ИЗСЛЕДВАНЕ НА ХОРМОНИ *Б

• 114 846
  • 809
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Кафенце аз ходя при ендо който не е АГ,но работи с лекари от Малинов например, в смисъл разбира повече от добре нещата а е и известен по форумите и не само, АГ си нямам май,имам една но я използвам само за рутинните прегледи и изследвания че тези Аг-та от друго не вдяват,а когато забременея ще ходя на АГ в Малинов+ едното

сигурно има 2 в 1 но аз не мога да препоръчам Sad

# 646
И 1 в 1 като твоето върши работа, щом работи с Малинов, ще съм ти благодарна да го споделиш  Mr. Green
На свободен прием ли е, колко пара чини, много ли се чака при него?
Едва ли ще успея да се вмъкна при него за консултация утре, 2-и ден от МЦ, но знае ли човек...  Simple Smile

# 647
Искам да попитам при TSH 3.040 според вас трябва ли да се взимат мерки,ако е в референтни стойности (0.35 - 5.00). По-назад в темата май четох, че за забременяване трябвало да е под 2/2,5?!

# 648
Искам да попитам при TSH 3.040 според вас трябва ли да се взимат мерки,ако е в референтни стойности (0.35 - 5.00). По-назад в темата май четох, че за забременяване трябвало да е под 2/2,5?!
Няма да е зле да го свалиш.

# 649
  • София
Няма да е зле да го свалиш.
Peace за това трябва да посетиш ендокринолог, аз още немога да повярвам че успяяяяяяяях да го сваля това пусто,своенравно ТСХ ooooh!

Бенджи а вие все така да сте Simple Smile

# 650
Café con leche, аз ходих 2 пъти при д-р Емил Начев, неговото име ми даде моята лекарка. Има и още една жена, не се сещам името й, когато тръгнах да "преоверявам" този лекар по форумите, излезе и нейното име, доколкото разбах се ходи (обикновено) или при него, или при нея.
Доволна съм от него, но от друга страна нямам база за сравнение, защото до този момент през живота си не бях ходила на ендокринолог-нормален цикъл, никакви ексцесии и т.н. -не ми е и хрумвало, че може да има нещо.
Колкото до самоназначаването на изследванията-уморително е да го правиш на своя инициатива, не че не можеш-то вече информация навсякъде бол, но всеки си е с проблемите, понякога грешните тълкувания и т.н.
Преди време аз цяла седмица само това правех-избирах лекар, писах по форуми, сравнявах мнения-знаеш как е. Сега, повече или по-малко, съм доволна. Но винаги съм с едно наум, аз съм си Тома Неверни по дефолт. Знам обаче, че ако дойде време и се наложи да прибегнем до по-сериозни процедури-трябва да имам 100% доверие не лекаря си...което за мен вече не е толкова лесно))
Аз започнах с тестовете за овулация от 4-ия месец, а на 5-ия вече бях на лекар и колелото започна да се върти-изследвания, ала-бала. Никой не ми каза да не бързам, да изчакам и добре че започнах, а не да откривам всички симптоми на бременност седмица след ову-то, а след това цикълъът ми да дойде с гръм и трясък. Сега поне знам какво тествам, какво ми престои, имаме план от лекарката и т.н.
Успех.

# 651
Magnet, Бенджи, благодаря ви!  Hug Значи ще пусна пак изследване да видя как е, че тези резултати са ми стари. После ще пиша, разбира се.  Simple Smile

Peace за това трябва да посетиш ендокринолог, аз още немога да повярвам че успяяяяяяяях да го сваля това пусто,своенравно ТСХ ooooh!

А докато го сваляше правехте ли си опити за бебче или трябваше да се прекъснат?

# 652
Magnet, Ripplе, благодаря и на двете ви за личните   bouquet. Бях се юрнала да тичам при Начев, за да се вместя до 13 ч., но настъпи известна обърквация, тъй като едната ми писа, че е в МД, другата - за МА. Затова питах и Гугъл, където пък прочетох, че преглеждал в Ендокринологията зад Мин. на земеделието и съвсем се оплетох  Crazy Mr. Green

В крайна сметка реших да не се спешавам за днес, като утре ще си пусна 5-е репродуктивни хормона + тези на ЩЖ и евентуално ако има нужда, ще се консултирам с вече готови резултати. Освен това, в другите теми, които четох (основно в Зачатие), всички писали дами са или с Хашимото, или с високо ТСХ, или пращани от клиниките по АРТ, пък аз не спадам в нито една от тези категории (и дано така остане  Praynig), тъй че вадя надиплената пачка  Rolling Eyes и действам.

Само се чудя като пусна утре изследванията в съботен ден, дали резултатите ще станат готови още същия ден, както досега, или ще чакам до понеделник  Crazy

Благодаря на всички  Hug

# 653
  • София
Magnet, Бенджи, благодаря ви!  Hug Значи ще пусна пак изследване да видя как е, че тези резултати са ми стари. После ще пиша, разбира се.  Simple Smile

Ами не правехме опити,чак на ТСХ 2.96 ама бях стигнала по едно време 5.86, та на 2.96 започнахме плахи опити,но това задължително с разрешение на едното!вече 2-ри месец пробваме без резултат,но поне го докарах до 1.72 Whistling след 6 месеца почти борба,но виж при всеки е  различно,някои по -бързо го свалят...то аз започнах с 3.63 после игра надолу-нагоре..абе бъгава работа

# 654
  • София
Кафенце чакай Stop пусни на щитовидната в чист ден,не сега.

Начев е в Майчин Дом, в ендокринологията,онова за мин на земеделието е стария адрес.

Къде ще ги пускаш? Аз преди като пусках в неделя например в цибалаб ставаха в понеделни, но ако ги пусна в събота ставаха същия ден.

# 655
Утре ще ги пускам (репродуктивните), в Цибалаб и евентуално в Кандиларов, още не съм решила дали да ги правя на две места. Crazy
Благодаря за уточненията  Simple Smile

# 656

Ами не правехме опити,чак на ТСХ 2.96 ама бях стигнала по едно време 5.86, та на 2.96 започнахме плахи опити,но това задължително с разрешение на едното!вече 2-ри месец пробваме без резултат,но поне го докарах до 1.72 Whistling след 6 месеца почти борба,но виж при всеки е  различно,някои по -бързо го свалят...то аз започнах с 3.63 после игра надолу-нагоре..абе бъгава работа

Т.е. да разбирам, че самият препарат не вреди на опитите? (примерно ако си към 2,5-3 и продължаваш със свалянето) Извинявай за дебилното питане, но много ме хвана страх да не трябва пак да прекъсваме за дълго, че ми омръзна от тези принудителни паузи #Cussing out и ти пожелавам бързо и лесно да свалиш и останалия излишен ТСХ  Hug

# 657
  • София
Apr , моето ТСХ вече е идеално за тази цел и въпреки това НЕ спирам хормона,даже съм на доста висока доза.
Пиенете на хормона не вреди и няма да навреди на бременност-разбира се на този на който има нужда да го пие,а не да си го самоназначава!

При всеки е различно,при някои искат ТСХ да е под 2,при мен искаха да стигнем под 2.5 е успях даже се престарах Mr. Green
При ТСХ над 3 не правехме опити.
Започнахме при ТСХ 2.96 но с разрешение на едното а и зависи колко ми е било преди да започна приема на хормона въобще.
И сега си пия хормона+опити и така

# 658
Благодаря  Hug Стискам палци опитите много скоро да приключат успешно.

Аз да се похваля, че от днес се сдобих с направление за изследване на ТСХ (и някакви други неща в добавка, но нали се ужасявам от дофтори и не ги запомних въобще) - още не съм решила кога точно ще отида, но за резултатите ще докладвам  bowuu

# 659
  • София
Благодаря  Hug Стискам палци опитите много скоро да приключат успешно.

Аз да се похваля, че от днес се сдобих с направление за изследване на ТСХ (и някакви други неща в добавка, но нали се ужасявам от дофтори и не ги запомних въобще) - още не съм решила кога точно ще отида, но за резултатите ще докладвам  bowuu
чудесно,но знай че това по каса ТСХ се дава веднъж годишно,после бацайлен

Общи условия

Активация на акаунт