Ирката, аз може би ще се повторя, но отново ще кажа, че страшно ми харесаха снимките в Уисконсин Дел - обожавам водните атракции и ако имам възможност някой ден, с удоволствие бих го посетила...
А относно русия цвят на косата - и аз никога, ама никога не съм мислила,че може да съм блонди, но ето вече три години съм така и много се харесвам
На теб също много ти отива 
Браво на Лъчи за доброто хранене и метаболизъм - ще стане фина и елегантна мацка;))
Мерси и на всички споделили мерките и теглилките на малчуганите - за инфо Али е 105 см. и 18 кг., а от пролетта крачето й порасна с два номера - от № 25 до № 27 сме й купили маратонки за есента
Просто имам чувството, че откакто се роди бебчо, тя истински порасна и вече не е мойта малечка, а истинска госпожица....
Gigi , аз нещо снимките не мога да ги видя - що така
и къде точно по нашия вилает на Кюстендил сте били, а;)относно спането - мойто диване почти никога не спи на обяд, но има енергия за три деца. В детската градина обаче са ми казвали, че спи, но все пак тогава става в 7 сутринта и затова се изморява повече...
Шунчице, чакам с нетърпение разказ и снимки за скитането ви из Румънско, особено ако сте ходили да видите замъка на граф Дракула
kikа , много хубаво име сте избрали за малката принцеса, като на руската принцеса... а и доста интересно й казвате - Стасита, откъде ви е дошло на ум? Между другото тя е наборче на моя племенник, сестра ми роди момченце на 10 декември миналата година..
А пък за интересите относно торти, картинки и играчки - Али избира предимно принцесите на Дисни - има ги почти всички на кукли барбита, напоследък покрай зяпането по Джетикс - играе с децата навън на Уинкс, Ким супер+, русалките Н2О или шпионките
За тези, които са гледали въпросната програма им е ясно за какво става въпрос;)))Миленче, вие пък не спряхте с туй обикаляне по разкошни места, бе Браво на вас за ентусиазма и организираността ви.. Хареса ми тази къща, кажи повече за самите стаи, колко тоалетни има в къщата (предполагам, че е вътрешна), двора й, околността...
айде хубава вечер момичета, предполагам, че дечицата отдавна спинкат - на тях сладки сънища

Планувахме го много време, докато един ден моментът просто беше дошъл.

Гадно ама ген какво да го правя, сега гледам да похапва на всяко ядене сирене и мбяко давам често, миеме зъбки до полудяване и.............дано постоянните после ни бъдат здрави 

/панически страх изпитва като види клоун,много балони и деца.../
, да влезна в час