1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 55

• 25 067
  • 463
  •   1
Отговори
# 300
то от сега зацикля пък в 22ч.съвсем спира.
от опит знам.

# 301
и каква хубава тема съм изпуснала днес ooooh!

за Бенну -  не знам някак си не мога да я харесам  -  тя нямаше почти никакви сътресения до този момент.

вярно е, че семейтсвото и не е много стабилно, вярно е, че  имаше големи терзания покрай първоначално непосделената любов с Керем, но...не успя да ми хареса - при най малкото съмнение посягаше към бутилката - прекалено слаба като личност ми е. достатъчно интелигентна жена е , за да усети, че има нужда от специализирана помощ... дано натам се развият събитията Rolling Eyes
 а за това, че не я оставиха да има спокойна бременност, пак си мисля, че е малко и нейна вината... ако беше си казала пред всички позицииите в началото, отдавна щеше да е по спокойна. и допълнително се вживяваше за сестра си - е как може да се сърди на керем, че бурак обича сезен Thinking
 Шехи има много трески за дялане, но на фона което е преживяла повече ми допада Rolling Eyes

много добре се получи днес - има ли от някой ъгъл да не сме разгледали Бену?
ако някой има още нещо за споделяне да не си кротува предлагам

а пък ако сме я поизчерпали темата Бену, кой да е следващия  Joy

не мога да мълча аз  Joy

някой изказал ли се е подобно на мен newsm78

# 302
Castanea , Schmetti,  DAfi83 -  Hug Mr. Green

Като казахте 'sex and the city' (др. любим филм Crazy), ето 2 в 1 - и секса и нощите .... Mr. Green Whistling Crazy

ps: dimitrinka_d  - Хайде още малко остана ...за сега връзката на канал Д live е ок...(малко накъсва , но да мислим позитовно  Mr. Green...ако спира да - спира само на рекламите Whistling )  Peace

# 303
  • там където се случват чудеса и мечтите се сбъдват
Моля,кажете къде мога да го гледам този филм

# 304
Венетат  реших че съм досадна вече,ама и на мен ми хареса сравнениието,а и още сутринта писах че вече незнам форума или филма ще ми липсват повече,научих много неща от този форум и съм много щастлива че съм част от него,даже понякога се отказвам да изляза с приятели,защото предпочитам да съм с вас във форума,вече се чудя колко съм мръднала и дали е лечимо.а и дали искам да се лекувам въобщеnewsm78 Joy JoyЗнам само че ми е много приятно да си дискутирам с вас, всеки има мнение и го отстоява,а така нещата се изясняват...пак се олях сорри Hug

# 305
Като казахте 'sex and the city' (др. любим филм Crazy), ето 2 в 1 - и секса и нощите .... Mr. Green Whistling Crazy

еееееееее тази вечер сте царе в сравненията

# 306
bz
 на гости из БГ -  как се чувстваш на бг земя? Thinking
 Hug

# 307
bz
 на гости из БГ -  как се чувстваш на бг земя? Thinking
 Hug

А бе за сега ми е сccccтyдено , но ще се сгрея след малко с емоциите от черните и червените нощи  hahaha Joy Whistling Mr. Green....Аз съм тук само за малко ...др, седмица си тръгваме ...но по-добре малко отколкото нищо Hug Peace

# 308
bz при тебе как е канал Д при мене прекъсва
разчитаме на твоя превод в ефир

И при мен прекъсвааа надявам се на БЗ но мисля че сама ще й е натоварващо няма ли и друго момиче което да й помага  Praynig

# 309
bz
 и на емоциите на приятелите и семейството да се сгрееш Hug

# 310
Венетат  реших че съм досадна вече,ама и на мен ми хареса сравнениието,а и още сутринта писах че вече незнам форума или филма ще ми липсват повече,научих много неща от този форум и съм много щастлива че съм част от него,даже понякога се отказвам да изляза с приятели,защото предпочитам да съм с вас във форума,вече се чудя колко съм мръднала и дали е лечимо.а и дали искам да се лекувам въобщеnewsm78 Joy JoyЗнам само че ми е много приятно да си дискутирам с вас, всеки има мнение и го отстоява,а така нещата се изясняват...пак се олях сорри Hug

Дафи и всички останали Hug  bouquet

# 311
  • Гърция
Настанихте ли се вече удобно? При мен за сега каналД върви добре,но като започне филма понякога много насича.
Дано и след края на серията да имаме повод за повече Simple Smile, а не  #Cussing out за сценаристите.
И аз искам да кажа наздраве на момичетата с чаша вино.

# 312
Кастанеа аз винаги ще имам какво да кажа за Бенну,все пак ми е любимка,жалко че в тие серий се пооля доста ,та не ми остави козове и да я защитавам... Joy  hahaha Joy(Ама ся в 78 ептен ще ме изложи и шса скрия от срам Embarassed,ама пак ще търся начин да я оправдавам newsm78,(без домати моля,предварително да се застраховам ooooh!) А секса и града също ми е много любим филм имам повечето еп. на компа,ама тва е друга тема... Hug

# 313
Вече си имам и аватар и подпис много се радвам newsm44 newsm68,благодарение на кастанеа Hug,мнооого ти благодаря за помоща и оказанията smile3521 newsm51 завиждам ...и аз искам Каан на аванара ми и не мога Cry

# 314
BZ добре дошла. Да има и за теб  този момент - " любима от твойто сладко  вино дай ми да отпия. музиката на гласа ти ......" поздрав и от мен

Общи условия

Активация на акаунт