Августинчета 2005

• 78 467
  • 394
  •   1
Отговори
# 120
Момичета благодаря за пожеланията, много сте готини Hug

Ние сме от 2 месеца в Германия и до седмица вече се надявам да имаме собствен нет Crazy
След това ще кача снимки от нас Heart Eyes

# 121
  • Чикаго / София
kika, много хубава торта си е избрала Ивана! Сладурка! А малката много сериозно гледа, прилича ми на мойта лъчезарна Лъчезара - като бебе беше все намръщена и гледаше подозрително всички! Laughing

Честито на рожденниците от изминалите дни! Здрави и весели да са! Hug

Toni4ka, ха честито. Леко и бързо адаптиране. Пиши как сте.

Съни, пусни някоя снимка на Яво да го видим сладура.

При нас нищо ново. Децата още са в Бг и на село с майка ми опознават жовитните. Всеки ден ми се хвалят по телефона че видяли крави, кокошки, кончета, прасета и пр. возили се на каруца, голяма забава им е, а и ходят голи и боси по цял ден. Прибират се  другата седмица.

# 122
Но сега качих 3 снимки от морето да го видите Стефанаки.
http://pets.webshots.com/photo/2438930420033982283brTPWu
..... Дидка, свинските котлети с гъбки и сметанка стават страхотни. Иначе с червено вино да станат златисти също са супер, малкопо сухички, но вкусни.

Стефанаки е просто един голям сладураки Hug много е пораснал и има чаровния поглед на мама Wink
А котлетите ги направих точно така - първо ги гриловах на грил тигана, после ги метнах с гъбки, печен лук и чушка в йенска тавичка и със сметанка, станаха мммм чуднички Simple Smile

Не знам какво се оплакваш,ама на теб изобщо не ти личи ,че си родила.Аз сега взех да се оформям,досега бях добре и за последните 3 седмици сък качила 4 кила  Rolling EyesАбе надявах се тази бременност да кача по-малко,ама явно няма да я бъде,все пак се движа по-малко заради контракциите.Както и да е,важното е бебче да е здраво.

Ради, метнах един поглед на темата за Мирамар и ако догодина почиваме в БГ, може би ще го пробваме - при толкова положителни мнения... А относно килцата ми - явно на снимките не се вижда..потресена съм, все още съм + 8кг. естествено отвратително разположени на ханша и корема (особено там) Но затова пък циците ми са станали + номер и половина и мъж ми не може да им се нарадва Laughing
А ти не се притеснявай - наистина най-важното е бебчето да е добре и всичко да мине нормално, пък после като проходят и почнем да търчим след тях - ще отслабваме активно Mr. Green

Ирката, разгледах всичките ви снимки с огромно удоволствие.. само дето мъъъничко ви завидях (благородно, разбира се) за възможността да посетите толкова красиви и разнообразни места Hug

а на тази снимка двете просто са супер сладки;) http://irkae.snimka.bg/family/wisconsin-dells-24-25-mayi-2009.408982.14072234
на следващите снимки в нещо като огледални стаи ли сте? и защо сте с найлонови ръкавици?...
а и откога си в отбора на блондитата, бе Hug Въобще невероятни атракции , водни пързалки - чудо направо Stop

Миленче, толкова се въодушевих от снимките на вашата почивка, че съм заврънкала мъж ми да отидем поне за два дена някъде на подобно място и сега мисля да го организирам евентуално за Боженци....

Кика, най-накрая ги показа тез госпожици бе - Ивана толова е голяма, че няма да я позная като я видя, а сестричката й (дето не й знам името), много прилича на нея като малка... Кажи сега защо избра такваз торта - футболистка ли ще става или за футболист ще се омъжва Joy

Тоничка, откога пък ти с в Германия - аз пак нещо не съм разбрала newsm78 Айде чакаме по-подробен разказ за престоя ви там и снимки Hug

Съни, на теб и зетьовете по една голяма прегръдка и поне един милион цалуФки Heart Eyes

След прегледа на печата и големия му разбор от моя страна - да напиша с две думи нещо за нас...
аз скоро съвсем ще полудея - като зачезна да знаете, че съм в Карлуково сигурно #Crazy Каката иска на 100 % внимание, малкия зъби ли му никнат, не го знам, но напоследък е непрекъснато кисел и само мрънка, реве и не спи Twisted Evil; отделно чистене, готвене, пране и гладене естествено мен чакат... та такива работи

и друго да питам - моля кажете ми мерките и теглилките на вашите малчугани, че нещо съм се притеснила за Али, че много дръпна това лято Thinking

# 123
  • Чикаго / София
Дидка, да в огледален лабиринт сме на тези снимки. Трябваше да си открием пътя към изхода. Що глави отнесаха огледалата от нас, не е истина! Laughing А сме с ръкавици, за да не оставяме отпечатъци по огледалата. Не ми се мисли как ги чистят! Crazy

А в Уисконсин Делс имаше такива невероятни водни атракции, че не знам за децата , ама ние с баща им бяхме във възторг. Не успяхме да снимаме всичко в парка, но имаше огромно водни пързалки по които се спускахме с лодки, и още, и още много други.  Децата сега не спират да ни питат кога ще ходим пак там. И хубавото е, че ма колкото открити, толкова и закрити водни паркове, и дори и зимата можеш да отидеш и да се чувстваш като на плажа. Само където няма да хване тен човек. Simple Smile Стахотно е там. А и ни е на 3 часа път с колата, така че много се надявам пак да успеем да го посетим.

Мерки и теглилки на Лъчи нямам скорошни. Преди да замине беше 13,5кг. сега не знам колко е. Когато се прибере ще я премеря и докладвам. На височина мисля беше около 96см.

Дидката, така е с две деца, ангажиментите са много, но и веселбата е двойна. малко още да порасне малкия и ще си починеш!

А да, за блондито, ми префасонирах се преди 1 година и взе, че ми хареса. малко промяна. Честно обаче, никога не съм вярвала, че ще съм блондинка, и все още се гледам в огледалото и не мога да повярвам, че съм аз! Laughing

лек ден от мен за сега.

# 124
Ирка, и аз като Дидката ви завидях (благородно) на хубавата разходка и прекрасните местенца на които сте били. Наистина страхотно! Браво на вас!
Така ми се иска и на мен такива пътешествия, но всичко това иска време и средства.

Дидка, и аз четох доста добри отзиви за този хотел Мирамар и също съм си го заплюла за догодина живот и здраве.

Миналата година бяхме в Сол Мелия в Несебър и останахме очаровани, тази година на същата верига хотели но на Златните и малко се поразочаровахме. Като цяло почивката ни беше екстра, но обслужването доста куцаше.

Аз сега съм отпуск 2 седмици, едната от която вече мина. В събота се върнахме от Кюстендил, бяхме за 5 дни и изкарахме чудесно. Басейн, разходки, релакс и пълно безгрижие. Ще кача пак няколко снимки да видите.
Ето и снимки:
http://pets.webshots.com/photo/2409329270033982283UTssNw?vhost=pets

За мерки Стефанаки не съм го мерила скоро, но преди около 2 месеца беше 1 метър висок и около 16 кг. Тази седмица ще го водя при доктора да се мерим и теглим и хем да взема разните бележки за градината и ще пиша актуално инфо.

Кика, големи сладурчета са и твойте, а девойката защо такава торта си е избрала? Тортата е хубава, ама за момчета.

Съни, какви зъболекари толкоз рано? Взех да се замислям да го заведа да го видят и нашия.

И да ви питам вашите дечица спят ли на обед? Че Стефанаки нещо, ако не се надивее както си трябва изобщо не ще да мигне на обед. Няма умора това човече.

Последна редакция: вт, 25 авг 2009, 09:49 от Gigi

# 125
  • София
Забравих кой точно питаше, ама :

Билянка е 104-105 см. и е 17,5 кг.

За обедното спане - вкъщи отказва да спи. В редките случи, когато е при баба си, в общи линии спи. В детската градина първоначално не искаше да спи, после почна да спи или ако не й се спи се научи просто да си лежи и да си почива, но там в общи линии си спи.

# 126
  • Чикаго / София
Честито на Рожденниците от тези дни! Здрави и весели да са! newsm59

Gigi, браво на вас за почивката.   Виждам Стефанаки се е научил трактор с ремарке да кара вече- голям мъж! Grinning

Лъчка още си спи на обед. Но тя става сътрин като по часовник към 7.00-7.30. На обяд й се приспива и си дремва, а вечер заспива обикновенно към 9.00ч. Поспалива си е от малка.  Дени на нейната възраст въобще не спеше на обяд, вече от 1 година.

# 127
Кари е точно като Билянка на Нинчето - 105 см. и 17.5 кг.

# 128
  • Sofia
Ради е 100 и няколко см, скоро не съм я мерила, и от около година не мърда от 15 кг.
Изключение е да спи на обяд, сутрин се буди към 6.30 - 7.00, вечер ляга късно, след 22 часа. Беше с нашите на море и като се върнаха, сестра ми беше страшно уморена (тя се е занимавала с Ради по цял ден), нямала спирачки Wink
Ние сега сме в Румъния, обикаляме замъците и Ради се изморява повечко, спи в колата по 30-40 мин.

# 129
  • В лудницата на 2-рия етаж.
irka ,много хубави снимки сте направили,завиждам ви за разходките.
Лъчи и Мариелка май са от най-дребничките,ние сме към 98 см и 13,5 кг.Това дете е скарано с яденето #Cussing out
Шунка  приятна разходка,после чакаме снимки.

# 130
Дидка, малката се казва Анастасия. Много прилича на Ивана като бебе, а като се роди все едно родих отново Ивана.

А за тортата.....голям кошмар. Обиколихме всички сладкарници и й давам каталога да си избира, нали е вече голяма, тя все тази торта иска. Като каза футбол та футбол и това е. Ами  един хубав спомен ще има след време да си се смее сама Simple Smile

Стасита е добре с режима, а Ивана продължава да е много фина- 105см и 12кг............... Скоро ще износва дрехите на бебето Simple Smile

# 131
Tess, ти цигарите ли отказваш? Кажи как ?

# 132
Честито на рожденниците!    newsm59                                                
Алекс е 104 см и тежи 20 кг.Следобед спи от 14.00 до 16.00 но докато заспи е голям зор,голямо мрънкане.Вечер си ляга към 10.00-10.30,а сутрин си поспиваме до 8.00-8.30

Дидка, в петък ходихме в с.Пърчевци(в Еленския балкан) и спахме  в ето тази къща http://millennaa.multiply.com/photos/album/16#photo=1 останахме много доволни,даже питахме да я наемем и за нова година,но собственика още не е решил на кого ще я даде.Тук има повече инфо за цени http://pochivka.bg/o-5148-%D0%BA%D1%8A%D1%89%D0%B0__%D1%88%D0%B0 … D0%BE%D0%B2%D0%B8  В къщата са 3 двойни стаи,а дивана се разтяга и могат да спят още двама,но за дивана си носихме чаршафи,че нямаше други.

# 133
  • Чикаго / София
Честит 4ти Рожден Ден на Виктор!

newsm59  bigdance2 nbirthday newsm67 nbirthday  bigdance2 newsm59

Да е здрав и палав!

кика, Ивана, наистина е доста финна малка дама. А за тортата, наистина след време ще се смее на избора си. Моите момичета все с колички си избират - МакКуин и пр.  Ако им влезнете в стаята, все едно е момчешка - колички, камиончета навсякъде. Даже за пода им купихме килимче с писти и релси по него.  Сега всички дружно играем там начело с мама! Laughing

radost24, да като гледам мерките за сега е така. Ще дам актуално инфо следд 2 дни. Утре летят за тук и пак няма да се спи цяла нощ, сигурно. А инае Лъчи много яде- много и почти всичко. Непрекъснато дъвче нещо, но има много добър метаболизъм. Дано таска си остане. Все си е щека, много гъвкава и енергична - не се спира.

Шунка да пуснеш снимки после, че ми стана интересно за тези замъци.

Милена, страхотни местенца намирате вие. Такива красоти - невероятни.

# 134
Честит рожен ден на всички августинчета! Hug

Вчера и ние станахме на 4г.!Благодаря за поздравите!  Hug Кога мина това време, кога порастнаха толкова децата  #Crazy
Честито и на всички с по 2-ро бебче! Какви са малки и пухкави сладурчета!
Виктор е около 100 см и 15.5 кг последно като го мерих. На обяд мноооого трудно ляга да спи уикенда, но на градинката си спи.
Ирка и аз разгледах снимките - големи красоти!
Тоничка как така се озовахте в Германия??? Чакаме разказ и снимки!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт