1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 55

• 25 092
  • 463
  •   1
Отговори
# 180
И  аз  тук

# 181
И аз видях снимките на СИМОНА .Там има едни с един дърт козел.Моля някой да му одари ножа!!!Нали наближава  ВЕЛИКДЕН.

# 182
Какво ще кажете мацки?Ще си похапнем ли козе месце?Малко е дърт ама нищо.

# 183
Много хубави снимки. Особено първия колаж много ми хареса. Всичките им сдобрявания са толкова хубави и трогателни. Просто не може на финала да не са заедно и щастливи. Колко добре се разбират, когато Онур реши да говори, а Шехерезада реши да го слуша.

# 184
_Magi напълно вярно това за чувството за хумор, което си написала. Аз не бях обърнала чак такова внимание на това и че всъщност наистина се шегуваха. Ама то от толкоз  newsm45
После и щастие, че ги виждам пак заедно

Venetat първия колаж и на мен засега ми е фаворит сигурно защото съм под влияние още на еп 77.

# 185
до светла иванова : видя ли клипа две двойки пак някъде там -Халит и вече бившата му съпруга и другите - берг и тан. какво ще кажеш.

# 186
castaneaq още не съм свършила с керем, но казах като му дойде момента. само гледай.

# 187
Една хрумка   ideauu– Еда изпрати е-mail-a, на Шех под nickname Leandros, чудех се  Thinking откъде ми е познато името, и най-после се сетих – една от легендите за Kız Kulesi /известна още като кулата на Леандър/– любимото място за размисъл на Онур.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/7e/Maidens … TowerHazyDay3.JPG

Легендата за Леандър - младеж от Абидос /на малоазийския бряг на Дарданелите/, влюбен в жрицата на Афродита -  Херо, която живеела в кула в Сестос /град на Европейския бряг/. Всяка нощ той преплувал през Дарданелите  до своята любима, а тя слагала на прозореца на върха светилник, който да насочва пътя му. Но през една зимна нощ бурята угасила лампата в кулата на Херо и той, лишен от пътеводната светлина, намерил смъртта си във вълните. На сутринта Херо видяла трупа му, изхвърлен на брега, и в отчаянието си се хвърлила от върха на кулата в морето. Името на Kız Kulesi се свързва и с тази древна история /явно фактът, че Kız Kulesi се намира на Босфора, явно е „несъществена” подробност./
ако е разказвана тук, извинете, не си спомням

Чудя се, дали има някаква връзка, или името е чиста случайност  newsm78 newsm78

а за Еда

Десницата божия всеки ще смаже
и злодеят със зло Аллах ще накаже.......

Иншаллах  Praynig

Здравейте!
Хайде и аз малко с коментарите.
Страхотна е тази "хрумка", Пенда! Hug
Вече няколкопъти се връщам към мисълта и да си призная
стигнах, до идеята че сценаристите страхотно са ни пощадили.
Представяте ли си ако им беше дошло на ум да развият темата
в посока Шехи намира източника Леандър в писмото
и прави аналогия с любимото място на Онур.
Ето ви нова интрига. Добре, че Еда унищожи на време лаптопа.
Иначе удоволствието от 77, колкото го има щеше да се отложи за нИкога.
Аз искрено вярвам в оптимистичен финал.
Спомнете си серията с простелването на Шехи,
когато той  деликатно я целуна по китката и цитира началото на книгата
... нищо не трае без край и  грижите свършват, когато му дойде времето...
аз само по памет, затова моля милите ни съидейници да намерят точните думи в книгата.
Още малко надежда Praynig

# 188
снощи не обясних, че след края на първия клип се появява долу на екранчето малък формат още по 14 клипа. като ги избереш, стига да имаш време ще видиш много познати и непознати неща.

# 189
НЕ мила герка ,не съм ги видяла ,но съм виждала много снимки с тях пуснати тук.Какво за тях?

# 190
Ние викаме че Шех е страшна като се ядоса ,ама Онурррр на колажите го гледам ядосан направооо е ........... newsm61

# 191
Ако имаш в предвит малките клипчета-да гледах ги.

# 192
На мен Онур най-ми харесва когато е ядосан ,особено в серията в офиса ,преди катастрофата със самолета.Направо хвърляше огън и мълния.

# 193
колко по крсива двойка са Халит и Берг от предишните им връзки. Дали и филма не е помогнал. Не ми хареса бившата съпруга на Халит. Прилича ми на Еда. Много е невзрачна и няма химия сякаш между нея и Халит. А за козела, точете касапските ножове. Отиваме.

# 194
Добро утро момичета  bouquet
За Бенну какво искам да кажа ,да слаба е но има и слаби и силни хора.Както се казва депресията е невярна болест който не е изпадал в подобно състояние  не може да рабере. Тя наранява хората които обича , но и те ако  искат да и помогнат трябва да са до нея въпреки обидите,защото  в един друг момент едва ли би  изрекла  тези думи. Това го казвам от личен опит  и благодарение на приятелите се посъвзех които със  сигурност съм наранявала но не ме изоставиха.
За съжаление когато изгубим нещо разбираме колко много го ценим  но в живота има неща които няма как да върнем колкото и да ни се иска. Както   Шех разбра след прочетените стихове какво е живота със и без лубовта на Онур.
Така е 200%!!! За Бенну.......твърде трайни чувства....в един момент това се оказва голям недостатък....Смятам ,
че слабохарактерния човек е далече по-повърхностен.Не отричам ,че е много интересен и мил  герой,.

Общи условия

Активация на акаунт