1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 55

• 25 055
  • 463
  •   1
Отговори
# 315
за Бенну -  не знам някак си не мога да я харесам  -  тя нямаше почти никакви сътресения до този момент.
 а за това, че не я оставиха да има спокойна бременност, пак си мисля, че е малко и нейна вината... ако беше си казала пред всички позицииите в началото, отдавна щеше да е по спокойна. и допълнително се вживяваше за сестра си - е как може да се сърди на керем, че бурак обича сезен Thinking
 Шехи има много трески за дялане, но на фона което е преживяла повече ми допада Rolling Eyes

а пък ако сме я поизчерпали темата Бену, кой да е следващия  Joy

някой изказал ли се е подобно на мен newsm78
[/quote]

Звездичка аз съм съгласна с теб за това че никой не й е виновен аз днес го казах държат се с теб така както им позволиш това е истината тя трябваше сама да помисли за детето си за себе си и за голямата си любов Керем ,който беше много внимателен с нея ,а тя започна да се тръшка Бурак че се бил оженил, Мелек как ще го преживее ,че пък и Севал какво ще си мисли и т.н.накрая се освести ама беше късно нооо трябваше да се вземе в ръце и да погледне напред Шех много хубави работи й каза,а тя за капак й наговори глупости права е Шех че й се сърди

# 316
  • Гърция
А колкото до диагнозата " мръднала " аз отдажна я имам и за филма и за форума Laughing Първата ми работа сутрин след малкия е кафето изпито с вас и цял ден компютъра е включен и следя всяко мнение в форума, попивам всичко защото всички момичета тук са прекрасни.
Стана малко дълго да спирам, че да не досаждам.

# 317
Бенну се вживяваше толкова за сестра си защото ситуацията беше същата - аз обичам него, той пък обича друга. Това беше начин за нея да си излее яда и болката от повтарящата се история. Толкова беше заета да се кара на Керем заради Бурак, че не успя да се нарадва на неговото отношение към нея, пропусна и да му е опора. Тъкмо се успокои и стана това с бебето.

Има една приказка "внимавай за какво се молиш, че може и да ти се даде!" Тя отначалото на филма се моли да я обича Керем, а когато го получи - нито го оцени, нито се опита да го задържи.

# 318
Венетат благодаря  Hug Hug Hug,айде вече наближава 22:00 и нямам търпение,въпреки че след трейлъра всичко ми е свито ooooh!,ама на пук съм тук на линия,пък кво ще да става bowuu  Whistling

# 319
Бенну се вживяваше толкова за сестра си защото ситуацията беше същата - аз обичам него, той пък обича друга. Това беше начин за нея да си излее яда и болката от повтарящата се история. Толкова беше заета да се кара на Керем заради Бурак, че не успя да се нарадва на неговото отношение към нея, пропусна и да му е опора. Тъкмо се успокои и стана това с бебето.

Има една приказка "внимавай за какво се молиш, че може и да ти се даде!" Тя отначалото на филма се моли да я обича Керем, а когато го получи - нито го оцени, нито се опита да го задържи.

Точно !

# 320
мръднах за 5 мин не мога да ви изчета

звездичке днес цял ден Бену обсъждаме едва ли някой може да каже на кого мнението с на кого друг се припокрива  newsm78

но пак казвам хубава дискусия стана

Шех и на мен по ми е на сърце като характер - да не казвам че поставена в някои нейни ситуации и аз така съм постъпвала, но това е друга тема

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора.
еееееееее браво на нас

Последна редакция: вт, 14 апр 2009, 21:50 от castanea

# 321
Ей момичета Hug
Кой пита за мен? Никой....а добре тогава!!!
Връхлитам тук защото имам голяма дилема. В 22:00 часа дали да гледам "Забранена Любов" или " 1001 нощи"
Вие кво щъ мъ посъветвате????

# 322
anna3com  Hug
аз питам какво стана с теб момиче защо ни остави последните дни

каква е тази "забранена любов"

# 323
Ей момичета Hug
Връхлитам тук защото имам голяма дилема. В 22:00 часа дали да гледам "Забранена Любов" или " 1001 нощи"

Аниииииииии как каквоооо" 1001 нощи" разбира се с нас то какво ли ще видим с тоз онлайн ама да сме заедно а "забранената любов "утре можеш да си го дръпнеш от интернет и да го гледаш то какво ли има за гледане като му знам рекламата за епизода .........

# 324
Ана, иска ли питане? ти май се майтапиш с нас

# 325
Ей момичета Hug

гледай мача Челси-Ливърпул Simple Smile  добре дошла

# 326
Момичета как ви е интернета? Много зацикля този канал Д .... дано се оправи  Praynig Praynig

# 327
Анна ти бъзикаш ли са с нас или да, та каква дилема,то е ясно че при нас е къде,къде по весело Joy Joy,и защо се губиш толкова време няма кой да вкарва ред в темата,ама се стараем да сме мирлюбиви, че като се появиш страшно става ooooh! Joy hahaha Joy  bouquet Hug

# 328
Ана,  welcome
Страааашно ме развесели!

Joy Joy Joy

# 329
Млу6 ама ти за шопска салата мъ взе Laughing Laughing
Какъв Ливерпур, какъв челси???
То аз "Забранена Любов" шъ съ престраша да гледам преди това. Мъжа тъкмо го пратих да работи, ударих кътенара отгоре и отдолу на вратата, изключих телефона и засядам с вас

Общи условия

Активация на акаунт