Августинчета 2005

• 78 469
  • 394
  •   1
Отговори
# 135
Честит РД, мили сладки дечица - да сте много здрави, весели и лъчезарни - за радост на мама и тате Hug

Ирката, аз може би ще се повторя, но отново ще кажа, че страшно ми харесаха снимките в Уисконсин Дел - обожавам водните атракции и ако имам възможност някой ден, с удоволствие бих го посетила...
А относно русия цвят на косата - и аз никога, ама никога не съм мислила,че може да съм блонди, но ето вече три години съм така и много се харесвам Simple Smile На теб също много ти отива Hug
Браво на Лъчи за доброто хранене и метаболизъм - ще стане фина и елегантна мацка;))

Мерси и на всички споделили мерките и теглилките на малчуганите - за инфо Али е 105 см. и 18 кг., а от пролетта крачето й порасна с два номера - от № 25 до № 27 сме й купили маратонки за есента Rolling Eyes

Просто имам чувството, че откакто се роди бебчо, тя истински порасна и вече не е мойта малечка, а истинска госпожица....

Gigi , аз нещо снимките не мога да ги видя - що така newsm78 и къде точно по нашия вилает на Кюстендил сте били, а;)

относно спането - мойто диване почти никога не спи на обяд, но има енергия за три деца. В детската градина обаче са ми казвали, че спи, но все пак тогава става в 7 сутринта и затова се изморява повече...

Шунчице, чакам с нетърпение разказ и снимки за скитането ви из Румънско, особено ако сте ходили да видите замъка на граф Дракула Mr. Green

kikа , много хубаво име сте избрали за малката принцеса, като на руската принцеса... а и доста интересно й казвате - Стасита, откъде ви е дошло на ум? Между другото тя е наборче на моя племенник, сестра ми роди момченце на 10 декември миналата година..

А пък за интересите относно торти, картинки и играчки - Али избира предимно принцесите на Дисни - има ги почти всички на кукли барбита, напоследък покрай зяпането по Джетикс - играе с децата навън на Уинкс, Ким супер+, русалките Н2О или шпионките Joy За тези, които са гледали въпросната програма им е ясно за какво става въпрос;)))

Миленче, вие пък не спряхте с туй обикаляне по разкошни места, бе Браво на вас за ентусиазма и организираността ви.. Хареса ми тази къща, кажи повече за самите стаи, колко тоалетни има в къщата (предполагам, че е вътрешна), двора й, околността...

айде хубава вечер момичета, предполагам, че дечицата отдавна спинкат - на тях сладки сънища Hug

# 136
  • Sofia
Бяхме в замъка на Дракула, даже нашата стая там, където нощувахме, гледаше към замъка и той светеше вечер.  Wink
Самият замък е хубав, но имаше и много по-готини местенца, Ради си хареса "царството" - цитаделата Рашнов. Почти всички градове си имат цитадели и са много красиви, все едно си в Западна Европа, даже си имат немски и унгарски имена.
В Синая ходихме в замъците Пелеш и Пелишор - втория го видяхме и отвътре, първия - на връщане, няма такава красота!!! Вчера бяхме в Сигишоара, там е родната къща на Дракула  Mr. Green, в момента е ресторант, но не ядохме в него. Целият град си е запазил средновековния облик, даже няма много-много улици (това едва ли е нарочно Wink). Като се абстрахираш от колите и модерните хора, все едно се връщаш във времето.
Днес и утре сме в Сибиу, и тук е средновековно, но има улици и е по-поддържано. Счупихме си краката от ходене днес и пак не успяхме да видим всичко, а утре ще ходим до поредния вълшебен замък в Хунедоара - Corvinesti castle. В Сибиу има невероятни музеи - в Природонаучния и Историческия зад едни стъкла са подредили съответно животни, както се срещат в природата (с разни тревички, езерца, дръвчета, за тюлена и пингвина - лед) и праисторически хора, къщите им и т.н. Всичко, което мога, снимам, като се върнем, ще кача снимки, само от Сибиуските музеи нямам снимки, защото се плаща космическа такса за фото.

# 137
.. Ами как ... един ден натоварихме багажа, качихме се в колата и хоп, ето ни в Германия .. Laughing хе-хе, това в кръга на шегата разбира се.
Мислихме го много отдавна, а и немската страна си ни е стара страст Heart Eyes Планувахме го много време, докато един ден моментът просто беше дошъл.

Скоро и снимки ...

# 138
Днес бяхме на консултация и да си взема разните бележки за градината.
Та точните ни мерки са 104 и 17кг.

Шунка, ще чакаме и снимки, че доста ме заинтригуваха местата по които сте обикаляли.

Дидка, вече се виждат снимките.
http://pets.webshots.com/photo/2817050230033982283laCvgk
Иначе бяхме в хотел Стримон. Ходихме до Хисарлъка, до съседното селце Слокощица , а там пък ни казаха за страхотно заведение "Тихия кът" има и басейн, но не беше отворен за посетители. Пообиколихме разни църквички и рекички, даже и къпини си набрахме  Simple Smile
Страхотно си изкарахме макар и за кратко.

# 139
Честито на рожденниците!    bouquet  bouquet  bouquet 
Честит Имен Ден на празнуващите!    bouquet  bouquet  bouquet
И да почерпя за здравето на Алекс    

Дидка,стаите са със големи спални,тв с кабелна и гардероб,тоалетната и банята са вътрешни,чисто е навсякъде даже в банята душа е с хидромасаж.Много доволни останахме,няма да съжалявате,ако посетите тази къща.Собствениците ги няма по време на престоя на гостите,така че ще се наслаждавате на тишина и спокойствие.Близо до къщата има малък хотел с басейн,плаща се по 2 лв. на ден.

# 140
Пак съм тукааа  Sunglasses

На първо място разбира се да честитя на милите ни рожденници от близките дни  Hug Така като влизам от време на време и честитките накуп ама са си все от сърце  Hug

Най-накрая се наканих да кача част от снимките от 3 дневното ни майско пътуване - така де някъде се похвалих и обещах та почвам директно с  http://sunnily.snimka.bg/daily/2009-p-tishta.416365.14541824

Джиджи, на зъболекар ни прати педито преди вече година и половина, защото видя петънца по зъбетата. Оказахме се с рушащ се емайл (генно заложено си било положението) та оттогава на 6 месеца сме на прегледи и мазане със сребърен нитрат за да ги съхраним зъбетата  ooooh! Гадно ама ген какво да го правя, сега гледам да похапва на всяко ядене сирене и мбяко давам често, миеме зъбки до полудяване и.............дано постоянните после ни бъдат здрави  Praynig

Шунката, интересно звучи това пътуване вашето, а вампирите дружелюбни ли са  Crazy

Дидката, вие май се кърмите на компютъра ааааа Heart Eyes Ние не сме се мерили от доста време та като ме питат аз казвам към 20 кг.  Laughing За Джетикс - моляти се, като дрогирани са пред тв-то

Аз настоявам за следобедния сън, иначе никой вкъщи не го уважава, ама Яво се превъзбужда много и преуморява ако не дремне и нощно време спи неспокойно и само подскача и кошмари и неутешим рев на сън и ..........абе ужас та гледам да си поспива и през деня - такива са ми съвсм пресните наблюдения  Thinking

Айде ще гледам да поизровя и по скорошни снимки на зетьовете  Wink

Последна редакция: пн, 31 авг 2009, 15:24 от Sunnily*

# 141
Ей ама съм бърза а  Blush  Mr. Green

Ето малко снимки от морето ЛЯТО 2009

И съвсем пресни от престоя ни на палатка на Белмекен  Mr. Green НА ПАЛАТКА НА БЕЛМЕКЕН

Това с палатката отначало дойде като доста щура идея, ама по-щастливи и по-волни мойте деца не съм ги виждала, та със сигурност ще повторим  Hug

# 142
  • Sofia
Ние се върнахме, сега сме в Нисово в много готино хотелче.

Съни, дружелюбни са, ние попаднахме на английски вампир де Wink, но и в останалите градове бяха мили, освен в Букурещ, където бих им откъснала вратовете, ако ги бях видяла!!! От агенцията, където резервирах квартирата, ми пратиха да ни посрещне някакъв, който говореше само румънски, не питайте как се разбрахме. Мнооого сме изтощени и много доволни.
Пускам 2 видеота за начало, кажете, ако не се виждат
Сигишоара от върха на часовниковата кула
http://bjuana.multiply.com/video/item/6/6
Цитаделата Рашнов
http://bjuana.multiply.com/video/item/5

В замъка в Хунедоара в заседателната зала един човек свири на ксилофон специално за Ради, която пък танцуваше като принцеса Simple Smile По-късно и това видео ще пусна, то е огромно и ще отнеме време да го кача.

# 143
  • Чикаго / София
Честит 4ти Рожден Ден на Кари! Да е здрава и усмихната!  newsm59  ura newsm67

Съни, хубаво лято сте изкарали вие, и децата сигурно са много доволни. Яво много е пораснал, ама батко му още повече. Големи красавци са и двамата.

Шунка, чакам и другото клипче и снимки. Любопитно ми е да ги видя тези места. Вярвате или не, ама ще си призная, че не знаех, че в Румъния има таквиз работи! Crazy

Моите деца са си вече тук. Голямо гушкане падна и обяснение колко сме си липсвали и колко се обичаме! Laughing Изкарали са добре в Бг, доволни са, но при мама и тати си е най-добре. Днес са вече 2ри ден на градина и се радват, че си виждат приятелчетата.

Лек ден!

# 144
  • София
Привет от мен
Рожденния ден и на Валето мина  -беше радост и еуфория- направихме го в Мак доналдс- моето диване му е фен а и нали не се спогажда с балони и клоуни от малък ,та в клубче не ще и да чуе да го правя Tired/панически страх изпитва като види клоун,много балони и деца.../
Валето го премерих вчера- 17кг и 105см
Беше понапълнял на село при бабите ,ама на морето пипнахме едно вирусче,та още сме скарани с обилното хранене...
Като пообработя снимките ще ги кача,че са се насъбрали от доста време и направо не ми се захваща...
Честит рожден ден на всички

# 145
Ирка, твойте госпожици сами ли пътуваха или някой ги е придружавал?

# 146
  • Чикаго / София
Ирка, твойте госпожици сами ли пътуваха или някой ги е придружавал?

Пътуваха със зет ми. Той също е тук и го използвахме да ги заведе до Бг и да ги върне обратно. За сами са още малки. Но докато ги чакахме на летището видяхме доста дечица които пътуват сами, придружени от стюардеса. На мен още не ми стиска да го направя това.

# 147
Чудни снимки и пътешествия! Обожавам природа и разходки  Simple Smile

Четсито на всички рожденници  Hug

Ние вече тръгнахме на градина, а аз отново съм на работа. Мъка....а как си ми беше хубаво у дома  Simple Smile

Момичета, я да ви питам и вас ако случайно някоя е запозната. Ако пазарувам от он-лайн магазин - чужбински, не зависимо от къде. Къде ще ми пристигне стоката? На посочения адрес или на митница? Как и къде мога да разбера това? И има ли няакакъв лимит от количество и цена?

# 148
  • София
Запис Party, да влезна в час

# 149
  • Sofia
Ирка, и аз не предполагах до миналата година, минавала съм през Румъния на път за Австрия и впечатленията ми бяха отвратителни от някакви мизерни рухнали селца, бррр.

Gigi, зависи - доставят ги вкъщи или в пощенската станция, ако не се събират в кутията, ако са над 2 кг, трябва да си я вземеш от митническа станция на Централна гара (струва 4 лв). Някои сайтове пращат с куриер. Имаше лимит на цената от американски сайтове, но не знам колко точно беше, над 100 долара със сигурност.
Ти откъде искаш да поръчваш?

Общи условия

Активация на акаунт