1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 55

• 25 091
  • 463
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Оффф!  Досега   се  радвахме  на  преведените  епизоди!!! 

Отново    bouquet   Благодарим  ви  момичета,  че  се  грижите  за  нас!!!

Ами  после?!  Как  ще  чакаме  цели  две  седмици?!

Аз  този  филм  май  наизуст  ще  го  науча!!!
   newsm03

# 166
Хайде, изгледах я тази тежка серия ... оф ... другата друг ден, че направо нямам сили ...  Tired

Само да кажа, че много ми хареса момента, когато Шех навря Бенну в банята - естественно беше тежък момент, като всички в тази серия, но беше пречистваш, така да го кажа ...  Laughing

Отивам да си оправя настроението с нещо друго, и после пак ще се включа ... пфу ...  Crazy

# 167
  • на морето
А едно заглавие като например " Пътуване към любовта ".... или "Пътя на сърцето ".....?

# 168
намерих го,ето признанието му - " аз съм егоист, мисля само за себе си." еп. 42/3.

# 169
  • Варна
Хайде, изгледах я тази тежка серия ... оф ... другата друг ден, че направо нямам сили ...  Tired

Само да кажа, че много ми хареса момента, когато Шех навря Бенну в банята - естественно беше тежък момент, като всички в тази серия, но беше пречистваш, така да го кажа ...  Laughing

Отивам да си оправя настроението с нещо друго, и после пак ще се включа ... пфу ...  Crazy

В  следващия  епизод  има  чудесни  моменти  за  оправяне  на  настроението!

# 170
Знаете ли какво си мисля, че този филм се е превърнал в нещо като "настолна книга" за мен. Както е "1001 нощи" за Онур. Непрекъснато мисля за него. Непрекъснато откривам нови и нови неща. Започвам да сравнявам хора и житейски ситуации с героите и събитията от филма. Такава вихрушка от размисли и чувства ме е завъртяла покрай сериала, че не знам как ще се оправя. И искам да гледам, да гледам и да не свършва.

# 171
Легендата за Леандър ...
Чудя се, дали има някаква връзка, или името е чиста случайност  newsm78 newsm78

Пенда, едва ли е случайно. Само дето не знаех досега за тая легенда. Сигурна съм, че още много реплики и препратки във филма имат своето значение, но по обясними причини ние ги пропускаме. Затова сме толкова жадни за информация - за страната, обичаите и т.н.

Venetat, и на мен, като на теб и на Пенда, това изречение от "Ана Каренина" ми е любимо. И точно защото всички щастливи семейства си приличат, сценаристите все ни заливат с порои от нещастни събития. Да не би да ни доскучае. Все пак филмът гони рейтинг - такава голяма конкуренция на техния пазар. 

На мен най-много ми хареса, че Шех и Онур започнаха да се надсмиват над историята със следенето.  Laughing Тук има потенциал за развитие. Чувството за хумор показва зряло отношение, способност за дистанциране от проблема и за по-трезва оценка.  Thinking Даже, аз бих поздравила Онур с една песен - например Private Investigations на Dire Straits  Simple Smile
http://www.youtube.com/watch?v=gEegbIbTQ4Q

Поздравявам и вас с тази песен.

А що се отнася до "престъплението и наказанието", защото очевидно това ще е дълго още водещата тема на разсъжденията, какво да кажа. За загубата на детето на Шех е ясно - има един виновник - Еда. Т.е. тук сценаристите сочат с пръст виновника и това е човешката злоба, която може да провали щастието. Има такива неща в живота, макар не чак в такива размери.
За Бену - съдба. Статистика. На 200 раждания - едно. Да пази господ!  Praynig Поне бяха милостиви и не обвиниха нея - примерно нещо с алкохола.

# 172
  • София
Е, намерих сили и изгледах серия 76, но няма да потретя!  Sad
Дори и когато я пуснат по Нова - пак ще пропусна този пасаж, със загубата на бебето на Керем и Бенну!  Tired

Отиде ми деня .....  smile3518

До довечера, момичета. Аз отивам да се трудя!  

# 173
е, 42/2 е . сбърках малко.

# 174
намерих го,ето признанието му - " аз съм егоист, мисля само за себе си." еп. 42/3.
наистина го довърши  hahaha

Venetat
, Planet и аз ТВ не гледам, не че и преди гледах много ама сега хич

досега гледах снимки ето тук simona10 нова тема е направила http://www.huniliyiz.biz/index.php?topic=1809.0
май някой го даде вече този линк, но нищо - има кадри от еп 85 обаче
много ми харесват нейните колажи и други момичета също публикуват
има някои доста сполучливи вие ще ги видите там ама нищо тези най ми допаднаха

всички ми харесват май

Последна редакция: вт, 14 апр 2009, 12:33 от castanea

# 175
  • София
Здравейте!
Имам следния въпрос: до коя серия е излъчван сериала по Нова?

Искам да зарадвам майка ми, пък си нямам идея,  а като гледам как и светят очите.... искам да и предложа сериите, които предлагате вие, ако не са излъчвани по ТВ.
Благодаря!

# 176
Здравейте!
Имам следния въпрос: до коя серия е излъчван сериала по Нова?
66

# 177
  • София
mariatasheva   bouquet
Благодаря!!!
Ще има кино.... и радост, въпреки че като чета тук, май не се случва нещо хубаво...

# 178
Снимките са върха.Много ни се иска да са финал ,ама...,макар,че аз по принцип съм оптимист.Аз пък незнам вече колко пъти съм гледала отначало и пак и пак..........,даже и Освалдо Риос не ме кефи вече,а като си спомня едно време.

# 179
Супер тъжна серия, благодаря , че ни я преводохте, аз пак ревах Cry Cry
Много ми стана мъчно в тази серия за Бурак и си мисля,че просто му се връща сега за живота който е водил до сега, но много е тъжно да те напусне някой, когото обичаш истински Cry

За Керем, много силен в тези епизоди, идва му сила, не зная от къде, аз бих размазана на негово място. И какви хубави думи каза, като се сбогува със сестра си.

Сезем, - неблагодарница, съвсем не ми е приятна вече.

Може би има възпитателен момент - Да не се смесват от различни социални прослойки.Въпреки ,че това и е обогатяване на Генофонда и е полезно до някъде.

Шех и Онур бяха мили , но вече като видя такава сцена и по навик очаквам другата крайност Mr. Green

Ще чакаме нов превод  bouquet Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт