Августинчета 2005

• 78 163
  • 394
  •   1
Отговори
# 105
Дидка, много си приличат твоите сладури - кака и бебчо  Peace Гледам, че Алексчето е с къдрички, и Кари засега е на масурчета и все се надявам да й се запазят  Simple Smile С бебче на море, представям си какъв екшън е било, но със сигурност хубавите моменти са били повече от трудните  Simple Smile

radost, Мариелка е много сладка. И на мен ми се иска да пусна на Кари такава дълга косичка, но нейната е чуплива и не ще да расте бързо, дано към м1 клас и ние да сме с коса до кръста  Simple Smile

# 106
Бързам да пиша докато спят децата, че после имам и да готвя едни свински котлети, дето не знам все още какво точно ще ги правя newsm78

Радвам се, че темата се раздвижи - на всички снимките са невероятни, а дечицата много пораснали...

Радост, я разкажи повече за Мирамар, че от две години много му се чудя, четох и темите във форума, но така и не сме се навили да ходим там. Твойта принцеса е с невероятно дълга коса, доколкото си спомням и Вили на Тоничка беше с много дълга коса - Али непрекъснато ме пита кога ще й порасне косата като на Марулка  Laughing(предполагам,че знаете коя е тя)
А на теб на някои снимки изобщо не ти личи, че си бременна - браво, аз приличах на нещо средно между слонче и малък кит Joy
ето на тази напр. - http://radostena.snimka.bg/sea/miramar.402164.13683690, а на тази ми кажи върху какво рисувате прилича ми на тениска май, и с какви боички ?
http://radostena.snimka.bg/sea/miramar.402164.13701695

Влюбих се в това място - моля те, разкажи повече за него  Hug

Дидка, той Петьо истински мъж вече! Кога минаха 5 месеца!?
Алексче вече свикна ли с него?

Петьо след 5 дни прави 6 месеца, вече седи в количката и в стола си за хранене - само дето много не иска да яде, а предпочита цицата на мама Mr. Green Алексче просто го обожава, непрекъснато налита да го прегръща и целува, чак ме притеснява, че ще го смачка от толкова любвеобилност Simple Smile Помага ми когато я помоля да ми донесе или отнесе разни неща, но от време на време проявява нещо като ревност и иска на минутата да я гушкам и нея... Абе определно мога да кажа, че свикнаха един с друг и много се обичат поне за сега
А ти кога ще ни пуснеш снимки на Лъчи и Деничка, да им се порадваме?

Дидка, много си приличат твоите сладури - кака и бебчо  Peace Гледам, че Алексчето е с къдрички, и Кари засега е на масурчета и все се надявам да й се запазят  Simple Smile С бебче на море, представям си какъв екшън е било, но със сигурност хубавите моменти са били повече от трудните  Simple Smile
radost, Мариелка е много сладка. И на мен ми се иска да пусна на Кари такава дълга косичка, но нейната е чуплива и не ще да расте бързо, дано към м1 клас и ние да сме с коса до кръста  Simple Smile

Tess , да знаеш че наистина много си приличат моите деца, само дето Петьо има по-мъжкарски вид Laughing
Али е с невероятни къдрици - взела ги е от баща си, но за разлика от нея косата й расте супер бавно, чудя се даже не мога ли да направя нещо, за да почне да расте по-бързо newsm78

Момичета, толкова народ ми се губи, но предполагам, че живота така ги е завъртял, та едва ли им е до форуми или поне отчетната тема..

Джиджи  и Лана искам да видя Стефанаки и Калоян - пуснете по някоя снимка.. Кика също не е пускала снимки на новата принцеса...

А ако някой има инфо за Деси и близнаците - нека пише, че тях пък не съм ги виждала от навършването им на 2 годинки..

Айде хубав ден от мен и мноого целувки  love001

# 107
Привет момичета, аз от доста време насам не качвам снимки, голяма играчка е за мен това, понеже самите ни снимки са много големи и трябва преди това да ги намалявам и става дълга и широка.
Но сега качих 3 снимки от морето да го видите Стефанаки.
http://pets.webshots.com/photo/2438930420033982283brTPWu
Ние бяхме на море края на юни. Точно в най-големите дъждове в София и страната, а там времето беше чудесно.
Изкарахме страхотно. Много сме доволни. Не беше навалица, времето разкош, а и хотела също.
Единствено водата в морето беше хладна и не можахме да го пуснем да се къпе вътре, само на брега седеше. Но затова пък не излезе от басейна. Даже имаше моменти, в които без пояс и страх се хвърляше в басейна, добре че ние сме винаги до него.
Иначе расте и дивее. Пред хората е много кротичък и послушничък, но при нас.....
От другата седмица излизам в отпуск да си го погледам, че горкия още е на градина (дежурна). Ама си му харесва и ходи с желание.
Та така общо взето.
Радвам се и аз че се раздвижи темата ни.

Дидка, свинските котлети с гъбки и сметанка стават страхотни. Иначе с червено вино да станат златисти също са супер, малкопо сухички, но вкусни.

# 108
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Дидка,ние лично останахме много доволни от Мирамар,според мъжа ми недостатък било,че няма интернет по стаите,а само на рецепцията и кабелната била с малко канали.мен тези неща не ме притесняваха,1 седмица спокойно изкарвам и без тях.Откъм храна има достатъчно изобилие,чак не може да се опита всичко.За децата има детски кът с играчки,книжки,люлки,пързалки.Анимацията беше като че повече за по-големки деца,поне Мариелка я беше срам да се включва в игрите,но тя си е индивидуалистка,малко трудно се приобщава към нови деца.Там рисувахме единия ден върху тениска,после и написах името отдолу,голяма радост беше за децата.Общо взето персоналът беше много любезен,стараеха се хората.Има цяла тема за Мирамар,там всеки е описал нещата през своя поглед.На мен лично ми хареса,с удоволствие бих отишла пак.
Вашият хотел в Албена също изглежда много добре,толкова зеленина има,чудесни снимки.
Не знам какво се оплакваш,ама на теб изобщо не ти личи ,че си родила.Аз сега взех да се оформям,досега бях добре и за последните 3 седмици сък качила 4 кила  Rolling EyesАбе надявах се тази бременност да кача по-малко,ама явно няма да я бъде,все пак се движа по-малко заради контракциите.Както и да е,важното е бебче да е здраво.

Gigi  ,Стафанаки и той голям мъж станал,източил се много.Мариелка си е все дребничка,нали сме скарани с яденето.
Косата я подстригахме сега като Стефани от Мързел град,че то иначе сутрин е голяма гонитба,докато се срешим. Mr. Green
Пишете,че голям срам,една тема пишем за 1 година.

# 109
  • Sofia
Стефанаки е страхотен, много пораснал и той и плува като рибка Simple Smile

И аз много харесах морските снимки и леко завиждам (благородно), ние тази година пак оставаме почти без море, в края на другата седмица ще правим обиколка на Румъния, след това няколко дни в едно селце в Русенско, откъдето да обикаляме разни приятни местенца и завършваме с 3 дни във Варна, където сме на сватба. Simple Smile

Дидка, ние пролетта ходихме тук - http://www.royana-bg.com/1 Сега ме подсети, че трябва пак да отидем. Има всякакви художествени занимания, 3 часа изкарахме там с Ради, даже още й се искаше да остане.

# 110
Опитах снимки да кача, но не се получи. Утре пак Simple Smile

# 111
  • Чикаго / София
Gigi и Стефанаки много пораснал! Сладурче!

кика, пробвай пак непременно!

Ето снимки от Рдто на Лъчи http://irkae.snimka.bg/children/rojden-den-na-l-chi-4g-09-08-2009.411006.14194893

Това са снимки от Уисконсин Делс http://irkae.snimka.bg/family/wisconsin-dells-24-25-mayi-2009.408982.14072229

А това са снимки от нашата разходка с мъжа ми http://irkae.snimka.bg/travel/vakantsia-08-2009.408903.14065477 Минахме през Вашингтон, Атлантик Сити, Филаделфия, Ню Йорк и Питсбърг

Малко множко снимки давам наведнъж, ама скоро ги качих всичките.

# 112
Честит празник на всички празнуващи именници,да са здрави и дано Богородица закриля всички ниЧестити четири годинки на всички които вече празнуваха!Да са здрави и палави
 newsm59 newsm59  bigdance2  bigdance2 Tada Tada

# 113
Честит празник на рожденниците!    nbirthday                                                                                                                                                                                                                                                                                            
Дидка,Тодювци е малко село в Еленския балкан,след него има още една махала и пътя свършва. Има много хубава природа ,то се вижда от снимките де,сега ремонтират една сграда и ще правят пансион за стари хора.Последната събота на август е сбора на селото,правят цънцараш - пеят се песни и се играят много хора в читалището.Ето и други снимки ,които намерих в нета http://todyuvtsi.dir.bg/_wm/gallery/?df=17  http://todyuvtsi.dir.bg/_wm/gallery/?df=629131  Тук можеш да намериш повече инфо за селото http://todyuvtsi.dir.bg/_wm/pbasic/?df=485222  

# 114
  • София
Момичета, на 18 август преди 4 години имах щастието да стана майка за първи път Simple Smile.  Тогава се роди нашата прекрасна първородна дъщеричка -  Биляна  Simple Smile. Сега тя вече е една палава малка дама. Нека ни е жива и здрава !

Честито и на всички други празнуващи дечица ! Нека да са живи и здрави и да растат много весели и щастливи !

# 115
  • В лудницата на 2-рия етаж.
 Ninche -Честит рожден ден на малката Биляна.Ама ти не си се похвалила,че имаш и още една принцеса.Да са ти живи и здрави,само радост да ви носят.  bouquet

Честит рожден ден и на всички дечица,които празнуват тези дни. newsm59   party023   Gift

# 116
  • Sofia
Честито на Билянка! Да расте умна, здрава и щастлива!   bouquet

# 117
Мисля, че се получи. Да видите Ивана каква торта си избра   Joy

http://kikai.snimka.bg/baby/deca.412107

# 118
  • София
Благодаря ви момичета за хубавите пожелания!  Simple Smile Имахме чуден празник в детски клуб с приятелчетата на Билянка, а пък в събота ще празнуваме с по-зрелите ни приятелчета Simple Smile

# 119
 Hug Хей тежък месец ааааа. Два часа не мога да насмогна снимки и красоти да разгледам - Нашите прекрасни слънчица, братчета и сестрички и изобщо такава невероятно готина компания. Всичките са просто ммммммммммммм сладури  Heart Eyes

Та честито на всички попораснали госпожички и младежи, да ни растът здрави и щастливи  Hug

Запалихте ме с тия ваши снимки, ще гледам и аз да кача малко, че не съм го правила отдавна. Иначе и ние поскитахме, тази пролет и лято го ударихме на БГ разходки  по призива на министъра да спасяваме туризъма на д-вата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green И смело мога да заявя, че си заслужаваше, До еленкия балкан не стигнахме, но пък то да остане нещо и за понатам. Основно се позавъртяхме около Троян, Априлци, Орешак, Гложене, Трявна, (Рибарица хич и не я споменавам, не знам защо го прехвалват това скучно място).....и пътьом още доста там готини местенца, попътувахме през балкана по старите пътища - кола не сме разминали, но гледката, мириса на въздуха и преживяното беше невероятно, децата като невиждали ливади  Mr. Green сигурно не са дивяли така на воля никога до сега.   Хммм и сега ми става хубаво като се сетя.

Морето....ех морето.... Grinning традиционно, нищо ново там, освен че Яво проплува с плувки на ръцете за мой ужс се увличаше с батковците по навътре  ooooh!, лепеха му се разни гаджета по плажа и по заведенията  Blush  Laughing та даже и снимки ни пратиха от едната вечер  Crazy А аз по свекървенски ги бройках само дали стават за гарджето ми  Twisted Evil

Сега пък сме на зъболекарска вълна - нещо крехки ни излизат зъбките и вече имаме цели 2 изстрадани пломби в устата  Confused лошооо, ама ще се бориме няма как.

Хайде за сега толкова и многооооо  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт