Кухни - 22ра тема

• 48 382
  • 297
  •   1
Отговори
# 270
Аз най-после да си покажа недовършената кухня.

Една от малкото кухни масив, които могат да се видят в тази тема  Peace И въпреки, че е недовършена изглежда много добре! Ще чакаме още снимки след окончателното й завършване.

Благодаря Ви!
Ние много държахме кухнята да е масив. Но съм страшно недоволна от изработката. Доста некадърни се оказаха от фирмата, а уж са с реноме. Най-вече ме е яд за страницата към трапезарията, която трябваше да е масив, както задните дъски на шкафчетата на бар-плота, но уви--не е. И все още се борим с рекламацията. Просто майсторите напоследък ще ме довършат тотално. Ще покажа и снимки като стане окончателно готова.
Явно не се вижда добре на снимките. Много жалко, аз тъкмо си мислех, че все пак има производители, които държат на тези подробности -  имам предвид точно видимите  детайли, които би трябвало да са от материала, от който са изработени вратичките. А иначе и аз съм виждала безумни изпълнения на кухни, обявявани за "масив", на които всичко с изключение на вратичките е от ПДЧ, при това дори не в същия нюанс като вратичките. Дано все пак успеете да си получите въпросната страница изработена  от масив, защото наистина ще изглежда много нелепо, ако е от ПДЧ  ooooh!

# 271
  • София
Разгледай този сайт.  Тази фирма внася плоскости и плотове от Полша. http://www.dimboss.com/kitchen_plotove.htm
Sigy, благодаря ти!   bouquet Почти през ден минавам оттам, а да не знам, че освен мебели предлагат и материали ooooh!  Още в четвъртък ще проверя на място какви са цветовете им, че така в сайта са ми много ярки.

# 272
Аз винаги съм ходила в склада, който се намира в двора на Балканкар. Там разкрояват.
Другото място не го знам къде точно се намира.
Стискам палци да намериш каквото ти трябва.
Но не е лошо, ако не сте ходили, да отидете и на Сточна гара. В склада на Топливо.  Peace  bouquet

# 273
  • София
Аз винаги съм ходила в склада, който се намира в двора на Балканкар. Там разкрояват.
Другото място не го знам къде точно се намира.
Стискам палци да намериш каквото ти трябва.Но не е лошо, ако не сте ходили, да отидете и на Сточна гара. В склада на Топливо.  Peace  bouquet
Благодаря ти, ще ми е нужен късмет  bouquet Ще наминем през всички магазини и складове май, пък дано намерим нещо което да си пасне поне цветово с нашите шкафове.

# 274
Момичета,какво ще кажете за лятите плотове? Някой има ли наблюдения.Цената е доста висока,а не знам дъли си заслужава.

# 275
Показвам къде има проблеми:

Това е задната част на бара, която се вижда от хола и трапезария … ивна без съмнение

Това обаче е горния шкаф, също видим от другите две помещения

Това е проблема с разминаването на лайстната и плота--

Това разминаване се получи, защото "майстора" дойде да мери втори път. Явно не беше виждал голям хладилник и се притесни дали е взел правилно мерките. После реши да махне единия механизъм за бутилки, както и да намали ширината на бара. В следствие на тези му действия, сега имаме горното разминаване, както и това разстояние между стената и хладилника:

Освен всичко останало, на снимката с лайсната се вижда как лицевата част на плота не е заоблена, както от страните, които са в кухнята (там си имат и каналчета). От тази страна, както и отстрани, по договор също е описано заоблен плот.

А ето и качеството на лака:

Тук съвсем леко го закачих. Ама наистина леко...

И при нас всичко, освен вратичките и страниците които са лицеви за трапезарията и хола не са от ПДЧ. Всичко друго е в безумен друг нюанс. А все пак избрахме най-скъпия възможен български производител. Когато се погледне не може да се види кой знае какво, но ме дразни факта, че дадохме адски много пари, а не получихме необходимото качество.

# 276
Момичета, да се похваля, че ходих до Бургас и офертите , които ми направиха там ме разбиха!
Кухнята  заедно с транспорта до София, монтажа И УРЕДИТЕ ми излиза много по-евтина отколкото в София без уреди! Вече се отказах да търся в София.

# 277
dalka проблема с лаисната може лесно да се разреши Peace

Последна редакция: нд, 03 май 2009, 20:03 от mamagali_vanko

# 278

Показвам къде има проблеми:

Гони ги до дупка.  Особено щом е уважавана и скъпа фирма.  То и гаражен майстор няма да го направи така.

# 279
  • Sofia
Здравейте момичета! чета ви от 2 дни, тъй като и на мен ми предстои проектиране на кухня, а от вас почерпих страшно хубави идеи Hug имам въпрос-възможно ли е вградена печка да се монтира до вградения хладилник- newsm78

# 280
Здравейте момичета! чета ви от 2 дни, тъй като и на мен ми предстои проектиране на кухня, а от вас почерпих страшно хубави идеи Hug имам въпрос-възможно ли е вградена печка да се монтира до вградения хладилник- newsm78
За възможно - да, възможно е и много често се прави. Друг е въпросът, че не е желателно, въпреки че сигурно ще те убеждават, че няма никакъв проблем. Добре е да има поне един малък шкаф между тях.

Последна редакция: нд, 03 май 2009, 22:49 от <º))))><

# 281
Мисля, че не е добре да са един до друг. Най-малкото и двата уреда са в отворен откъм гърба шкаф заради вентилацията, охлаждането и каквото там. Мисля, че ще се пречат.

# 282
И мен ме убеждават, че като са вградени нямало проблем, но въпреки това не бих ги сложила едно до друго.

# 283
  • Пловдив
Аз сложих от най-тесните вагонетки помежду им  Peace

# 284
  • Пловдив
сис7, супер кухня  Peace Много ми харесват иноксовите джиджавки по гърба на кухнята. От къде са?

sis7 кухнята ти е страхотна и аз си мисля за нещо такова за горните шкафчета. Да те питам доволна ли от този сушилник за съдовете.На мен ми предлагат да е в шкафа над мивкта но аз отказах и сега мисля за др вариант.

Благодаря ви момичета  Heart Eyes Съжалявам че сега ви отговарям.
Аксесоарите които са накачени са на Лидер.Виждала съм ги на много места,по точно в Практикер и Алати,аз си ги купих от един магазин специализиран за кухненски механизми и аксеосари,от там са ми и механизмите и всичко,доста по ефтинки бяха,а и имаха всичко в наличност  и  можех да си избера.Майстора който ми прави кухнята ми го препоръча.Магазина е в Пловдив и ако някой се интересува конкретно да пише на лични да му обясня,че напоследък успявам да следя темата по рядко  Hug
pepitta_84 доволна съм от сушилника,аз също първо мислех всичко да ми е скрито в шкафове,но все пак удобството надделя и взех такова решение,още повече не можех да си представя че да измия една чаша трябва да отворя първо шкафа,после да мия и т.н. Мъничък е сушилника,но аз търсех точно такъв ,защото си имам съдомиална,но съм го и пълнила 2-3 пъти тотално и си издържа и тежки чинии .....А и още нещо,тръбите на които се закачват аксесоарите са ми медни отвътре,тоест не се деформират и няма опасност от ръжда от парата и други подобни,поне така ме посъветва майстора да си взема такива,а и разликата в цените беше минимална.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт