259
Ами не знам,любов го наречи,неизживяна при това.Всеки път си казвам майната му,продължавам напред и после мине се не мине малко време и пак към него ме дърпа.Той не е женкар,не е този тип "водолей",просто е адски студен и недоверчив,отдал се е на работата като луд.Със свободата нямам проблем,макар че той не е от най-свободолюбивите,даже напротив доста ревнив е.Но да му кажа директно какво ми е в главата не ми се струва добре,все пак водолей е, ще избяга от всичко,което се опита да му ограничи свободата Laughing , все си мисля,че има някой по-хитър и изтънчен начин,просто не се досещам какъв  Laughing "женските хитринки" не са ми най-силната черта,аз съм от типа "право куме в очите" пък каквото стане,но в случая се въздържам,че този човек наистина е важен за мен.

# 260
Вече 2 години съм с мъж водолей. Не виждам никакви лоши черти, които да не мога да приема. Февруарски е и наистина е като дете, но мъжете в по-голямата си степен са такива. Може би защото аз съм близнаци не ми пречи свободата, разсеяността, променливостта.
А на жената преди мен, влюбена в януарския водолей, искам да кажа, че не е от месеца. Всички въздушни зодии - близнаци, везни и водолей, ставаме ужасно студени, когато сме неуверени. Това е защитна реакция срещу света. И колкото и да ти се струва нелогично, трябва да го накараш да се чувства обичан - кажи му го, прави неща за него, осмели се да му покажеш любовта си. Няма да избяга, ако те харесва. Въздушните знаци имат невероятен сензор за неискреност. Ти в момента играеш роля, не си съвсем себе си, той усеща това. И понеже не знае какво точно е, се отдръпва.
Успех Simple Smile

# 261
Katjadim именно тази студенина,аз я разбрах като незаинтересованост и за това се отдръпнах,а явно това е било момента,в който да се "боря". Вече мина доста време и сигурно няма смисъл, но ще му пиша,може пък да стане Коледно чудо.

# 262
Допирът ми смъже Водолей е един и същ, темерути, които мълчат и трудно те допускат до себе си. Но направят ли го, показват лица, които не си подозирал, че имат. Синът ми е Водолей, той е оше бебе, но ми е любопитно що за човек ще е .

# 263
Много странни хора. За пореден път се убеждавам.
Преди няколко вечери си направи кофти майтап и го приех лично. Шегите са му тип "черен хумор" и не се случва за сефте да ме засегне и да си претрая, но този път беше наистина грубо.
Същата вечер си забравих нещо в тях и не ми се обади да ми каже, че е у него или че ще ми го донесе, нещо такова. Седи си там, ама дали ми трябва, дали не кой го интересува?
Досега все аз първа му звъня. Няколко месеца не се бяхме търсили и пак аз му звъня да го чуя, ама иначе се бил сещал за мене, мислил си. Заканила съм се сега, че няма да го търся първа. Ако реши да се обади реши.

Освен нещата, които са изброени в темата, допълвам това, че изобщо не е забележителен. Имам чувството, че и косата да си отрежа няма да обърне внимание. Седя до него и съм се разтреперила от студ, никаква реакция; търся запалка да запаля една цигара и вижда, че търся и не ми дава. Айде отказах се да паля. На моменти ми е много трудно да комуникирам с него. #Crazy

# 264
Katjadim именно тази студенина,аз я разбрах като незаинтересованост и за това се отдръпнах,а явно това е било момента,в който да се "боря". Вече мина доста време и сигурно няма смисъл, но ще му пиша,може пък да стане Коледно чудо.
Обади му се и изяснете ситуацията.Ако се познавате от повече време карай направо,ние не разбираме много от намеци,а и това с плахоста също е вярно не предприемаме първата крачка.Напоследък чета доста за мъжете водолеи(аз самият съм такъв) и честно казано има много истина,поне доколкото се отнася до мен.Разбира се има и неща които не са,но няма как всичко написано да важи за всички водолеи.На мен също са ми казвали че съм безчуствен,и нямам емоции,но не е така и хората го разбират като ме опознаят,дори си казват че са ме мислели за голям темерут пък то съвсем не било така.Абе свестни сме,просто малко странни и ни трябва време да преценим човека отсреща.

# 265
Аз Водолеите, които познавам (мъжете) са си дори доста чувствителни. Не знам какво е това всеобщо мнение, че са студени, не показват емоции и т.н.

Моите наблюдения са други. По-скоро жените са ми студени.

Но определено са странни и много особени. Много трудни характери и доста свободолюбиви.

# 266
Ех, много ме е яд,че криво разбрах нещата.Помислих,че щом е студен и отдръпнат,значи няма интерес и самата аз се отдръпнах,защото не исках "да досаждам".
И все пак ужасно студено поведение,направо с ченгел трябва да му вадя думите,ако му е толкова все едно и не се интересува от мен,защо просто не каже директно? Ами се държи така "студено любезно", какво цели-да се откажа сама и да го оставя на мира ли? Имам много приятели водолеи,но никои не се държи така,ама никои,поне не и с мен.Този човек или много ме харесва или не може да ме търпи  Laughing нямам идея какво е...

Последна редакция: вт, 15 дек 2015, 20:09 от My_Sweet_Evans

# 267
 ooooh! направо съм безмълвна

# 268
Какво стана каза ли му направо как стоят нещата или чакаш той да се сети.То хубаво дръпнат но чак пък толкова,малко прекалено.Все пак не каза от кога се познавате,докъде са стигнали отношенията ви.

# 269
Ronniie първо да уточня,че и двамата не сме вчерашни келеши,т.е. това не е поредната тийн драма.
Историята на кратко е,че когато се запознахме,аз бях обвързана,засичахме се в обща компания и се разбирахме от половин дума с него,намирахме много общи теми и той ми помагаше,даваше съвети,споделяше ми.След известно време той рязко спря да общува с мен,много се отдръпна,въобще не ме отразяваше,все едно не съществувах.Може би месец след като се разделих с бившия ми,отново започна да ми говори,да ме търси всекидневно,канеше ме постоянно с него,обаче аз не бях много адекватна тогава,направо си се стреснах от това внимание и той пак се отдръпна,след което последваха няколко седмици мълчание.Мисля,че това тогава беше шансът ми и той отлетя без време.
Сега както казах е студено любезен към мен.Имаше няколко съобщения, на които дори не ми върна отговор,а на предложението да се видим е уклончив,не ми отказва,но и не излиза.

Мисля си,че това,което искам да му кажа,трябва да е очи в очи,а не по телефона.
Чудя се, ако няма интерес вече към мен, защо просто не ми каже,че не иска, да ме отреже и всичко ще е пито платено? В патова ситуация съм.

Общи условия

Активация на акаунт