1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 55

• 25 083
  • 463
  •   1
Отговори
# 195
Мили момичета, извинявайте, че пиша извън темата, но нали сме българи... Ако желаете,

погледнете тук - http://vankata.log.bg/article.php?article_id=23976      и гласувайте за нашата

сънародничка, да получи приза "МИС АМЕРИКА".

# 196
E, хайде и аз тук!

# 197
Гледам непреведена 78 серия, мисля че всички прекалиха с Бенну. Прекаляваха и преди, като я ползваха за буфер или кошче за душевни отпадъци. Сега обаче се оляха, всеки и се кара, като че няма право да си изживее мъката и е длъжна да е силна. Чак пък толкова... Няма по голяма мъка от това да изгубиш рожба!

# 198
Гледам непреведена 78 серия, мисля че всички прекалиха с Бенну. Прекаляваха и преди, като я ползваха за буфер или кошче за душевни отпадъци. Сега обаче се оляха, всеки и се кара, като че няма право да си изживее мъката и е длъжна да е силна. Чак пък толкова... Няма по голяма мъка от това да изгубиш рожба!

Не съм много съгласна ,че другите са й виновни на Бенну със един човек се държат околните така както той им позволи ,мисля че не трябваше непрекъснато да се кара с Керем заради Мелек и Бурак.Не беше виновен Керем затова как постъпи Бурак.Тя трябваше да обърне внимание на себе си не да се тръшка толкова какво преживява Мелек, какво преживява Севал
а тя си разби нервите заради всичките.И да ви кажа може да ви прозвучи гадно обаче го оправдавам Керем ,(това е от 78 серия затова го пиша с бели букви):че отиде при друга жена само да не беше Еда ,но той пък и не вижда това което ние виждаме.Ами пък това положение в къщи не знам кой нормален човек би го търпял ,че и Бенну го скара с Онур и със Шех  и то ни в клин ни в ръкав да обвинява Шех за минали работи ааааааааааа...

# 199
наистина е така

# 200
За историите с Мелек съм съгласна, тогава преигра. Имах предвид за сегашното и положение. Ако близките и имаха малко повече търпение вместо да я корят и упрекват, тя щеше вече да дошла на себе си, а сега се лута в този ад неразбрана и неутешна и продължава да обижда и наранява. Изгубва се сама в себе си в търсене на утеха.
Керем не мога да го оправдая за постъпката, ама че начин да разпуснеш Naughty

# 201
Здр. на всички Кастанеа много ти благодаря за инфото  bouquet,цяла сутрин се мъча но не мога да си сложа аватар,май ще карам без Hug Rolling Eyes

# 202
Какво ще правим довечера това се чудяя, хем много ми сече канал д и направо не мога го гледам, хем пък моята надежда беше във БЗ ,че ще превежда (тя много хубаво го прави и хем превежда хем разказва какво става )тя обаче може и да не може и не знам ,а как го чаках този вторник .Дано се намери и друго момиче да ни превежда и разказва какво става  Praynig

# 203
намерих го,ето признанието му - " аз съм егоист, мисля само за себе си." еп. 42/3.

Ама ти наистина май много си му набрала на Керем, на кръстоносен поход с/у него си тръглала  Wink, чак се чудя Шмети къде дреме, ми не дойде да каже 2 добри думи  Peace
За 2 серии минахме от "Осанна" до "Разпни го"  Cry
За егоизма, ами всеки го носи в себе си, той е свързан с инстинкта ни за самосъхранение, с оцеляването, когато животът ти се руши, действаш първосигнално. Въпрос на сили, а Керем, както и Бену, очевидно не са от най-силните, но всеки се бори както може. Той си ги каза на Онур "Чудя се как понасям толкова много". Но той наистина се бори със себе си до последно- както в началото, когато отстъпи Шех на Онур и се отдръпна, въпреки бесовете, които го мъчеха, направи нечовешки усилия да стои настрана. После, със Севал и Семих пък беше обратното - първо бесня, после омекна, ами това си е той... И ако Онур ми напомня на Дарси, то в Керем виждам нещо от Хийтклиф....
Всеки може да понесе различно количество болка, всеки реагира по различен начин - Бену бяга в самосъжалението и алкохола, Керем - при алкохола и жените, Шех - е, ами тя просто бяга........86 еп. видяхме, че дори и силният Онур се пречупи и реагира на болката, по свой начин. 
и понеже седмицата е такава, ще кажа "Нека който е безгрешен, пръв хвърли камъка".... Peace

А за край на 66-ти и началото на 76-ти епизод изобщо не искам да коментирам......просто не мога  Sad Cry Cry Cry

лелееееее, сега се сещам - 66 , 76  а довечера е 86-ти   #Crazy newsm78  Sad

# 204
Може ли някой да даде линк за песента, която пеят звездите обаче  изпълнена в оригиналния вид

# 205
Може ли някой да даде линк за песента, която пеят звездите обаче  изпълнена в оригиналния вид

http://www.youtube.com/watch?v=LBMYIIpAMR4

това ли? ШЕФ май го беше пуснала

# 206
ПЕНДА много добре си казала всичко което си мисля само дето аз не мога така да го кажа абсолютно е така всеки по различен начин преживява болката и мъката.За Бенну е мъка тежко й е ,а за Керем -това беше и неговия син .Съгласна съм ,че това не е правилния начин ,но и алкохола на Бенну не е .По лесния е обаче -така забравя .
,

# 207
Последната страница не съм я чела  Embarassed ... после...

изгледах и 77 епизод ... мале, момичата АК как превъртя!!!  Shocked Ся, какво?!?!? #Crazy Много лоши серии, бре ... вие пишехте, ама аз, чак такива ми ти развития не очаквах ...  ooooh!

и Бенну пак се пропи ...  ooooh! - не че не я оправдавам ама не я и извинявам ...  Rolling Eyes

Сезен ...  Tired
ох, май не знам какво да пиша ... много емоции в тези две серии, много ...

# 208
Тази е, обаче Онур я пее  по хубаво, с неговия плътен глас

# 209

Представяте ли си ако им беше дошло на ум да развият темата
в посока Шехи намира източника Леандър в писмото
и прави аналогия с любимото място на Онур.
Ето ви нова интрига. Добре, че Еда унищожи на време лаптопа.
Иначе удоволствието от 77, колкото го има щеше да се отложи за нИкога.
Аз искрено вярвам в оптимистичен финал.
Спомнете си серията с простелването на Шехи,
когато той  деликатно я целуна по китката и цитира началото на книгата
... нищо не трае без край и  грижите свършват, когато му дойде времето...
аз само по памет, затова моля милите ни съидейници да намерят точните думи в книгата.
Още малко надежда Praynig

Ами тя Еда унищожи лаптопа, но Гани беше записал адреса, вярно, скъса листчето, но го прибра в джоба си...аз не вярвам оттук да изкочи нещо, но ще видим  newsm78

а за цитата, ето как е в моята книжка :

Кажи на тоз, що носи в себе се тъга:
"В света са преходни и мъката, и радостта."

и още

Щом справедливост търсиш, обиждаш съдбата.
Не я обвинявай - не е сътворена така.
Вземи каквото ти дава. Махни с ръка на тъгата.
В живота се срещат и късмет, и беда.

Hug

Общи условия

Активация на акаунт